Selamlar,
Uzun Süredir Bulunduğum Tılsım Sunucusundan Ayrılıyorum .
Lafı Uzatmayacağım ; Çoğu Kişinin Emeği Geçmiştir Haklarını Helal Etsinler* Benden Yana Helal Olsun.
Sağlıcakla Kalın .
AmisoSxxClaRenCe yazdı:Tüm tılsıma hayırlı uğurlu olsun çok sevindim furkan aramızda nekadar gavga falan olsada bi gram üzülmedim
Birkezdaha yanında birileri olmayınca bu sunucuda dah fazla barınamayacağını anlamışsındır umarım.
Sanada üzlüyom doğrusu hayatın evde oyun oynamakla geçiyo git biraz gez dolaş
Hayır oyun oynamak istiyosan parka götürebilirim sikintiyok
Kımsenin Sevinmesi İçin Alınan Bir Karar Değil. Ben Her Halükarda Tılsımda Oynarım. Altını Çizerek Belirteyim Birileri İstediği İçin Değil Kendim İstediğim İçin Gidiyorum. Benim İstediğim Helallaşmak.Herneyse Lafı Uzatmayacağım Kalın Sağlıcakla.
Selam Furkan
Hakkında hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Seni daima kardeşim olarak gördüm öz kardeşimden ayırt etmedım lonca arasında yaşanılan probleminizde hatır meselesi yüzünden bir tarafta durmak zorunda kaldım umarım kusuruma bakmadın kardeşim. Selamet ile yolun açık olsun telefonumu msn adresimi skypeyi biliyorsun aynı sunucuda olmasakta muhabbetımızını bitmiyecegini bilmeni isterim eğer böyle birşey yapacak olursan bılıyorsun Kocaeli/ İstanbul 2 saat ayağını denk al
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Buraya konu açarak seni sevmeyen kişilerin diline düşmeği seçmiş oluyorsun paşa. Ben oyunu bıraktığım halde hiç konu açma gereği duymadım. İllede helalleşecem diyorsan hakkını yediğin kişilerin ayağına gelmesini bekleme. Sen git onlardan birebir helallik iste. İşte o zaman haketmiş olursun helali. Muhalefet olmak için yazmıyorum bunları. Ama benim anladığım şu ki çok fazla kişi ile helalleşmen gerekiyor ve buna da zamanın yetmiyor ki toptan helallik istiyorsun. Yani konu gereksiz.
Yeni sunucunda ve hayatında başarılar dilerim. Umarım yaşadığın hataları tekrar etmezsin. Allah yar ve yardımcın olsun.
Vay vay vay gökhan* efendi gidişine inan ki çok üzüldüm gideceğin yerde umarım* güzel dostluklar* edinirsin ) Neyse ben böyle konulara pek bir şey yazamam haydi kib sg
Ben Meran oyuncusuyum,2 haftalığına tılsıma karakter aktarmış ve o 2 hafta içerisinde tılsımın en karkatersiz oyuncusunun sen olduğunu anlamıştım,tılsım halkının sevincine ortağım , sg.