Neden Her Zaman Meran
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Neden Her Zaman Meran
neden diğer sunucular oynarken biz kapanıyoruz neden oyun düzelince meran düzelmiyor bizim sorunumuz nedir yetkili yada bilen biriden açıklama bekliyoruz..
Re: Neden Her Zaman Meran
özele gel ben sana söliyim niye burdan sölersem kaparlar hesabıStrongxsifa yazdı:neden diğer sunucular oynarken biz kapanıyoruz neden oyun düzelince meran düzelmiyor bizim sorunumuz nedir yetkili yada bilen biriden açıklama bekliyoruz..

Allah ım ya yok böyle bişey ergenlik kafana fena vurmuş heralde=) nedne hep ben gibisindne nedne her zaman meran bu kadarda saçmalnmazki haksızsam söyleyin=))
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
ne yazdını bi anlasak haksız olduğun yerleri sölicemde okunmuyo mübarek xDfuni yazdı:Allah ım ya yok böyle bişey ergenlik kafana fena vurmuş heralde=) nedne hep ben gibisindne nedne her zaman meran bu kadarda saçmalnmazki haksızsam söyleyin=))

sen maydonoz olmasna bi kerede şaşrım:DMORDuMan yazdı:ne yazdını bi anlasak haksız olduğun yerleri sölicemde okunmuyo mübarek xDfuni yazdı:Allah ım ya yok böyle bişey ergenlik kafana fena vurmuş heralde=) nedne hep ben gibisindne nedne her zaman meran bu kadarda saçmalnmazki haksızsam söyleyin=))
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
seni severim funda biliyondur ama strongada laf yokfuni yazdı:sen maydonoz olmasna bi kerede şaşrım:DMORDuMan yazdı:ne yazdını bi anlasak haksız olduğun yerleri sölicemde okunmuyo mübarek xDfuni yazdı:Allah ım ya yok böyle bişey ergenlik kafana fena vurmuş heralde=) nedne hep ben gibisindne nedne her zaman meran bu kadarda saçmalnmazki haksızsam söyleyin=))

aman yesinelr storngunu=))MORDuMan yazdı:seni severim funda biliyondur ama strongada laf yokfuni yazdı:sen maydonoz olmasna bi kerede şaşrım:DMORDuMan yazdı:ne yazdını bi anlasak haksız olduğun yerleri sölicemde okunmuyo mübarek xDfuni yazdı:Allah ım ya yok böyle bişey ergenlik kafana fena vurmuş heralde=) nedne hep ben gibisindne nedne her zaman meran bu kadarda saçmalnmazki haksızsam söyleyin=))
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
olmasan şaşrdım=)MORDuMan yazdı:gücü yeten yesin arkasında ben varım xD
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
bende sen cvp yazmasan şaşardımfuni yazdı:olmasan şaşrdım=)MORDuMan yazdı:gücü yeten yesin arkasında ben varım xD