Bİr çok kullanıcı hiç sorun yaşamadı bu konu hakkında bu biraz da bizim şanssızlığımız diyelimXcutter yazdı:Zakkas yazdı:Arkadaşlar bende geçtiğimiz günlerde üyelik aldan kredi kartım ile kutu aldım epinler anında geldi ancak epinlerde sorun yaşadım, yani bozuk çıktı üyelik alı aradım ve durumu izah ettim mail atmamı söylediler epin ve şifreleri. Mail attım ve 3 saat sonra yeni epin ve şifreleri mailime yolladılar. Gİrdim ve yükledim, demem o ki üyelik al işini ciddiye alan bir kurumdur mail ortamında cevap alamıyorsanız ki bazı aksaklıklardan kaynaklanıyor olabilir bu durum, işinizi garantiye alın telefon ile arayın ve durumunuzu izah edin mutlaka yardımcı olacaklardır.
aynı bahsettiğin gibi 3 gündür bekliyorum hatalı kodları düzeltmelerini mail atmıştım telefonla ikinci kez konuştuğumda düzelttiler anca ama böyle esnaflık olmaz ben parasını veriyorum madur olduktan sonra karşılığını alıyorum
ÜYELİKAL'DAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN
- Zakkas
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kızıl Elma
Re: ÜYELİKAL'DAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN
Re: ÜYELİKAL'DAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN
evet bardağın dolu tarafından bakalım en azından telafi ediliyor
millet yanlış bilgilenmesin şimdi paranın üzerine yatmıyorlar yani illaki gönderiyorlar kodlarınızı