CeHHeNeMxxHuNTeR'dan kısa bi veda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: CeHeNNeM

CeHHeNeMxxHuNTeR'dan kısa bi veda

Mesaj gönderen ufukdiler90 »

evet arkadaslar yaklasık 5 yıldır oynadıgım bu oyuna artık bir sure ara vermem gerektıgını dusunuyorum benı seven sevmeyen bilen bilmeyen herkez hakkını helala etsın kalbını kırdıklarım varsada onlardan özur dıler en ıyı ıtemlerınde onların olmasını temennı ederim :) dedıgım gibi biraz mola gerek karakterlerım loncamdakı abilerime ve kardeşlerime emanet oyuna ara verıyorum demem takip etmıcem anlamına gelmez dondugumde gorusmek dilegi ile iyi oyunlar iyi forumlar :)
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: CeHHeNeMxxHuNTeR'dan kısa bi veda

Mesaj gönderen ElitConan »

foruma veda konusu açmanın modası geçti kardeş.amaç nedir anlamıyorum '' ben gidiyorum işte o sağlam çarı olan kişi benim '' mi demektir ? .allah yolunu açık etsinde tepkim sana değil genel olarak :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

ElitConan yazdı:foruma veda konusu açmanın modası geçti kardeş.amaç nedir anlamıyorum '' ben gidiyorum işte o sağlam çarı olan kişi benim '' mi demektir ? .allah yolunu açık etsinde tepkim sana değil genel olarak :)
:) :)

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: CeHeNNeM

Mesaj gönderen ufukdiler90 »

[quote="ElitConan"]foruma veda konusu açmanın modası geçti kardeş.amaç nedir anlamıyorum '' ben gidiyorum işte o sağlam çarı olan kişi benim '' mi demektir ? .allah yolunu açık etsinde tepkim sana değil genel olarak :)[
eee yanı senı ne alakadar edıyo eskıye arkadaslara dostlara bıseyler paylastıgın bı takım ınsanlara oyunu bırakıp forumdan takıp eden suan gorusmedıgın ınsanlara yada oynayıp ta oyuna her gırdıgınde selamun aleyküm dedıgım ınsanlara veda edıp etmemeyı sızden ogrenecek degılım olurda sızde oyunu bırakırsanız sız boyle bı konu acmazsınız forumda olur bıter :)
**CeHeNNeM***

“Genel Etkileşim” sayfasına dön