15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
10 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 Çağrı
1 İyileştirme Çemberi
Bu skil Sadece 2. Bölge atanlar içindir.Ben 1. bölgeyi çoğu zamandır atmadığımdan bu skilleri kullanıyorum.Gaffarda ve semihada Kudretinizi hızlı doldurarak daha az iksir içmenize yarayabilir.Büyü bozmayı kullanacağız tek yer zaten Gaffar beyi keserken attığı kaoslardır.4+1+1 grupta zaten fazla kullanmanıza gerek kalmaz.(+5 Yetenek puanlı halidir.)
Çemberlitaş 2. Bölge için Yetenekler
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Çemberlitaş 2. Bölge için Yetenekler
berkan587 yazdı:15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
10 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 Çağrı
1 İyileştirme Çemberi
Bu skil Sadece 2. Bölge atanlar içindir.Ben 1. bölgeyi çoğu zamandır atmadığımdan bu skilleri kullanıyorum.Gaffarda ve semihada Kudretinizi hızlı doldurarak daha az iksir içmenize yarayabilir.Büyü bozmayı kullanacağız tek yer zaten Gaffar beyi keserken attığı kaoslardır.4+1+1 grupta zaten fazla kullanmanıza gerek kalmaz.(+5 Yetenek puanlı halidir.)
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
1 Meditasyon
10 Büyü bozma
1 Çağrı
1 İyileştirme Çemberi
bu şekildede hem 1. bölge hem 2. bölge yapabilirsiniz farketmez. sadece 1-2 tane fazladan kudret içersin.
1.bölgeye hiç girmediğim için bu yetenekleri kullanıyorum en az 1 aydır girmiyorum.1 girişte 2 iksir fazla içersen 10 girişte 20 tane fazla içmiş oluyorsun.ReaLMADRID yazdı:berkan587 yazdı:15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
10 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 Çağrı
1 İyileştirme Çemberi
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
1 Meditasyon
10 Büyü bozma
1 Çağrı
1 İyileştirme Çemberi
bu şekildede hem 1. bölge hem 2. bölge yapabilirsiniz farketmez. sadece 1-2 tane fazladan kudret içersin.
- hortlak
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
Sadece ikinci bölge için bence:
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
5 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 Çağrı
5 İyileştirme Çemberi(Çırak keserken kutup açılmasına gerek kalmadan rahat idare edebilirsin 1 olsada olur ama biraz zorlanırsın,Semiha ve GAffarda asla kullanmamalısın bu yeteneği
)
1 Ruh kalkanı(bu yeteneğin görüntüsünü seviyorum hemde çember açınca tank üstünde tutamaya biliyor sana vuran yaratıların hasarları 1500 civarında azalıyor)
Not: Sadece ikinci bölge için Full bölge veya bazen gbm x bazen gaffar keserim dersen önceki arkadaşın dediği gibi yapmalısın.
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
5 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 Çağrı
5 İyileştirme Çemberi(Çırak keserken kutup açılmasına gerek kalmadan rahat idare edebilirsin 1 olsada olur ama biraz zorlanırsın,Semiha ve GAffarda asla kullanmamalısın bu yeteneği
1 Ruh kalkanı(bu yeteneğin görüntüsünü seviyorum hemde çember açınca tank üstünde tutamaya biliyor sana vuran yaratıların hasarları 1500 civarında azalıyor)
Not: Sadece ikinci bölge için Full bölge veya bazen gbm x bazen gaffar keserim dersen önceki arkadaşın dediği gibi yapmalısın.
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES