Hep sıkıntı olmasın birazda gülelim :) İçeri..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Hep sıkıntı olmasın birazda gülelim :) İçeri..

Mesaj gönderen ElitConan »

7 level deki 30 dakikada 20 tüftüfçü cin görevini defalarca denememe rağmen yapamamış olmam sonucunda oyunu 2. kez bırakmam :)
daha sonrasında 5 emi ne düşürdüler sayısını şuan gayet kolay :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

İlk başladığımda yazı yazmak ve mause ile yürümek dışında hiç bir şey bilmiyordum, camiden çıkıp farelerin olduğu yere geldiğimde fareler bana saldırıyor yardım edin diye yazmıştım :D daha sonra kaçarak yaseminin yanına geldim tıkladığımda ( ?? ) yazısını 77 olarak gördüm ve 77 seviye bir oyuncu sandım :D fareler bana vuruyor ben onlara vuramıyorum yardım eder misin yazdım cevap olmayınca şansa sağ tıkladım konuş dedim merhaba yazına bende merhaba yazdım sonra birisi geldi o oyuncu değil falan dedi o günden 27 lv a kadar beraber kastık sonra bir anda kayıplara karıştı :D
Nothing
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Oyunu ilk gördüğümde diğer ülke kurma-yönetme-savaş gibi sanmıştım.Krakter oluşturma ekranı geldiğinde ben de o devletin kurucusu ben olacağım falan ona göre şekil oluşturmuştum.Sıra isim vermeye geldiğinde devlete isim veriliyor sanmıştım ve kutucuğa Türkiyeimparatorluğu yazacaktım sığmayınca Türkiyeimparator olmuştu zaten forum kullanıcı adımda da geçiyor. :) Oyuna ilk başladığımda savaşçı karakter oluşturmuştum.Tabi ilk kez bir online oyuna başlıyordum yetenek falan hiç biri hakkında bir bilgim yoktu.Neyse zor da olsa Agah'ın verdiği ilk görevleri tamamladım karakterin seviye atlaması lazım sonuçta.Gidiyorum farelerin yanına yetenekleri bilmediğimden dolayı sadece mouse ile tıklıyorum kedisi kesiyor.Ben zorla yaratık kesildiğini düşünerek oyunu oynamaz olmuştum.Tabi 10 levele kaç günde çıktığımı ne siz sorun ne de ben söyleyeyim.Tabi öğrenince oyunu her şey yolunda gitmeye başlamıştı... :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
terrible
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen terrible »

Oyuna dershane arkadaşım başlatmışdı beni (meğersem oda çok iyi bilmiyormuş :D ) Neyse 30 lvl oldum yadımıyla ozamana kadar ne görev ne item sıkıntım yok ne bulsam onu giyiyorum :D ne işe yarıyor bakmıyorm bile neyse bi bakayım bu efsunlar felan ne işe yarıyor diye.İşte sağa sola soruşturup anladım hasarı güçlendirdiğini büyücüyüm elek çekcem kasdım bayağı bir para(Labirentdeki yaratıkları öldürüp düşenleri satarak :mrgreen: ) 3-4 parça [Hasar Elektrik ] dizdim sonra bi bakdımki birisi bölgeden [Büyü Hasarı Elektrik ] item yansıtmış sordum ardaki fark ne filan anlayınca baya bi kötü olmuşdum :D :D
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
Kullanıcı avatarı
Beykozlu0894
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: WTF TURKUAZ

Mesaj gönderen Beykozlu0894 »

Oyuna ilk şifacı ile başladım ozamanlar 29 lwl vardı.21 lwl'e kadar zar zor itemsiz bir şekillde sadece zehir skiliyle geldim.kıyafetlerdeki efsunların ne işe yaradığını bilmiyordum hangisi daha güzelse onu demirciden alıp giyiyordum :) .Neyse 21 lwl'e geldim zincir muhafızı gorevi vardı o gorevi bitirdiğimde meğerse elebaşıyla konusun yazısı geçiyormuş bianda ekranda bende onu gormemişimdim.Ondan sonra ne görev alıp labirente girebiliyordum nede lwl atlayabiliyordum boş bos cami avlusunda geziniyordum :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön