Sifacisan Gir bura

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Starmoon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Sifacisan Gir bura

Mesaj gönderen Starmoon »

ya ikvv kalknina sorum war ya sifaci olan biri 30 40 arasi nasil güclu olabilir? yetenekleri nasil olur ?
Kullanıcı avatarı
oguzhanuguz96
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Sifacisan Gir bura

Mesaj gönderen oguzhanuguz96 »

Az daha anlaşılır yapsan anlaşılırdı ama neyse :D 30-40 lwl arası güçlü olmak için item lazım sana en başta; ve yeteneklerinde düzgün olmalı. Ben asit kullanmadım ama pek tavsiye edildiğini görmedim açıkçası. Ben zehir kullanıyorum 15 verdim zehire ayrıca 15 ruh kalkanın olması her seviyede şart bişey. Bunların dışında can ve bilgisi vb. şeyleri de kendin dağıtabilirsin. Ben sadece fikrimi belirtiyorum, şifacıda bende yeniyim :D yazdım diye uygulamak zorunda değilsin yani :lol: :lol: :lol:
Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Ya Da Yoldan Çekil...

Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen

Teşkilat
Kullanıcı avatarı
Fearless
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fearless »

oguzhanuguz96 yazdı:Az daha anlaşılır yapsan anlaşılırdı ama neyse :D 30-40 lwl arası güçlü olmak için item lazım sana en başta; ve yeteneklerinde düzgün olmalı. Ben asit kullanmadım ama pek tavsiye edildiğini görmedim açıkçası. Ben zehir kullanıyorum 15 verdim zehire ayrıca 15 ruh kalkanın olması her seviyede şart bişey. Bunların dışında can ve bilgisi vb. şeyleri de kendin dağıtabilirsin. Ben sadece fikrimi belirtiyorum, şifacıda bende yeniyim :D yazdım diye uygulamak zorunda değilsin yani :lol: :lol: :lol:

:D
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam

Kuz€yxprendol

Resim
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HERACLEON »

30-40 Arası Kasmak Gerçekten Cehennem Izdırabı Gibi :|

Alman Eşya Döşemezsen Gerçekten Kasamazsın...

15 Şifa ve Bilgisi
15 Zehir
15 Ruh Kalkanı
1 Büyü Bozma

Tmmdır... ;)

“Şifacı” sayfasına dön