Merhaba,
Öncelikle sizin bildirdiğiniz üzere küfür etmek vb davranışlar yasak.Ben 15:44 civarında sıgnaktaydım, 4 kişi kalmıştık kenana bildiğim üzere kişi azaldıgında şans artıyordu arkadaşlar şöyle bir şey dedim ''Arkadaşlar kenan bişi vermesse topluca el haraketi yapıyoruz.''Kenan 4 kişi sonucu öldüğünde bişi vermediği için grubdaki her kes el haraketi yaptı . Şimdi size söylüyorum küfür ''/nah (el haraketi) yapan ve edenler maden şikayet sonucu susturma alıyor ''/nah'' Bu Rol ü neden kaldırmıyorsunuz?Siz koymuşsunuz ki oyuncular yapıyor bunu koymak sızın hatanız ve susturmamın 3gün olsa bile kaldırılmasını ve gereğinin yapılmasını istiyorum .
Oyundaki /n*h haraketi
- Leonelmessii
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Oyundaki /n*h haraketi
SaKaRyaLıı [(^)Ecel Getiren]
SaKaRyaLıII[(^)Ejder Asa]
SaKaRyaLıII[(^)Ejder Asa]
Re: Oyundaki /n*h haraketi
Dogru bir noktaya değinmişsin bu kesınlıkle yasak oldugu halde yönetimin hatası :idea: :arrow: :twisted:
Leonelmessii yazdı:Merhaba,
Öncelikle sizin bildirdiğiniz üzere küfür etmek vb davranışlar yasak.Ben 15:44 civarında sıgnaktaydım, 4 kişi kalmıştık kenana bildiğim üzere kişi azaldıgında şans artıyordu arkadaşlar şöyle bir şey dedim ''Arkadaşlar kenan bişi vermesse topluca el haraketi yapıyoruz.''Kenan 4 kişi sonucu öldüğünde bişi vermediği için grubdaki her kes el haraketi yaptı . Şimdi size söylüyorum küfür ''/nah (el haraketi) yapan ve edenler maden şikayet sonucu susturma alıyor ''/nah'' Bu Rol ü neden kaldırmıyorsunuz?Siz koymuşsunuz ki oyuncular yapıyor bunu koymak sızın hatanız ve susturmamın 3gün olsa bile kaldırılmasını ve gereğinin yapılmasını istiyorum .
/nah komutu yasak değildir.Sen susturmayı Başka bir olaydan dolayı almışsındır.Ben kaç defa yapıyorum oyun içersinde hiç bir ceza almadım şimdiye kadar.
/nah yazarak ikv tarihinde ilk cezayı alan sensin galibaLeonelmessii yazdı:Merhaba,
SAKAMISNIZ LOO siz
A R Z L O D O S
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Susturmayı ya bölgeye girmeden önce yaptığın bir davranıştan veya bölge içindeki farklı bir davranıştan almışsındır. /kaba , /nah komutları oyun içerisinde yasak değildir.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
Diyarbakirli
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
/nah komutu ile ceza alınsaydı ohooo bu komutlar oyunun kendisinden oldugundan ceza almassınız.
Türk oyunu işte artık onlarda kalkarsa nerden stres atçak oyuncular..
- Susturma başka bir olaydan almışsındır.
- Susturma başka bir olaydan almışsındır.

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Haklı. :ugeek:Diyarbakirli yazdı:o hareketi ard arda çektiysen flood dan ceza alabilirsin.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Bizifarklı Clan
Ceza vermede jet hızıyla işleyen sistem yanlış verilen cezayı kaldırmada ne yazık ki aynı hızı gösteremiyor sen itiraz ediyorsun en geç 3 günde geliyor cevabı incelenmektedir gibi bir yazıyla incelenmeside 3 gün kadar sürer zaten sus ceza süren bitti bile peki yaptıkları hata karsısında pluslu çarları susturdukları için plus bitimine ek özür olarak 3 gün daha uzatıyorlarmı hayır sen suçsuz olsanda 3 gün sus yediğinle kalıyorsun.işte ikv nin adaleti bu kadar basit.Leonelmessii yazdı:Merhaba,