Selam Beyazköşk

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Selam Beyazköşk

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Öncelikle Selamun Aleyküm ,

Yaklaşık 1 senedir uğramıyordum buralara bir bakayım dedim. Oyunu tamamen bırakmıştım arada 1-2 arkadaşla görüşüyorduk duyduğum kadarıyla onlarda bırakmış. Geçtiğim derslerden sonra 1 dönemlik boşluğum oldu :) Bu zaman içerisinde oyuna girdim eski bir karakterimle fakat o arkadaşlara rastlayamadım veya isimleri değişti haber alamadım :) Facebook hesabıma ulaşamıyorum. Yaklaşık 5-6 aydır onada bakamıyorum zaman olmuyor :) Umarım herkesin keyifleri yerindedir. Oyun bu fazla uğraşmaya değmez zamanında bende dahil bir çok kişi bunu anlayamadı veya anlamak istemedik belkide buradan tekrar kalbini kırdığım insanlardan özür dilemek istiyorum sonuçta oyun bu :)

Onur , Mert , Adem , Sedat , Emre , Aho , Cihat , Burak , Mehmet , Hakan , Kerim , Elif ve daha sayamadığım bir çok kişi eğer oyuna veya foruma bakıyorsanız bana ulaşırsanız sevinirim :)

İsimler kim olduklarını biliyordur zaten :)

Saygılar , Vamosbien Mustafa :)
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Selam Beyazköşk

Mesaj gönderen bLaDexm »

A.selam Mustafa
Ben de yaklaşık 5-6 aydır giremiyorum oyuna.Arada foruma bakınıyorum o kadar.Biz dostluğumuzu oyun olmadan da devam ettirebiliriz.Yakında bir reel buluşma gerçekleştirmeyi düşünüyoruz İstanbul veya Ankara yakınlarındaki arkadaşlarla.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bLaDexm yazdı:A.selam Mustafa
Ben de yaklaşık 5-6 aydır giremiyorum oyuna.Arada foruma bakınıyorum o kadar.Biz dostluğumuzu oyun olmadan da devam ettirebiliriz.Yakında bir reel buluşma gerçekleştirmeyi düşünüyoruz İstanbul veya Ankara yakınlarındaki arkadaşlarla.
Çok güzel olur Adem planı banada söylerseniz katılmak isterim :)

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Amaseia
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen Amaseia »

Ve Aleyküm selam Mustafa'm kusura bakma biraz geç gördüm yazıyı :) özlettin kendini, kpss nedeniyle bende pek fazla takılamıyorum oyunda ama yazın inş bol bol görüşürüz en yakın zamanda aramızda görmek dileğiyle Allaha emanet ol kardeşim :)
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Amaseia yazdı:Ve Aleyküm selam Mustafa'm kusura bakma biraz geç gördüm yazıyı :) özlettin kendini, kpss nedeniyle bende pek fazla takılamıyorum oyunda ama yazın inş bol bol görüşürüz en yakın zamanda aramızda görmek dileğiyle Allaha emanet ol kardeşim :)
İnşallah kardeşim :) Ben bu aralar bakıyorum oyuna ekip eksik hala :) Yazın eskisi gibi bir dönüş yaparız hayırlısıyla :)

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen bLaDexm »

Özelden numaranı yaz ben sana dönerim Mustafa.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
WaveX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WaveX »

VaMoSBieN yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm ,

Yaklaşık 1 senedir uğramıyordum buralara bir bakayım dedim. Oyunu tamamen bırakmıştım arada 1-2 arkadaşla görüşüyorduk duyduğum kadarıyla onlarda bırakmış. Geçtiğim derslerden sonra 1 dönemlik boşluğum oldu :) Bu zaman içerisinde oyuna girdim eski bir karakterimle fakat o arkadaşlara rastlayamadım veya isimleri değişti haber alamadım :) Facebook hesabıma ulaşamıyorum. Yaklaşık 5-6 aydır onada bakamıyorum zaman olmuyor :) Umarım herkesin keyifleri yerindedir. Oyun bu fazla uğraşmaya değmez zamanında bende dahil bir çok kişi bunu anlayamadı veya anlamak istemedik belkide buradan tekrar kalbini kırdığım insanlardan özür dilemek istiyorum sonuçta oyun bu :)

Onur , Mert , Adem , Sedat , Emre , Aho , Cihat , Burak , Mehmet , Hakan , Kerim , Elif ve daha sayamadığım bir çok kişi eğer oyuna veya foruma bakıyorsanız bana ulaşırsanız sevinirim :)

Birisi bana mı seslendi? :)
Hoşgeldin Mustafa.
Gözlerin beni arıyor farkındayım :D
•• Wαvєxxiитiĸαм •• Ѕouиdxxiитiĸαм •• Иiтяoxxiитiĸαм •• Wєgαxxiитiĸαм ••
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

WaveX yazdı:
VaMoSBieN yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm ,

Birisi bana mı seslendi? :)
Hoşgeldin Mustafa.
Gözlerin beni arıyor farkındayım :D
Vay arkadaş sen nereden çıktın ortaya kayıplardaydın bayadır :D

Oyuna giriyormusun görüşelim bir :D

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
WaveX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WaveX »

şu an oyundayım bir uğra istersen :D
•• Wαvєxxiитiĸαм •• Ѕouиdxxiитiĸαм •• Иiтяoxxiитiĸαм •• Wєgαxxiитiĸαм ••
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

WaveX yazdı:şu an oyundayım bir uğra istersen :D

Malesef o saatlerde uyuyor oluyorum :D Beni akşam 8 den sonra bulabilirsin sabaha kadar :D

Beyaz Köşk

“Genel Sohbet” sayfasına dön