[içerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 1Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
BlackParadise
[İçerik Düzenlenmiştir]
[İçerik Düzenlenmiştir]
JacKSwaqqeR [49)(^)(Transformator Asa)
Kaosa Kimse Hükmedemez!!!!
Kaosa Kimse Hükmedemez!!!!
[İçerik Düzenlenmiştir]
Öncelikle Geçmiş olsun
Fakat hatayı sende görüyorum. 1 2 çar olsa parayı vermen çok değil ama 35 çara inanmak da en kibar tabirle nasıl desem biraz fazla iyi niyet göstergesi.
Forum kurallarının bilmem kaçıncı maddesine göre de bu tür paylaşımlar haklı olsanda kabul edilmiyor ve forumdan kaldırılıyor.
Fakat hatayı sende görüyorum. 1 2 çar olsa parayı vermen çok değil ama 35 çara inanmak da en kibar tabirle nasıl desem biraz fazla iyi niyet göstergesi.
Forum kurallarının bilmem kaçıncı maddesine göre de bu tür paylaşımlar haklı olsanda kabul edilmiyor ve forumdan kaldırılıyor.
[İçerik Düzenlenmiştir]
35 çar mı?
[İçerik Düzenlenmiştir]
35 Kp çarı kestireceğini söyleyip parasını alıp çıkmış.DarkxReal yazdı:
da gördüğünüz gibi bana 35 tane çar satıcam çarlar burda deyip cıktı daha gelmedı.
Bu kadar iyi niyetli olmayın karşınızdakini de çok iyi niyetli olduğunu düşünmeyin.
Diğer oyuncular için iyi bir ders olmuş.
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [İçerik Düzenlenmiştir]
Merhaba,
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.