Ve Arz I Endam kazanır yatağanı
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Ve Arz I Endam kazanır yatağanı
İstiklal ne alaka ?Cloutier yazdı:Verin şunun yatağanını da rahatlasın
Ayrıca arzın gücü demişsin ona da iyi güldüm doğrusu.
Kazanan lonca için Arz I Endam & İstiklal demek daha doğru olur. sen anladın onu.
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Saolasın kardeşimBaLikekmek yazdı:Tebrikler,
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Saol muratMuriscoyagmao yazdı:Başta Onur,Tolga ve Zeynep ablayı tebrik ederim.![]()
Yabancıya gitse üzülürdüm işin özü bizimkilerin kazanması sevindirdi.![]()
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- SenSizOlaMaM
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Öncelikle arz ı endam loncasını finale taşıyan arkadaşları tebrik ederim.finalde ise Cengizmidir nedir yani memik e skype den maç sırasında konuşma atan arkadaşınıızı da tebrik ederim yatağan onun hakkıydı keşke bilek hakkıyla kazansaydınız
neyse olan oldu hayırlı olsun güle güle kullanın yatağanları arkadaşlar
Bordo Bereliler
Bordo Bereliler

BeşiktAŞK
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Suskunlar
Yorum atmamak isterdim ama kendimi zor tuttum.Finalda skyp atan filan yoktu.Memiğime kaybetmek biraz koydu heralde.Ben Alorsofdance oyunu bıraktıgı icin carıma gecip yarı kalan işi bitirdim ve istedigim sonucu aldım ve haksız kazandınız diyen arkadaşlar OkOdan ve finaldan bi kac foto.

Alone Farkı

Alone Farkı

IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Ben sizin seviyenıze düşmemk için kendımi zoru tutdum .. zatn bölgeden anca dalga geçilmeler kufredilmeler boşunaydı demı malone ?
Yenılgı bana koycam kocum . #@!? lugunda bi sınırı var . ve Furkan Efhilatesle facede konusmalarız duruyo .. Skyp falan atılmadı diye geçme .. Kuklacı sunucusundakı ashablı carımdan Senın Öz kardeşin olan mutlu ilede konustuk bugun bu konuyu .. Ve cengizin skyp atıldıgı söylenıyo . Skyp arama cagrıuları hala duruyor bende. ve konusmalara ... Bence kes işine bak al Anne ol onunla .
Yenılgı bana koycam kocum . #@!? lugunda bi sınırı var . ve Furkan Efhilatesle facede konusmalarız duruyo .. Skyp falan atılmadı diye geçme .. Kuklacı sunucusundakı ashablı carımdan Senın Öz kardeşin olan mutlu ilede konustuk bugun bu konuyu .. Ve cengizin skyp atıldıgı söylenıyo . Skyp arama cagrıuları hala duruyor bende. ve konusmalara ... Bence kes işine bak al Anne ol onunla .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
EFHİALTES OLDUGUNU KANITI 
KONUSMALAR ...

Resme tıklayıp . imageshac.us dakı siteden tam ekran görebilirsiniz . ... Dahada Laga Luga Yapman . BU efhialtes Yine sizin gibi dansöz degil . adam mertce üzüldüm dedi . Karı gibi kıvırtmadı sızın gibi .

KONUSMALAR ...

Resme tıklayıp . imageshac.us dakı siteden tam ekran görebilirsiniz . ... Dahada Laga Luga Yapman . BU efhialtes Yine sizin gibi dansöz degil . adam mertce üzüldüm dedi . Karı gibi kıvırtmadı sızın gibi .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
-
- Acemi Savaşçı
Bak memik ben sestmıyım kuyruk acıları var karışmamyım sesetmıyım dedım ama bu edepsizlık benı huzursuz ettı.
Senı tüm sunucu bılır ne oldugunu ve
çarının adını NeMesıS adlı karakterını önce Arz I Edam girdin bunun bızle bilgimiz yok sanırsam senı lonca alan arkdaşında bılgısı farklı yöndeydı senın odugunu bılseydık almazdık.senın NeMeSiS adlı karakterın neden Arz I Endam da ve savaş bittikte sonra çarını lodos yaptın. Sen böle insansın devam et Süpersın memik
^^MUSTAFA^^HaDeScRreuLL SİRDEAHLESS SSXŞİFAXSS CRAYZGS
Senı tüm sunucu bılır ne oldugunu ve
çarının adını NeMesıS adlı karakterını önce Arz I Edam girdin bunun bızle bilgimiz yok sanırsam senı lonca alan arkdaşında bılgısı farklı yöndeydı senın odugunu bılseydık almazdık.senın NeMeSiS adlı karakterın neden Arz I Endam da ve savaş bittikte sonra çarını lodos yaptın. Sen böle insansın devam et Süpersın memik
^^MUSTAFA^^HaDeScRreuLL SİRDEAHLESS SSXŞİFAXSS CRAYZGS
İstedıgın gibi edepsizlik yapabilirsin.. ve benm Ne zaman nemesıs adlı Karekterım veya Her Hangi Bir karekterım Arz-ı Endam Loncasına girdi? .. Senın buyucun orda Loınca geçmişine bak 1 tane karekterımı görürüsen ammenna ? ama yok sa sesını keseceksın . ha eger savasş esnasında skyp atıp savaşı kaybeden edepsız olmuyor oylemı
Cok akklısın SAna arkadaşların eistain diyolar her halde
bu aklı sana kım verdı ise ona git de kı g element uydurma de
Emın olkı o skyp atma meselesınde senınde parmagın var .. Hem Furkan EFHİALTES ile konusmaları görmeden yorumlama benı hadı kaybol .