atabey yazdı:İki sunucudan birden şampiyon olan tek lonca Raiders of Anatolia'dır. Kuklacı kanadı olarak elimizden geleni yaptık ve kazandık çok mutluyuz.
Eminönündeki kardeşlerimiz final esnasında ve bitiminde bize gelip destek oldular. Onları da tebrik ediyor ve destekleri için teşekkür ediyorum.
Kucak dolusu sevgiler!
Lonca Savaşları - FİNAL
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lonca Savaşları - FİNAL

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: RoA
atabey yazdı:İki sunucudan birden şampiyon olan tek lonca Raiders of Anatolia'dır. Kuklacı kanadı olarak elimizden geleni yaptık ve kazandık çok mutluyuz.
Eminönündeki kardeşlerimiz final esnasında ve bitiminde bize gelip destek oldular. Onları da tebrik ediyor ve destekleri için teşekkür ediyorum.
Kucak dolusu sevgiler!
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

[color=#FFBF00]atabey[/color] yazdı:İki sunucudan birden şampiyon olan tek lonca Raiders of Anatolia'dır. Kuklacı kanadı olarak elimizden geleni yaptık ve kazandık çok mutluyuz.
Kucak dolusu sevgiler!
2009-2013
- xBaTMaNx
- İskele Babası
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Padisah Kiliclari layik olduklari loncada hak edenlerin ellerinde sahiplerini buldu :twisted:

GORSOMAN yazdı:atabey yazdı:İki sunucudan birden şampiyon olan tek lonca Raiders of Anatolia'dır. Kuklacı kanadı olarak elimizden geleni yaptık ve kazandık çok mutluyuz.
Kucak dolusu sevgiler!
Cepheye mermimi taşıdılar loo yada klandan alkışmı tuttular 3 dakika
Bu arada burda ayrımcılık var lonca isimlerinde özel bir ayrımcılıkmı var istekmi bilgilendirme yapılırsa seviniriz.
O ve o alınmayan isimler arasında Büyük küçük farkedemez çünkü 3 kelimenin baş harfleri büyük olur.
Ama burdakinin biri ufak.
A R Z L O D O S
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Sonuçlar nerde Yazi La 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
viewtopic.php?f=87&t=92789eseslisemi yazdı:Sonuçlar nerde Yazi La
2009-2013
Merhabalar,
Yorumlara alttaki konudan devam edebilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=92932
Bilginize
Yorumlara alttaki konudan devam edebilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=92932
Bilginize