Merhaba,
Arkadaşlar ben yoğun okul temposundan dolayı biraz oyundan uzak kaldım.Bundan dolayı yeteneklerde ve grup bölgesindeki yaratıklarda olan yeni düzenlemeler hakkında bilgim yok.Bana öncelikle sığınak sonra migrat için olan ideal yetenekleri bir çocuğa anlatırcasına anlatırsanız mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.
İyi Forumlar.
Sıfırdan büyücü yetenekleri
Re: Sıfırdan büyücü yetenekleri
Sığınaklar
Buz oku 15 Buz bilgisi 15
Yıldırım 15 Yıldırım bilgisi 15
Direnç kırma 15 Zihin saldırısı 15
Meditasyon 5 Tesla Küresi 1 Büyü bozma 1 Kutup rüzgarı 1
+5 Yetenek Puanı eklediyseniz Meditasyon'a verebilirsiniz.
Migrat
Zihin saldırısı 15 Meditasyon 5
Tesla Küresi 1 Büyü bozma 1 Kutup rüzgarı 1
Kırmacı / Konsantrasyoncu Büyücü
Kırmacı, sürekli yaratıklara Direnç kırma uygulamak zorundadır.
Konsantrasyoncu, biraz güçlü olmalıdır. Tank kendisine Hedef Saptırma attığı an Konsantrasyon yeteneğini uygular, çekilen 2 yaratığın birisini 3-4 kere abandıktan sonra diğer yaratığa geçip ona abanmaya başlar. Önceki vurduğu yaratık diğer büyücüler tarafından hızlıca kesilir, ardından 2. yaratığa geçip konsantrasyoncuya yardım ederler. Bu işlem hedef saptırma bitmeden uygulanırsa çok rahat bir şekilde ilerlersiniz ki bunun için gruptaki büyücülerin oldukça sağlam olması lazım. Büyücü ile ilgili soruların olursa buradan cevaplamaya çalışacağım.
Direnç kırma 15 Zihin saldırısı 15
Meditasyon 5 Tesla Küresi 1 Büyü bozma 1 Kutup rüzgarı 1
Migrat
Zihin saldırısı 15 Meditasyon 5
Tesla Küresi 1 Büyü bozma 1 Kutup rüzgarı 1
Kırmacı / Konsantrasyoncu Büyücü
Kırmacı, sürekli yaratıklara Direnç kırma uygulamak zorundadır.
Konsantrasyoncu, biraz güçlü olmalıdır. Tank kendisine Hedef Saptırma attığı an Konsantrasyon yeteneğini uygular, çekilen 2 yaratığın birisini 3-4 kere abandıktan sonra diğer yaratığa geçip ona abanmaya başlar. Önceki vurduğu yaratık diğer büyücüler tarafından hızlıca kesilir, ardından 2. yaratığa geçip konsantrasyoncuya yardım ederler. Bu işlem hedef saptırma bitmeden uygulanırsa çok rahat bir şekilde ilerlersiniz ki bunun için gruptaki büyücülerin oldukça sağlam olması lazım. Büyücü ile ilgili soruların olursa buradan cevaplamaya çalışacağım.
2009-2013
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Eyalet Askerleri
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim.Fakat bir sorum daha var.Tankımız sığınağa yeterli ve 2'li yada 3'lüleri rahatça idare edebilir.Bu koşullarda yinede zihin saldırısı gerekli midir?
Tekrar teşekkürler.
İyi Forumlar.
Tekrar teşekkürler.
İyi Forumlar.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Ben cevap vereyim,sığınak bölgesinde en sondaki 5-6 lı gruplar dışında zihine gerek yok.Onlardada baş fedailere zihin atılırsa rahat edersiniz.BySaygili yazdı:Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim.Fakat bir sorum daha var.Tankımız sığınağa yeterli ve 2'li yada 3'lüleri rahatça idare edebilir.Bu koşullarda yinede zihin saldırısı gerekli midir?
Tekrar teşekkürler.
İyi Forumlar.
- BySaygili
- Cin Avcısı
berkancetin yazdı:Ben cevap vereyim,sığınak bölgesinde en sondaki 5-6 lı gruplar dışında zihine gerek yok.Onlardada baş fedailere zihin atılırsa rahat edersiniz.BySaygili yazdı:Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim.Fakat bir sorum daha var.Tankımız sığınağa yeterli ve 2'li yada 3'lüleri rahatça idare edebilir.Bu koşullarda yinede zihin saldırısı gerekli midir?
Tekrar teşekkürler.
İyi Forumlar.
Teşekkürler cevabınız için ...
Arkadaşın dediği gibi Baş Fedailer'de Zihin Saldırısı gerekiyor, Migrat'a da girecek olursan orada da Evocati denen yaratıklarda lazım oluyor.
2009-2013
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Rica ederim..BySaygili yazdı:berkancetin yazdı:Ben cevap vereyim,sığınak bölgesinde en sondaki 5-6 lı gruplar dışında zihine gerek yok.Onlardada baş fedailere zihin atılırsa rahat edersiniz.BySaygili yazdı:Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim.Fakat bir sorum daha var.Tankımız sığınağa yeterli ve 2'li yada 3'lüleri rahatça idare edebilir.Bu koşullarda yinede zihin saldırısı gerekli midir?
Tekrar teşekkürler.
İyi Forumlar.
Teşekkürler cevabınız için ...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Zaman
Ottomanxölümsüz anısına
- BySaygili
- Cin Avcısı
efsaneottoman yazdı:viewtopic.php?f=16&t=87451&start=10
Konuda ki yorumuma bakabilirsin.
Keyifli Forumlar.
Teşekkürler artık herhangi bir sorunum yok.Konunun bulunması benim gibi bazı sorunu olan arkadaşlara çok yardımcı olacaktır.
İyi Forumlar.