SaolasınAsinefer32 yazdı:H olsun arkadaslar güle güle kullanın....
Ve Arz I Endam kazanır yatağanı
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Ve Arz I Endam kazanır yatağanı
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Hayırlı Olsun fakat bu sadece arzların zaferi değildir üstünüzdeki itemleri dizerken lodos karakterlerden aldığınız ejderha iksirleri ile üstünüzü dizebildiniz bunu bilerek erdemli olsaydınız kazanan olurdunuz ama erdemli davranmadığınız için lonca savaşlarında kazandığınız için tebrik eder arz klanı daima lodos klanından bu denli davranışlar sebebi ile daha alt seviyede olduğunu düşünürüm.
Her şey gönlünüzce olsun iyi forumlar.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Çok merak ediyorumda bu yazıyı neyin kafasında yazdın?MuvaFFa yazdı:Hayırlı Olsun fakat bu sadece arzların zaferi değildir üstünüzdeki itemleri dizerken lodos karakterlerden aldığınız ejderha iksirleri ile üstünüzü dizebildiniz bunu bilerek erdemli olsaydınız kazanan olurdunuz ama erdemli davranmadığınız için lonca savaşlarında kazandığınız için tebrik eder arz klanı daima lodos klanından bu denli davranışlar sebebi ile daha alt seviyede olduğunu düşünürüm.
Sanki lodoslar o adamlara o itemleri karsılıksız vermis, sevabına gbye almış, bedava ejderha iksir vermiş gibi konuşuyon.
Arz ı Endam helal olsun!
Ray malifalitiko
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
1. si lodosken ilk zamanlar gaffar kesenlerdeniz (Şafi) saolsunMuvaFFa yazdı:Hayırlı Olsun fakat bu sadece arzların zaferi değildir üstünüzdeki itemleri dizerken lodos karakterlerden aldığınız ejderha iksirleri ile üstünüzü dizebildiniz bunu bilerek erdemli olsaydınız kazanan olurdunuz ama erdemli davranmadığınız için lonca savaşlarında kazandığınız için tebrik eder arz klanı daima lodos klanından bu denli davranışlar sebebi ile daha alt seviyede olduğunu düşünürüm.
2. si o itemleri kendimiz kendi emeğimizle dizdik sonra arz olduk bu bize kalmış bir şeydir kimsede karışamaz.
3. sü gaffarı kesmeyi bize öğretenlerin değerini bilioruz bizim öğrettiklerimizinde değerimizi bilmesini istiyoruz ne öle 2 item düşürüp havalara girmek felan ?
4. sü ve kazanan arz klanıdır bunu Arz I Endam farkıyla biz yaşattık sunucuya lodos zaferi ile alakası yoktur.
5. si zaten bizim belirli bir ekip veya belirli bir grubumuz vardır bu gün iksirini ben veririm yarın o bana verir bunada kimsenin karışmaya hakkı yoktur kardeşliktir bizim aramızdaki...
6. sı senin bana demek istediğin şey sanırım şu biz hiç emek harcamamışız iksir harcamamışız arkadaşalrımızdan karşılamışız bütün iksirleri ben 150 kere çembere girdim şifamla her girdiğimde minimum 20 tane gidio dersen hesapla ne kadar iksir gider bunu dediğim gibi bi gün ben veririm bi gün kardeşlerim verir .
7. si de sen kim oluyosun ?
8. si ben IxMevzuDeriNxI eskiler tanır yeni gelen itemle adam olan veletlerde örnek alır
9. su da bu kadar yeter sanırım oyuna geri dönüyorum en yakın zamanda
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Millet uçmuş
En son SaNCaKMevzuDeriN tarafından 14 May 2012 23:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
saol kardeşimmaRbLey yazdı:Çok merak ediyorumda bu yazıyı neyin kafasında yazdın?MuvaFFa yazdı:Hayırlı Olsun fakat bu sadece arzların zaferi değildir üstünüzdeki itemleri dizerken lodos karakterlerden aldığınız ejderha iksirleri ile üstünüzü dizebildiniz bunu bilerek erdemli olsaydınız kazanan olurdunuz ama erdemli davranmadığınız için lonca savaşlarında kazandığınız için tebrik eder arz klanı daima lodos klanından bu denli davranışlar sebebi ile daha alt seviyede olduğunu düşünürüm.
Sanki lodoslar o adamlara o itemleri karsılıksız vermis, sevabına gbye almış, bedava ejderha iksir vermiş gibi konuşuyon.
Arz ı Endam helal olsun!
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Saol kardeşimcompas01 yazdı:Tbrkler...
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Hani şu bana kapak atmaya çalışan kişiler size cevap olarak şunu söyleyeyim sizin oyunda hayalini kurduklarınızı ben başardım onla kalmadım aklınıza bile gelmeyecek şeyleri yaptım yapıyorum. Yöneticilerin arkasından ve saman altından su yürütüyorum. Fakat en önemlisi erdemimi koruyorum kimin hakkı ne ise onu veriyorum.
Size hak yiyorsunuz demiyorum ama siz bunu anlıyorsanız şüpheniz olduğunu düşünebiliriz. 5 sene kadar bi süredir bu oyundayım. Kimin neler yaptığını ve yapacağını görebiliyorum ve size şu söylüyorum.
Sizin Loncanızın Ömrü En Fazla 5 Aydır.
Size sadece erdemli olun diyorum bunun altından ne çıkartırsanız kendiniz hakkında kurduğunuz şüpheci tavırlarınızı gösterir. Zira ben yukarıda sizi tebrik ettim.
Size hak yiyorsunuz demiyorum ama siz bunu anlıyorsanız şüpheniz olduğunu düşünebiliriz. 5 sene kadar bi süredir bu oyundayım. Kimin neler yaptığını ve yapacağını görebiliyorum ve size şu söylüyorum.
Sizin Loncanızın Ömrü En Fazla 5 Aydır.
Size sadece erdemli olun diyorum bunun altından ne çıkartırsanız kendiniz hakkında kurduğunuz şüpheci tavırlarınızı gösterir. Zira ben yukarıda sizi tebrik ettim.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İzmir
bende lodostan arz olanlara kafayı takanları anlamıyorum
arkadasım lodos klanının yarısı nerdeyse eskı arz zaten
Malum sebeplerden (kadım hıdra ve sıgınak mıgrat eklentılerı ) lodos olmuslardır
Şu andada bu arkadaslarımız arz klanındandır
lonca savaşlarına yapılan basvurularda lodoslarda sadece benım bıldıgım 12 eskı arz var
isim degısıldıgı ıcın belkı dahada fazladır
şimdi o adamların bulundukları loncalardan bırı kazansaydı bu savası arzlar paymı cıkarıcaktı
arkadasım lodos klanının yarısı nerdeyse eskı arz zaten
Malum sebeplerden (kadım hıdra ve sıgınak mıgrat eklentılerı ) lodos olmuslardır
Şu andada bu arkadaslarımız arz klanındandır
lonca savaşlarına yapılan basvurularda lodoslarda sadece benım bıldıgım 12 eskı arz var
şimdi o adamların bulundukları loncalardan bırı kazansaydı bu savası arzlar paymı cıkarıcaktı
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli