1)Jandarma Ali'nin oradaki Şanlı Türk Bayrağımızın önündeki iğrenç pis hayvanın(domuzun) balonu kalkmalı
2)Gaffar'ın adı değişmeli...
3)Semiha'nın adı değişmeli...
bana katılanlar varsa bu konunun altına daha değişmesi gerekenleri ekleyebilirler ve destek verebilirler...
ikv online'da değişmesi gerekenler
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Re: ikv online'da değişmesi gerekenler
Unutma dostum bu bir oyunkingdemon yazdı:1)Jandarma Ali'nin oradaki Şanlı Türk Bayrağımızın önündeki iğrenç pis hayvanın(domuzun) balonu kalkmalı
bana katılanlar varsa bu konunun altına daha değişmesi gerekenleri ekleyebilirler ve destek verebilirler...
Ben tek siz hepiniz
- Comader
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Caminin rengi değişmeli.Rengini hiç beğenmiyorum.Acilen değişmeli.kingdemon yazdı:1)Jandarma Ali'nin oradaki Şanlı Türk Bayrağımızın önündeki iğrenç pis hayvanın(domuzun) balonu kalkmalı
Mısır Çarşısının şekli değişmeli
Bankanın yeri değişmeli
Savaşçıların silahları değişmeli çok küçük mümkünse 2-3 metre olsun.
Acilen yapılmalı bu değişiklikler.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Domuz iğrenç bir hayvan değil sadece bir hayvandır.Allah'ın isimlerinden biri olan Gaffar oyunda rahatlıkla kullanılabilir günah değildir düşünülmesi bile gereksiz.Senin nickinde neden şeytan adı geçiyor ve kral ünvanı var o zaman?
2006-2013
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı

evet domuz eti haramdır fakat domuz neden iğrenç olsun bütün güzellikler gibi onuda Allah-u Teala yarattı.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Domuz'da Allah (C.C)'nin yarattığı bir hayvandır. Gaffar Bey ve Semiha Hanımın Hayal ürünü olduğunu söylemişti Bir Yönetici. Semiha'nın isim değişmesinin sebebi nedir ? Normal bir isim.kingdemon yazdı:1)Jandarma Ali'nin oradaki Şanlı Türk Bayrağımızın önündeki iğrenç pis hayvanın(domuzun) balonu kalkmalı
bakın gaffar değişsin diyorsunuz nedeni olarak da Allah(C.C)ninisimlerinden biridir diyorsunuz.
Türkiye' de en çok kullanılan isimlerinden Mehmet i bilir misiniz. hani Osmanlı padişahlarının kullandığı
o mehmet isminin aslı Mehemmet tir ki Muhammed in yani peygamberimizin isminin yumuşatılmış halidir.
Türkler peygamberlerine olan saygılarından dolayı Muhammed ismini son 20. yüzyılın hemen başlarına kadar kullanmamışlardır.
Şimdi bu Mehmet isimli bir çok insan var ya da Muhammet ismiyle dolaşan bu insanlar adam öldürdü tecavüz etti dolandırdı oraya girdi şuraya çıktı diye bu ismin değeri azalmaz.Aynı şekilde Gaffar isminin oyundaki bir karakterde yer alması Allah (C.C.)nin ismine hiç bir leke süremez.
Türkiye' de en çok kullanılan isimlerinden Mehmet i bilir misiniz. hani Osmanlı padişahlarının kullandığı
o mehmet isminin aslı Mehemmet tir ki Muhammed in yani peygamberimizin isminin yumuşatılmış halidir.
Türkler peygamberlerine olan saygılarından dolayı Muhammed ismini son 20. yüzyılın hemen başlarına kadar kullanmamışlardır.
Şimdi bu Mehmet isimli bir çok insan var ya da Muhammet ismiyle dolaşan bu insanlar adam öldürdü tecavüz etti dolandırdı oraya girdi şuraya çıktı diye bu ismin değeri azalmaz.Aynı şekilde Gaffar isminin oyundaki bir karakterde yer alması Allah (C.C.)nin ismine hiç bir leke süremez.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Sen Çok Metin 2 Oynamışın Gardaş İstersen At Falanda Gelsin.Otlayan Köpekler,Kurtlar,Kaplanlar Falan.Comader yazdı:Caminin rengi değişmeli.Rengini hiç beğenmiyorum.Acilen değişmeli.kingdemon yazdı:1)Jandarma Ali'nin oradaki Şanlı Türk Bayrağımızın önündeki iğrenç pis hayvanın(domuzun) balonu kalkmalı
Bankanın yeri değişmeli
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- Comader
- FareAdam Düşmanı

Sarkazm kelimesi senin için bir şey ifade ediyor mu ? Ciddi değildim ''Gardaş'', dalga geçiyordum sadece.SeF4 yazdı:Sen Çok Metin 2 Oynamışın Gardaş İstersen At Falanda Gelsin.Otlayan Köpekler,Kurtlar,Kaplanlar Falan.Comader yazdı:Caminin rengi değişmeli.Rengini hiç beğenmiyorum.Acilen değişmeli.kingdemon yazdı:1)Jandarma Ali'nin oradaki Şanlı Türk Bayrağımızın önündeki iğrenç pis hayvanın(domuzun) balonu kalkmalı
Bankanın yeri değişmeli
Aslına bakarsan saydığın hayvanlardan kurt dikkatimi çekti.Savaşçılar için ayı yerine kurt daha uygun olabilirdi belki.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
herşey hayal ürünü eğer senin saçma fikirlerini dinleselerde gökten kemik yağar şöyle salak konular açmayın yaCOMMANDER yazdı:Unutma dostum bu bir oyunkingdemon yazdı:1)Jandarma Ali'nin oradaki Şanlı Türk Bayrağımızın önündeki iğrenç pis hayvanın(domuzun) balonu kalkmalı
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN