3. Kasa Bölümü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

3. Kasa Bölümü

Mesaj gönderen LAZOGLU »

Merhaba sayın Yönetici ve çok değerli İstanbul Kıyamet Vakti (İKV) oyuncuları. Gün geçmiyorki yapılan tüm yenilikler,tüm genişletme paketleri,yeni bölgeler,yeni leveller kasalarımızın iç kısımlarını materyal ve eşyalarla doldurmaya başladı. Hele ki son zamanlardaki grup bölgelerinde düşen farklı eşyalar,görevler için ürettiğimiz eşyalar ve akabinde iksirlerimiz ve bunları üretmek için toplayıp biriktirdiğimiz madenler. Bunların hepsi kasamızın içerisinde yer sıkıntısına neden olan en büyük etken. Ve çoğumuz 1 level karakterler açıp içlerine malzeme koyup gereksinimlerimiz doğrultusunda alıp kullanıyoruz. Ancak sizde biliyorsunuz ki bu çok hoş bir durum olmuyor. Özellikle yeni gelecek olan Topkapı Sarayı güncellemesinda bu sıkıntı daha da artacak. Bunun için ben kasalarımızın 3. bir bölümünün olması taraftarıyım. Bu uzun zamandır aklımda ve yeni gelecek olan Topkapı Sarayı güncellemesi ile daha da kesinleşti.

Sayın yönetici arkadaşlar... Yeni güncellemede bu olanağı bizlere sağlarsanız hem oyuncularımızdan daha verimli oyun oynamasını sağlamış,hem oyuna daha çok katılımı arttırmış,hemde bizler için de kolaylık sağlamış olursunuz. Ben yeni gelecek Topkapı Sarayı güncellemesinde bu düzenin olması taratarıyım. Tek bir güncelleme ile sıkıntısız bir şekilde 3. Kasa Bölümünü bizlere sunarsanız bizi de çok memnun edersiniz.

Önerimi dikkate alıp daha iyi bir İKV adına bunu yapmanızı şahsım adına çok isterim. Vaktinizi ayırıp okuduğunuz içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım. İyi forumlar,iyi oyunlar dilerim. Sağlıcakla kalın...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Re: 3. Kasa Bölümü

Mesaj gönderen bilall »

LAZOGLU yazdı:Merhaba sayın Yönetici ve çok değerli İstanbul Kıyamet Vakti (İKV) oyuncuları. Gün geçmiyorki yapılan tüm yenilikler,tüm genişletme paketleri,yeni bölgeler,yeni leveller kasalarımızın iç kısımlarını materyal ve eşyalarla doldurmaya başladı. Hele ki son zamanlardaki grup bölgelerinde düşen farklı eşyalar,görevler için ürettiğimiz eşyalar ve akabinde iksirlerimiz ve bunları üretmek için toplayıp biriktirdiğimiz madenler. Bunların hepsi kasamızın içerisinde yer sıkıntısına neden olan en büyük etken. Ve çoğumuz 1 level karakterler açıp içlerine malzeme koyup gereksinimlerimiz doğrultusunda alıp kullanıyoruz. Ancak sizde biliyorsunuz ki bu çok hoş bir durum olmuyor. Özellikle yeni gelecek olan Topkapı Sarayı güncellemesinda bu sıkıntı daha da artacak. Bunun için ben kasalarımızın 3. bir bölümünün olması taraftarıyım. Bu uzun zamandır aklımda ve yeni gelecek olan Topkapı Sarayı güncellemesi ile daha da kesinleşti.

Sayın yönetici arkadaşlar... Yeni güncellemede bu olanağı bizlere sağlarsanız hem oyuncularımızdan daha verimli oyun oynamasını sağlamış,hem oyuna daha çok katılımı arttırmış,hemde bizler için de kolaylık sağlamış olursunuz. Ben yeni gelecek Topkapı Sarayı güncellemesinde bu düzenin olması taratarıyım. Tek bir güncelleme ile sıkıntısız bir şekilde 3. Kasa Bölümünü bizlere sunarsanız bizi de çok memnun edersiniz.

Önerimi dikkate alıp daha iyi bir İKV adına bunu yapmanızı şahsım adına çok isterim. Vaktinizi ayırıp okuduğunuz içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım. İyi forumlar,iyi oyunlar dilerim. Sağlıcakla kalın...

Önerine katılıyorum. Bende böyle bir şey bekliyorum, Kasa Genişletme Yi Topkapı Sarayı'nda satacaklarını düşünüyorum.
Bu önerini Destek'e e-mail olarak at, bende atıyorum.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

LAZOGLU yazdı:Merhaba sayın Yönetici ve çok değerli İstanbul Kıyamet Vakti (İKV) oyuncuları. Gün geçmiyorki yapılan tüm yenilikler,tüm genişletme paketleri,yeni bölgeler,yeni leveller kasalarımızın iç kısımlarını materyal ve eşyalarla doldurmaya başladı. Hele ki son zamanlardaki grup bölgelerinde düşen farklı eşyalar,görevler için ürettiğimiz eşyalar ve akabinde iksirlerimiz ve bunları üretmek için toplayıp biriktirdiğimiz madenler. Bunların hepsi kasamızın içerisinde yer sıkıntısına neden olan en büyük etken. Ve çoğumuz 1 level karakterler açıp içlerine malzeme koyup gereksinimlerimiz doğrultusunda alıp kullanıyoruz. Ancak sizde biliyorsunuz ki bu çok hoş bir durum olmuyor. Özellikle yeni gelecek olan Topkapı Sarayı güncellemesinda bu sıkıntı daha da artacak. Bunun için ben kasalarımızın 3. bir bölümünün olması taraftarıyım. Bu uzun zamandır aklımda ve yeni gelecek olan Topkapı Sarayı güncellemesi ile daha da kesinleşti.

+1
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

Önerine katılıyorum. Bende böyle bir şey bekliyorum, Kasa Genişletme Yi Topkapı Sarayı'nda satacaklarını düşünüyorum.
Bu önerini Destek'e e-mail olarak at, bende atıyorum.

Satışa gerek yok ki normal bir güncelleme ile koymaları gerekli. Bu zaten standart bir tarife yani...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hummer »

Zamanında böyle öneriler çok geliyodu hala gelmekte bende 3. kasanın gelmesi taraftarıyım fakat 3. kasa aynı hesaptaki farklı karakterler tarafından ulaşılabilir olursa aktarma ve böylece hırsızlık sorunlarına da bir çözüm getirilmiş olur.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Bir hesaptaki tüm karakterlerin ulaşabileceği 3. kasa farz oldu artık
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

3. Kasa Veyahut 2. Çanta Ne Gelirse Gelsin Akçeyle :D
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Bence kasa yerine çantamız 2 kısımdan oluşmalı herzaman lazım olan eşyalarımızı oraya koymalıyız.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Zeyp35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Zeyp35 »

Masterlid yazdı:
3. Kasa Veyahut 2. Çanta Ne Gelirse Gelsin Akçeyle :D
o kadar yatmışki kafaya hemen akçe.