Sobee ekibi olarak geçtiğimiz dönemde siz oyuncularımıza daha iyi oyun deneyimi ve daha rahat bir oynanış sağlamak üzere çalışmalarımızın sürdüğünü duyurmuştuk. Bu süre zarfında iyileştirme çalışmalarımızın durumu ve iletilen sorunların giderilmesi konusunda gerekli bilgilendirmeleri yapmak üzere bu çalışmalardan net sonuçlar alana dek bekledik ve artık bu güzel haberi vermek istiyoruz.
Sunucularımızda yapılan gözlemler ve sizlerden gelen bildirimlerin değerlendirilmesi neticesinde iyileştirme çalışmaları tamamlandı. Pazartesi itibariyle sunucularımızda uygulamaya başladığımız çalışmaların sonucunda sunucularımızda zaman zaman yaşanan gecikme sorunu büyük ölçüde giderilmiştir.
Yapılan bu çalışmaların sonuçlarını oyuna giriş yaptığınızda hemen fark edebileceğinizi umuyoruz.
Üstelik siz sevgili oyuncularımızın İstanbul Kıyamet Vakti oynarken daha fazla eğlenebilmeleri için hafta boyunca yararlanabileceği aşağıdaki fırsatları hazırladık. Bugün itibariyle başlayarak önümüzdeki pazartesi sabahına kadar sürecek bu fırsatları kaçırmayın!
Migrat Yağma Artırıcı (%60/%60) hediye! Junon'un zindanları sana yeteri kadar cömert davranmıyor mu? İşte sana haftasonuna kadar tüm sunuculardaki tüm karakterlerin için şef yaratıklardan %60 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı veren, düşen eşyanın çıkma olasılığını %60 artıracak Migrat Yağma Artırıcı hediye!
Lonca Puanı ve EXP Arttırıcı'da İndirim!
Loncanın seviyesini artırmak senin elinde! 1 Ay boyunca Lonca üyelerinin %50 daha fazla Lonca Puanı ve Tecrübe Puanı kazanmalarını sağlayan Lonca Puanı ve EXP Arttırıcı' %30 indirimle 2530 Akçe yerine sadece 1770 Akçe!
İKV Camiasının bilgi ve dikkatine sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Dükkan fırsatları "LAG sorunları için kusura bakmayın" hediyesi gibi olmuş
Şaka bir yana, daha iyi bir oyun ortamı oluşturmak için çalışan yöneticileri tebrik ederim, emeğinize sağlık.
Aylardır süren bu lag yüzünden oyuncuların emekleri , zamanları , iksirleri heba oldu. Ve bunun karşılığında 1 günlük yağma artırıcı veriliyor teselli amaçlı. Resmen dalga geçmişsiniz. Teşekkürler. :lol:
o değilde yeni güncellemeyle gelicek bölgeyle beraber lag sorununun tekrar başlıcağına inananıyorum
çoğu kişi " İkv lagı çözemez , lag sorunu vs gibi şeyler söyleniyor "
Lag sorunu nasıl olur size söyliyim bizim evde kullandığımız bilgisayarlara oyunu kuruyorlar ve internet üzerinden başkalarının girmesini sağlıyorlar tabiki profosyonelce çok daha iyi üstün özellikli makinler , hat kapasitesi çok yüksek olan evdeki internetin 100 katı 1 pc değil belki 20 makineyle yapıyorlar bi ara bu işin içindeydim
işin türkçesi sende ikv dosyalrıyla kendi evinde sunucu açarsın 10 kişi oynartırsın 11. girer ve oyun çöker bunun kat kat daha fazlasını ikv teknik işleriyle kim meşgulse o yapıyor makine özelliklerini ayarlıyorlar özellikleri arttırmak içinde inanılmaz bir para harcanıyor sizin verdiğiniz akçelerle olacak iş ama kendilerine bir şey kalmıyor bütçeyide ayarlamak zorundalar ve bu data center , makine özellikleri , hat kapasiteleri hakkında bilgi verirse yetkililer sevinirim...
WHiTexDeWiL yazdı:1 günlük yağma artırıcı veriliyor
:idea:
[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Bugün itibariyle başlayarak önümüzdeki pazartesi sabahına kadar sürecek bu fırsatları kaçırmayın!
Orada ürünü dükkanda ki ismi ile belirtmek istedim. Gerçi 5 gün olması da bir şeyi değiştirmez. Kaç aydır biz oyuncular bu lag yüzünden mağdur olduk. İnsanların emeğinin heba olmasının karşılığı bu kadar küçük bir şey ile geçiştirilmemeli.
Nasıl bir düzeltme yaptınız yada neyi düzelttiniz bilmiyorum ama lagdan bahsediyorsanız hala aynı aksaklıklar devam ediyor özellikle sığınaklar ve miğratta diğer sunucuları baz alarak yapıyorsanız bu çalışmaları gelin tılsım sunucusuna birde orada test edin şu sorunu.