Çemberlitaş 2. Bölge için Yetenekler

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Çemberlitaş 2. Bölge için Yetenekler

Mesaj gönderen berkan587 »

15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
10 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 Çağrı
1 İyileştirme Çemberi

Bu skil Sadece 2. Bölge atanlar içindir.Ben 1. bölgeyi çoğu zamandır atmadığımdan bu skilleri kullanıyorum.Gaffarda ve semihada Kudretinizi hızlı doldurarak daha az iksir içmenize yarayabilir.Büyü bozmayı kullanacağız tek yer zaten Gaffar beyi keserken attığı kaoslardır.4+1+1 grupta zaten fazla kullanmanıza gerek kalmaz.(+5 Yetenek puanlı halidir.)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Çemberlitaş 2. Bölge için Yetenekler

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

berkan587 yazdı:15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
10 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 Çağrı
1 İyileştirme Çemberi

Bu skil Sadece 2. Bölge atanlar içindir.Ben 1. bölgeyi çoğu zamandır atmadığımdan bu skilleri kullanıyorum.Gaffarda ve semihada Kudretinizi hızlı doldurarak daha az iksir içmenize yarayabilir.Büyü bozmayı kullanacağız tek yer zaten Gaffar beyi keserken attığı kaoslardır.4+1+1 grupta zaten fazla kullanmanıza gerek kalmaz.(+5 Yetenek puanlı halidir.)

15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
1 Meditasyon
10 Büyü bozma
1 Çağrı
1 İyileştirme Çemberi

bu şekildede hem 1. bölge hem 2. bölge yapabilirsiniz farketmez. sadece 1-2 tane fazladan kudret içersin.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

ReaLMADRID yazdı:
berkan587 yazdı:15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
10 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 Çağrı
1 İyileştirme Çemberi

15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
1 Meditasyon
10 Büyü bozma
1 Çağrı
1 İyileştirme Çemberi

bu şekildede hem 1. bölge hem 2. bölge yapabilirsiniz farketmez. sadece 1-2 tane fazladan kudret içersin.
1.bölgeye hiç girmediğim için bu yetenekleri kullanıyorum en az 1 aydır girmiyorum.1 girişte 2 iksir fazla içersen 10 girişte 20 tane fazla içmiş oluyorsun.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
hortlak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mahşer

Mesaj gönderen hortlak »

Sadece ikinci bölge için bence:
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Element Direnç
15 Fiziksel Direnç
15 Kaldırma
5 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 Çağrı
5 İyileştirme Çemberi(Çırak keserken kutup açılmasına gerek kalmadan rahat idare edebilirsin 1 olsada olur ama biraz zorlanırsın,Semiha ve GAffarda asla kullanmamalısın bu yeteneği :) )
1 Ruh kalkanı(bu yeteneğin görüntüsünü seviyorum hemde çember açınca tank üstünde tutamaya biliyor sana vuran yaratıların hasarları 1500 civarında azalıyor)
Not: Sadece ikinci bölge için Full bölge veya bazen gbm x bazen gaffar keserim dersen önceki arkadaşın dediği gibi yapmalısın.
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES

“Şifacı” sayfasına dön