BETADAN GÜNÜMÜZE
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: BETADAN GÜNÜMÜZE
Bu ,
Bu konunu 4. Okuyusumdir emin ol hic biri de sıkılmadim ve sonuna kadar okudm.
Gercekten er meydanindan once plus bir hic iken plus olmadan em e alinmaz oldugumu hatirliyorum.
Aile ortami gitti bende birakmistim yer alti geldi carlarimi dizdim hayya yeralti ilk geldigi hafta meranda gece zorhi dusuyordu
200 m verip stoklamistim ors kutlelisinden diger hepsine 2. Haftanin basinda satmak ici kasayi actigimda hepsi bakir zirh idi
Cok uzulmustum ortagimdan 600 m vurgun yedikten sonra oyunu biraktim.
Bir kac abim ve kardesim var oyuna. Cagirdilar yine geldim. Siginak migrat cember derken yine 2 sene daha gecti simdi elim de ne mi var ?
3 carima 1000 tl veren 15 kisi var ama satmiyorum. Cunku satarsam oyunu birakirim
Ama oyunun sonu yakindir.
Bu konunu 4. Okuyusumdir emin ol hic biri de sıkılmadim ve sonuna kadar okudm.
Gercekten er meydanindan once plus bir hic iken plus olmadan em e alinmaz oldugumu hatirliyorum.
Aile ortami gitti bende birakmistim yer alti geldi carlarimi dizdim hayya yeralti ilk geldigi hafta meranda gece zorhi dusuyordu
Cok uzulmustum ortagimdan 600 m vurgun yedikten sonra oyunu biraktim.
Bir kac abim ve kardesim var oyuna. Cagirdilar yine geldim. Siginak migrat cember derken yine 2 sene daha gecti simdi elim de ne mi var ?
3 carima 1000 tl veren 15 kisi var ama satmiyorum. Cunku satarsam oyunu birakirim
Ama oyunun sonu yakindir.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Gereksiz bir Yazı Olmuş...
bu Oyuna Yıllarını Veren Bir Oyuncu ( Ben ki MaHKuMII Karakteri O kadar Eskiydi ki Karakter Aktarımı Yapılmıyordu Eskiliğinden
() Bütün Çabalarımın Hiç Bir Değeri Olmadığını 4 Ay Önce Öğrendim ve Bugün Oyunla Uzaktan Yakından Alakam Yok. Kusura Bakmayın ama bugün O kadar Emek Verdiğiniz Karakterlerinizi Reel Parayla SAtsanız tutarı ne kadardır bılıyor musunuz ? " 1000 lira " Herşey Para Olmuş.Hiçbir Şey Bizim İçin Yapılmamış.
Ha Beta Yıllarında Para Var mıydı " Yok " Ama Onlarında Biraz Para Kokusu Alması Lazımdı Değil mi .
Lakin Şu Değildir ki 1 2 yıl parasız bir oyunun intikamını 3,4. Yıllarda 100 misli Katında Çıkarmak.
Hayallerinizin Ötesinde Charları Olanlar Vardı bu oyunda ....
Hepsi Oyunu Bıraktı....
Bence Asrın Davası Oyun Değil.....Hayatta Hala Değiştirebileceğimiz Bir Şeyler Vardır Diye Biliyorum....
bu Oyuna Yıllarını Veren Bir Oyuncu ( Ben ki MaHKuMII Karakteri O kadar Eskiydi ki Karakter Aktarımı Yapılmıyordu Eskiliğinden
Ha Beta Yıllarında Para Var mıydı " Yok " Ama Onlarında Biraz Para Kokusu Alması Lazımdı Değil mi .
Lakin Şu Değildir ki 1 2 yıl parasız bir oyunun intikamını 3,4. Yıllarda 100 misli Katında Çıkarmak.
Hayallerinizin Ötesinde Charları Olanlar Vardı bu oyunda ....
Hepsi Oyunu Bıraktı....
Bence Asrın Davası Oyun Değil.....Hayatta Hala Değiştirebileceğimiz Bir Şeyler Vardır Diye Biliyorum....
- Martini
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Divanı I Türk
39 Level dönemindeki sunucuları hala kullanıyorlar . 5 Senedir aralıksız lag sorunu vardı fakat biz önceleri "bu kadarı kadı kızındada var" diyip sineye cekıyorduk . Lakin son zamanlarda cidden çok arttı o kadar para kazanıyorlar akçe , plus , çemberli kutu'dan gidin adam akıllı server alın arkadaş. Kaç para server 5bin mi? 6bin mi ? Gidin alın yahu bu kadar oyuncuyu mağdur ediyorsunuz .
AHMET ŞİMŞEK
-
Martini (Ejder Asa^)
-
Mistral (İbn-i Sina Cevriye Asa)
Bysimsekxx (Çalındı)
-
Bysimsekx (Çalındı)
-
XAhmetŞimşekX (Çalındı)
-
Martini (Ejder Asa^)
-
Mistral (İbn-i Sina Cevriye Asa)
Bysimsekxx (Çalındı)
-
Bysimsekx (Çalındı)
-
XAhmetŞimşekX (Çalındı)
Önceden gözlüklü birini görünce hayran kalırdım ... akçeyi merak ederdik ... cevriyeye 2-3 grupla giderdik daha neler neler bu oyun eskiye dönsün o arkadaşlıklar olsun yine para verelim !
Eskiler tanınır yeniler örnek alır !
- Fearles
- Demirci Çırağı
OYUNU BIRAKIN SADECE ÇOCUKLAR OYNASIN. OYUN ONLARIN EN İYİ HAKKIDIR. SİZİN YAŞINIZ GELDİ GİDİN İŞİNİZ PEŞİNDE B.O.K.A DÜŞMEDEN MENEKŞE ELMASINIZI ÇEKİN.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- deliceza28
- İskele Babası
- Lonca: Revenge of Nobility
Yeni bir sunucu açılsa,herşey aynı 39 leveldeki gibi olsa,yer altı olmasa ve bu sunucuya sadece eskiler(...-2007-2008) girebilse ne hoş olurdu değil mi ?

MeddLe, Deliceza, VangelisTK, Rajaz, Pinkxfloyd, Yangmanchun.
Hayal o hayal keşke olsadeliceza28 yazdı:Yeni bir sunucu açılsa,herşey aynı 39 leveldeki gibi olsa,yer altı olmasa ve bu sunucuya sadece eskiler(...-2007-2008) girebilse ne hoş olurdu değil mi ?
Eskiler tanınır yeniler örnek alır !
Her oyunda Yenilik olmak zorundadır.Oyun Devamlı 39'da kalsaydı Oyunu oynayan kalmazdı.Eskisi gibi Dostluk olmadığı konusuna katılmıyorum 3 yıldır tanıdığım devam eden arkadaşlarım var.Her zaman Plus paket almak zorunda değilsiniz , Her zaman akçe çekmek zorundada değilsiniz.Oyuna yatırdığım para 90 TL 'i geçmemiştir.3 yıldır oyunu zevk alarak oynuyorum.İkv ' yi tercih etmemim en Büyük nedeni ; Oyuna Gereğinden fazla Gerçek para dökmeden , Emek vererek bir yere gelebilirsiniz.Fakat Çoğu online oyuna bakarsak Parayı veren Zirveye Tırmanıyor.Oyundaki Laglara,Hatalarla ilgili konuya katılıyorum.Ben burda Fikrimi paylaştım , Yanlış anlaşılmak istemem.