BU OYUNU OYNAYAN ANNE YOK MU ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
elcarik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

BU OYUNU OYNAYAN ANNE YOK MU ???

Mesaj gönderen elcarik »

NEDEN HER ÖZEL GÜNDE BİR HEDİYE DAĞITILIR İKEN ANNELER GÜNÜNDE HEDİYE YOK ???
SAYIN YÖNETİCİLER ÇOK GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ...
BU OYUNU OYNAYAN ANNELERİMİZDE VAR

HERKESİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM
Kullanıcı avatarı
elcarik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: BU OYUNU OYNAYAN ANNE YOK MU ???

Mesaj gönderen elcarik »

Herkesten bir tepki bekliyorum hadi arkadaşlar haksızmıyım ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

çok haklısın bende bir anneyim ama bu rezil oyunun benim anneler günümü kutlayacağı beklentisine girmedim kaygıları oyuncuları kazanmak olmadı hiç bir zaman.
Onlar sadece para kazanmanın derdindeyken hediye dağıtmak onların bünyesinde var olmayan bir eylem.ayrıca ikv yöneticilerin forumda anneler gününe özel bir yazı bile yazmamalarını biz annelere yapılmış bir saygısızlık olarak kabul ediyorum.
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen esekherif »

dafnehazal35 yazdı:çok haklısın bende bir anneyim ama bu rezil oyunun benim anneler günümü kutlayacağı beklentisine girmedim kaygıları oyuncuları kazanmak olmadı hiç bir zaman.
Onlar sadece para kazanmanın derdindeyken hediye dağıtmak onların bünyesinde var olmayan bir eylem.ayrıca ikv yöneticilerin forumda anneler gününe özel bir yazı bile yazmamalarını biz annelere yapılmış bir saygısızlık olarak kabul ediyorum.
İşte bu.Bir anne ikv oynuyor.Bir çok olumsuz görüntüyü ve eleştriyi bir kenara bırakıp dafnehazal35 rumuzlu hanımefendinin bu naif eleştirisine kulak verelim.İkv yi kurtaracak olan,butür hayatın ta içinden samimi katılımı ve beklentileri olan insanlardır.Boşuna kimse oyun hakkında ahkam kesip durmasın.Bu anne yi umutsuzluğa sevkedecek bir oyun anlayışı ve yönetim biçimini artık terk edelim.Kendi aramızda başaramadığımız dik duruşu eğerki geciktirirsek muhatap olacağımız insanlar bir hayal ürününden öteye gitmeyecektir.Tıpkı benim şuan sizlerle muhatap olduğum gibi.
esekherif
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DescriptionS »

Facebook üzerinden yazdıklarını biliyorum Ama resmi forum üzerinde görmedim .
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Eyalet Askerleri

Mesaj gönderen BySaygili »

dafnehazal35 yazdı:çok haklısın bende bir anneyim ama bu rezil oyunun benim anneler günümü kutlayacağı beklentisine girmedim kaygıları oyuncuları kazanmak olmadı hiç bir zaman.

Öncelikle geç kalınmış olsada anneler gününüzü kutlarım...
Evet çoğu görüşünüze katılıyorum fakat fikir ayrılığına düştüğümüz tek konu İKV'nin oyuncularını kazanmaya yönelik çalışma yapmadığıdır.Fazla uzatmayacağım bkz. Halit Girmenç Modeli... M.A. Saygılı ....

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

oyunda bilmediğiniz kadar çok bayan oyuncu var.bu oyunu diğer oyunlardan ayıran birşey var demekki.fakat bizide oyundan ayıran birşey var!! bilin bakalım ne ???
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ya bu konuyu destekleyenlein yarısı anneler gününü takdığından değil hediye peşinde oldugundan açıyor allah aşkına numara yapayın adamlar facebook dan özel günleri vs kutluyolar bu ikv forumu ikv hakkında yazılar vs yazılır özel günler vb. facebook da
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen esekherif »

harkonen yazdı:ya bu konuyu destekleyenlein yarısı anneler gününü takdığından değil hediye peşinde oldugundan açıyor allah aşkına numara yapayın adamlar facebook dan özel günleri vs kutluyolar bu ikv forumu ikv hakkında yazılar vs yazılır özel günler vb. facebook da

Yorumunu ilginç buldum değerli kardeşim.Konuyu açan dışında yorum yapanlardan hiçbiri hediyeden bahsetmemişken nasıl böyle bir yorum yapmışın enteresan.Konuyu açan kişi haklıdır veya değildir forum konusu dışında bazen yorumlarada yazma ihtiyacı duyabiliyor insan.İnsanların dile getirdiği fikirlerine böyle önyargılı ve negatif yaklaşımlarla yaklaşmanın hiçkimseye bir faydası olacağını sanmıyorum güzel kardeşim.
esekherif
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Voyant »

Selam arkadaşlar,

Bizlerin bugünlerde olmasına katkı sağlayan bu gibi özel günleri elbette unutmuyoruz. Anneler Günü gibi özel bir günü de unutmadık. Gerekli mesajı Facebook üzerinden paylaştığımızı hatırlatmak istiyoruz.

Bazı arkadaşlarımız hediyeler demişler. Annelerimize içten bir kutlama mesajı en samimi hediyedir.
Onur GÜRSOY
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön