seryildirim06 yazdı:bir çok kural değişikliği ile bir çok loncaya menfaat sağlanmıştır ve bu menfaatlerden nasiplenen arkadaşlar hep desteği savunuyor,o değişiklikler sayesinde hak etmeden tur atlayanlar değişiklerin hak olduğunu idda ediyor.
birileri birilerinin menfaatine kural değişikliği yapınca bizde bunu dile getiriyor bu şekilde tur atlayan arkadaşlar kendilerini tur atlamış saymasınlar,kurallarda yapılan hile niteliği taşıyacak şeyleri teker teker paylaştım ben daha söylenecek bişey yok bir organizasyon ancak bu kadar rezil edilebilir
Dostum Kural degısıklıgı demıssın ortada Suana Kadar Bır Kural degıstıgını Ben goremedım Zaten BU sıstem Boyleydı neresınde degısıklık var Kım kımı savunuyor Bos hayallere dalmayınız Arkadaslar..
Her sunucudan 1 lodos 1 arz Klanı cıkabılıyor hala Ogrenemedınız
Selamlar, öncelikle FİNAL'e çıkan bütün Arz ve Lodos Loncalarına Final karşılaşmasında başarılar diliyorum.
Yalnız şöyle bir sorum olacak: Final karşılaşmalarını Tek Tur olarak belirlemişsiniz. Bunu belirleme de neyi göz önünde bulundurdunuz da böyle bir sonuca vardınız? Öneri olarak sayın KaPLaN'a Destek Forumu aracılığıyla olmasa bile sunmuştum.
Benim fikrim ve sanırım çoğu arkadaşımızın isteği Lonca Savaşlarının Final karşılaşmasını Tek Tur değilde 3 Tur olarak ayarlayabilirsiniz.
Açıklarsanız sevinirim.
[
Dostum Kural degısıklıgı demıssın ortada Suana Kadar Bır Kural degıstıgını Ben goremedım Zaten BU sıstem Boyleydı neresınde degısıklık var Kım kımı savunuyor Bos hayallere dalmayınız Arkadaslar..
Her sunucudan 1 lodos 1 arz Klanı cıkabılıyor hala Ogrenemedınız[/quote]
bi kaç geçmiş mesajlarıma bak anlarsın örneğin karşılaşmalar sonucunda eşitlik olması halinde şeklinde yazılı olan kural yarı final den sonra hatta final eşleşmelerinin ilan edildiği gün ikinci eleme grubunda eşitlik sağlanması halinde die değiştirilmiştir veya soru cevap kısmında eleme grubu ve yarı final maçlarında eşitlik sağlanması halinde ws atılır yazan kısım ben orada ws attıramayacağınız yazıyor dedikten sonra yine değiştirilmiştir.
tılsım sunucusunda lonca savaşı sonuçları komik bir hal almıştır yada zorla bu hale getirilmiştir. final oynayan 2 takımda maçlarını alsalar bile sehran loncası kadar galibiyete ulaşamamış olacaklar sehran loncası nağmalup bi şekilde finalde yoktur ve bu kurallarda yapılan değişikliklerle sağlanmıştır. bi kaç geçmiş mesajlarıma bakarsanız destek tarafından yapılan kural hilelerine ait linkler tarafımdan paylaşılmıştır.
seryildirim06 yazdı:[
Her sunucudan 1 lodos 1 arz Klanı cıkabılıyor hala Ogrenemedınız
bi kaç geçmiş mesajlarıma bak anlarsın örneğin karşılaşmalar sonucunda eşitlik olması halinde şeklinde yazılı olan kural yarı final den sonra hatta final eşleşmelerinin ilan edildiği gün ikinci eleme grubunda eşitlik sağlanması halinde die değiştirilmiştir veya soru cevap kısmında eleme grubu ve yarı final maçlarında eşitlik sağlanması halinde ws atılır yazan kısım ben orada ws attıramayacağınız yazıyor dedikten sonra yine değiştirilmiştir.
tılsım sunucusunda lonca savaşı sonuçları komik bir hal almıştır yada zorla bu hale getirilmiştir. final oynayan 2 takımda maçlarını alsalar bile sehran loncası kadar galibiyete ulaşamamış olacaklar sehran loncası nağmalup bi şekilde finalde yoktur ve bu kurallarda yapılan değişikliklerle sağlanmıştır. bi kaç geçmiş mesajlarıma bakarsanız destek tarafından yapılan kural hilelerine ait linkler tarafımdan paylaşılmıştır.
Sence Sıstemın en mantıklısı Böyle degılmı Sehranlar eyw 10 galıbıyet kazandı nemesısler 8 Ama Adamlar fınala Yukselecek kısıyı yarı fınalde en cok kazanan gore belırlıyor..
sehran ve nemesısler esıt savas kazandıgı ıcın ve 2 tarafta Arz oldugundan Dolayı Kendı Araların PVP Sıstemı Uygulandı Lodoslar Olarak Selfler ve Frıneds loncası olarak yarı fınalde Kapıstık Yarı fınalde Selfler Gerı cekıldıgı ıcın Bız frıends Loncası dırek otomatık olarak fınale yukselmıstırr . yanı Anlıyacagın Sıstem Budur Anlamadıysanda daha ne anlatayım kı ben Sana:D:D
zaten tamamen saçmalık ben lag yüzünden kaç aydır ki oynamıyorum ilk önce şu sorunu bir düzeltin
ya arkadaş adamlar acayip oyun yapıyorlar efekler felan süper bir kere takılmıyor bizimkiler yapıyor lag dan oyun oynayamıyorum
Zeusxl yazdı:zaten tamamen saçmalık ben lag yüzünden kaç aydır ki oynamıyorum ilk önce şu sorunu bir düzeltin
ya arkadaş adamlar acayip oyun yapıyorlar efekler felan süper bir kere takılmıyor bizimkiler yapıyor lag dan oyun oynayamıyorum
Dostum Sen Bı SON DESTAN oyununu oynasana Efek dersen var kalıte dersen var Onlıne dersen Oda Var Ama oyuna yarım Saate Gırıyoror haberın Olsun:D:D
Arkadaşlar neyin tartışması bu anlamadım yarışma başlarken kurallar açık ve netti arz klanı 1. ile lodos klanı 1. final maçı yapacak kimse buna itiraz etmedi ilk başta sonrasında ise 1.tur ile 2.tur ve yarı final maçları kesinlikle birbirinden bağımsız olarak yapılacak denildi yine kimse birşey demedi . ki en mantıklısı böyle olmasıydı çünkü daha ilk turda 5 galibiyet alıp final oynayacak loncalar oldu diyebiliriz diğer turların anlamı kalmıyordu öyle olsaydı.Amaç her tur ayrı yarışma gibi geçmesiydi ve oldukça da başarılı oldu finaldeki arkadaşlara başarılar şimdiden kazanan ve kaybedenleri tebrik ederim
SenSizOlaMaM yazdı:Arkadaşlar neyin tartışması bu anlamadım yarışma başlarken kurallar açık ve netti arz klanı 1. ile lodos klanı 1. final maçı yapacak kimse buna itiraz etmedi ilk başta sonrasında ise 1.tur ile 2.tur ve yarı final maçları kesinlikle birbirinden bağımsız olarak yapılacak denildi yine kimse birşey demedi . ki en mantıklısı böyle olmasıydı çünkü daha ilk turda 5 galibiyet alıp final oynayacak loncalar oldu diyebiliriz diğer turların anlamı kalmıyordu öyle olsaydı.Amaç her tur ayrı yarışma gibi geçmesiydi ve oldukça da başarılı oldu finaldeki arkadaşlara başarılar şimdiden kazanan ve kaybedenleri tebrik ederim
İyi forumlar
Helal Wallahı Sonunda 1 Kısı Anlayan cıktı Tebrık Edıyorum Senı Dostum.. Adamlar Hala Anlamamaktalar.