Oyundaki /n*h haraketi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Leonelmessii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Oyundaki /n*h haraketi

Mesaj gönderen Leonelmessii »

Merhaba,

Öncelikle sizin bildirdiğiniz üzere küfür etmek vb davranışlar yasak.Ben 15:44 civarında sıgnaktaydım, 4 kişi kalmıştık kenana bildiğim üzere kişi azaldıgında şans artıyordu arkadaşlar şöyle bir şey dedim ''Arkadaşlar kenan bişi vermesse topluca el haraketi yapıyoruz.''Kenan 4 kişi sonucu öldüğünde bişi vermediği için grubdaki her kes el haraketi yaptı . Şimdi size söylüyorum küfür ''/nah (el haraketi) yapan ve edenler maden şikayet sonucu susturma alıyor ''/nah'' Bu Rol ü neden kaldırmıyorsunuz?Siz koymuşsunuz ki oyuncular yapıyor bunu koymak sızın hatanız ve susturmamın 3gün olsa bile kaldırılmasını ve gereğinin yapılmasını istiyorum .
SaKaRyaLıı [(^)Ecel Getiren]
SaKaRyaLıII[(^)Ejder Asa]
xBuLLyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Oyundaki /n*h haraketi

Mesaj gönderen xBuLLyx »

Dogru bir noktaya değinmişsin bu kesınlıkle yasak oldugu halde yönetimin hatası :idea: :arrow: :twisted:
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Leonelmessii yazdı:Merhaba,

Öncelikle sizin bildirdiğiniz üzere küfür etmek vb davranışlar yasak.Ben 15:44 civarında sıgnaktaydım, 4 kişi kalmıştık kenana bildiğim üzere kişi azaldıgında şans artıyordu arkadaşlar şöyle bir şey dedim ''Arkadaşlar kenan bişi vermesse topluca el haraketi yapıyoruz.''Kenan 4 kişi sonucu öldüğünde bişi vermediği için grubdaki her kes el haraketi yaptı . Şimdi size söylüyorum küfür ''/nah (el haraketi) yapan ve edenler maden şikayet sonucu susturma alıyor ''/nah'' Bu Rol ü neden kaldırmıyorsunuz?Siz koymuşsunuz ki oyuncular yapıyor bunu koymak sızın hatanız ve susturmamın 3gün olsa bile kaldırılmasını ve gereğinin yapılmasını istiyorum .

/nah komutu yasak değildir.Sen susturmayı Başka bir olaydan dolayı almışsındır.Ben kaç defa yapıyorum oyun içersinde hiç bir ceza almadım şimdiye kadar.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

/nah yazarak ikv tarihinde ilk cezayı alan sensin galiba :)

SAKAMISNIZ LOO siz
A R Z L O D O S
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Susturmayı ya bölgeye girmeden önce yaptığın bir davranıştan veya bölge içindeki farklı bir davranıştan almışsındır. /kaba , /nah komutları oyun içerisinde yasak değildir.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Diyarbakirli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Diyarbakirli »

o hareketi ard arda çektiysen flood dan ceza alabilirsin.
RELAXEEFENDYY ;)
Kullanıcı avatarı
Sakaryalee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Sakaryalee »

/nah komutu ile ceza alınsaydı ohooo bu komutlar oyunun kendisinden oldugundan ceza almassınız.
6 Yıllık Maceranın Sonu (29.12.2012)

Resim

İKV'den Haberdar Olun!
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Hayal »

Türk oyunu işte artık onlarda kalkarsa nerden stres atçak oyuncular.. :D

- Susturma başka bir olaydan almışsındır.
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Diyarbakirli yazdı:o hareketi ard arda çektiysen flood dan ceza alabilirsin.
Haklı. :ugeek:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

Ceza vermede jet hızıyla işleyen sistem yanlış verilen cezayı kaldırmada ne yazık ki aynı hızı gösteremiyor sen itiraz ediyorsun en geç 3 günde geliyor cevabı incelenmektedir gibi bir yazıyla incelenmeside 3 gün kadar sürer zaten sus ceza süren bitti bile peki yaptıkları hata karsısında pluslu çarları susturdukları için plus bitimine ek özür olarak 3 gün daha uzatıyorlarmı hayır sen suçsuz olsanda 3 gün sus yediğinle kalıyorsun.işte ikv nin adaleti bu kadar basit.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön