xLuCaGox yazdı:Oyunun beta döneminde de böyle bir fotoğraf vardı art yarışmasında idi. Aklıma o geldi , Antrepo yolundan kemeler'e kadar uzanan bir sıra vardı.
Oyunun oyun olduğunu anlayabilenler için klan konusu da böyle mantıklı gelebiliyor.
Dostum Dedıgım Gıbı Oyunda Herkez Item Pesınde Olur olmaz Ne muhabbet kalıyor ne baska Bırsey Zevkını cıkartmak lagzım farklı farklı Insanlarla Tanısmak lagzım.. Bıtkısel hayata gırer Gıbı 7/24 Oyunda Olunmamıs Lagzım bence...
Gece saat 3 ..4 sularında hıc tanımadıgım Arzlar ve lodos Arkadaslar la Toplandık skypden Muhabbet ederek geceyı Sabah ettık. yanı Gunluk olmasada Aylık 2 3 kez konusmak gerek savası oyunu bırakıp... benım Dusuncem Bu
xLuCaGox yazdı:Oyunun beta döneminde de böyle bir fotoğraf vardı art yarışmasında idi. Aklıma o geldi , Antrepo yolundan kemeler'e kadar uzanan bir sıra vardı.
Oyunun oyun olduğunu anlayabilenler için klan konusu da böyle mantıklı gelebiliyor.
Dostum Dedıgım Gıbı Oyunda Herkez Item Pesınde Olur olmaz Ne muhabbet kalıyor ne baska Bırsey Zevkını cıkartmak lagzım farklı farklı Insanlarla Tanısmak lagzım.. Bıtkısel hayata gırer Gıbı 7/24 Oyunda Olunmamıs Lagzım bence...
Gece saat 3 ..4 sularında hıc tanımadıgım Arzlar ve lodos Arkadaslar la Toplandık skypden Muhabbet ederek geceyı Sabah ettık. yanı Gunluk olmasada Aylık 2 3 kez konusmak gerek savası oyunu bırakıp... benım Dusuncem Bu
samed senı hiç sevmem biliyosun ama ilk defa senı tbrk ediyorum .. demekki senin içindede azda olsa insanlık yatrıyomus ) tbrkler... güzel kareler..
samed senı hiç sevmem biliyosun ama ilk defa senı tbrk ediyorum .. demekki senin içindede azda olsa insanlık yatrıyomus ) tbrkler... güzel kareler..
Ali Dostum Bızde Insan Olana Insan Hayvan Olana hayvan gıbı davranma Kabılıyetı varr Anlıyormusun yanı
Bidahaki sefere diyelim artık. Gerçi 4 ü 5 i bırak Geceden öğlene kadar Erhanla(Uslanmaz) yardırıyoruz biz meteorda. Muhabbetimiz daim olsun. Erhanlı gecelere sende katıl adam muhabbetin ehli cidden.
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
Tatarian yazdı:Bidahaki sefere diyelim artık. Gerçi 4 ü 5 i bırak Geceden öğlene kadar Erhanla(Uslanmaz) yardırıyoruz biz meteorda. Muhabbetimiz daim olsun. Erhanlı gecelere sende katıl adam muhabbetin ehli cidden.
Sen Bizim Loncayı Gor Muhabbet KoYu Yalan Diz Boyu Misalİ :D Gecelerı Skype fantazı Showw:D
İşte bu Samed ya , benim istediğim en başından beri buydu zaten.
Benim oyunda bulunmamın sebebi tamamen böyle şeylerin yaşanması , dostluk ve muhabbetlerin her daim olmasını istememdi.
Dediğin gibi Samed'im ; item miş , maden miş yok para imiş bunlar elbet zamanla olur ama oyundan da olsa farklı vilayetlerde ki hatta farklı ülkelerde ki , kardeşlerimizi , abilerimizi , dostlarımızı bulmak , onlarla kaynaşmak ve onlarla güzel vakitler geçirmek değil midir güzel olan ?
Gerçekten çok hoşuma gitti.
Ne dersiniz , oyuna geri dönme zamanım geldi mi dersiniz ?
Böyle anların fazlalaşması dileklerimle ,
Esen kalın kardeşlerim ...