Büyücüxmuro
Büyücüxmuro
sa Abim bak beni bir dinle eğer öyle bir amacım warsa 2 gözüm önüme aksın.Abim asla sana öle bir şey yapmak istemem..BeN SENDEKİ FEVZİ İTEMLERİ SATIN ALMAK İSTİYORUM..feviz ayakkabı.fevzi yüzük kolye ..fevzi pantolon lazımm..sen dekiler çok iyi satın almak isterim hepsini...
Re: Büyücüxmuro
lan madem hiçbişeyden haberin yoktu fevzileri nerden öğrendin yalancı.hırsızsınız olm tekine 20m versen satmam sana
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
sen bana yansıttın ya fevzileriiii
- remedios
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
lan murooo asıl sen hırsızsnnnnn
heralde karaxbücü sensin bebişim,kanıtlayın silerim çarı kanıtla yeter iftira atma ordan adam ol asabımı bozma :evil:remedios yazdı:lan murooo asıl sen hırsızsnnnnn
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
enesmik yazdı:heralde karaxbücü sensin bebişim,kanıtlayın silerim çarı kanıtla yeter iftira atma ordan adam ol asabımı bozma :evil:remedios yazdı:lan murooo asıl sen hırsızsnnnnn
muro eski günleri hatırla benle kanka olmaya çalışıp eşyalarımı istemiştin.Bende sana vermeyip Anama Bacıma Küfür edip bir gün geçtiginde kanka diyen şahıs...Küfürbaz cakal
Karakter ismi : Godfreyxeminxx , Godfreyxxemin
Sunucu : Tılsım
Lonca : Godfreyx
KLan : Arz
Karakter : Savaşçı , Büyücü
Sunucu : Tılsım
Lonca : Godfreyx
KLan : Arz
Karakter : Savaşçı , Büyücü
sadece gülmek geliyor içimden,senden item isteyecek kadar alçalmadım bu 1 eğer item isteyecek olsam Yalçınbuluttan isterim buda 2 eziq bi arz beni enteres etmez buda 3
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
DeğmeYin La muroYa yakaRım ÇıRanızı xD :evil: Bn Muronun Hiç bi Kötülüğünü Görmedim Zaten İtem isteyecek KadarDa aLcaLmazz Kndine Yetecek ve Artacak kadar itemide vardır.... Tenbelxhayxlaz xD