Agalr ben şifacıya yeni başladım ve şöyle yapmayı düşünüyorum eksiklerim varsa ltfn yrdm edin.(VS İÇİN VE KLAN İÇİN OLCAK)
15 şifa
15 şifa b.
15 ruh k.
15 can k.
15 element d.
15 çağrı
5 sakinleştirme (ölüm oyununda akreplere karşı)
1 büyü bozma
1 kaldırma
1 meditasyon
Dirençelerimi ise Ateş:1 Buz:1 Elektirik:1 Zehir:119 Asit118
ateş buz ve elekt az vermemin sebebi element d. olması.Diğerlerini dengelemsi için.
Üstümü ise full ibni sina yapmayı düşünüyorum sizce nasıl.
KONFİÇYÜS ve ÜSTAT ŞİFACILAR
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
KONFİÇYÜS ve ÜSTAT ŞİFACILAR
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Re: KONFİÇYÜS ve ÜSTAT ŞİFACILAR
Bence bi kusuru yok ama meditasyon 1 de işe yarar mı bilmem sakinleştirme yerine medi ye verebilirsin o da sana kalmış 
üstünü ibn-i sina dizersen bir şey kesemezsin en azından element hasar diz daha iyi olur sakinleştirme yerine mediye ver çok yararı olacakdır. Fakat ws de hem direnç açarsan hmde çağrı yeteneğini kullanırsan işin bi hayli zor olacak demekdir çünkü medi. yok 1 puan fazla bir işe yaramaz kudretini toparlayamazsın meditasyon wsde 15 olması kesinlikle ve kesinlikle şartdır bu bnm görüşüm

________________________________________________________________________________
haa bi ip ucu veriyim ibn-i sina iksir reçetesini hatırlamıorum ama mağara şamanı iksir reçetesi sadece 9 civan perçemi istiyor üretirsin üstünde element olur klanda içersin çok rahat edersin ya cevriye sultan iksir reçetesi bul onu üret kritikelrle işi yürütürsün

________________________________________________________________________________
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel Yetenekler Ama Meditasyonu 5 Yapsan Daha Bir Hoş OlurStrongxfighter yazdı:Agalr ben şifacıya yeni başladım ve şöyle yapmayı düşünüyorum eksiklerim varsa ltfn yrdm edin.(VS İÇİN VE KLAN İÇİN OLCAK)
15 şifa
15 şifa b.
15 ruh k.
15 can k.
15 element d.
15 çağrı
5 sakinleştirme (ölüm oyununda akreplere karşı)
1 büyü bozma
1 kaldırma
1 meditasyon
Dirençelerimi ise Ateş:1 Buz:1 Elektirik:1 Zehir:119 Asit118
ateş buz ve elekt az vermemin sebebi element d. olması.Diğerlerini dengelemsi için.
Üstümü ise full ibni sina yapmayı düşünüyorum sizce nasıl.