Zorla değilki ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: Zorla değilki ?

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

harkonen yazdı:shen karakürkü 400 bine akçeyle alıp satıyolar kenan-junondan düstügü yok
EscapisT yazdı:Sen beni kaale al alma =) Shen karakürk ün bosslardan düşmediğini ilk defa şimdi öğreniyor olabilirsin o yüzden üstüne gitmeyeceğim biz de bir aralar senin gibiydik ;) Shen karakürkü birisi akçeyle çekmiş ki sen satın alabiliyorsun. Bilge cevo asa ile kesmek mümkün değil demiyorum kesersin kesemezsin pek inanmasam da yapabilirsin ama parlak ejderliler dururken parlamamış ejder asalı bir adamı bırak gaffara kenana bile zor alıyorlar. Ayısız semiha yol savaşçısı kesemezsin kesmeyi denememişsin yetenek üstüne gel ve oku belki anlarsın. 8-) ;)
Shen karakurk un kenan junondan dustugunu soyleyen 1 kisi yok burda.
Eger sen dustugunu dusunduysen o cidden senin kafanin icindeki bos ve karanlik ortami gosterir.
Evet bilge cevo asali carimla gaffar kestigimi cok iyi hatirliyorum hatta bozmaci gitmistim. İnanip inanmamam umurumda olmaz.
Kendi loncan varsa, arkadas ortamin saglamsa , degil ejderi parlak...
Full dizili adamla seni karsilastirsalar seni alirlar.

Ayisiz kesim olmaz diyenlere
"Evet denemedim ama dener kesersem videosunu paylasirim"
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Alucard »

Sen beni kaale al alma =) Shen karakürk ün bosslardan düşmediğini ilk defa şimdi öğreniyor olabilirsin o yüzden üstüne gitmeyeceğim biz de bir aralar senin gibiydik ;) Shen karakürkü birisi akçeyle çekmiş ki sen satın alabiliyorsun. Bilge cevo asa ile kesmek mümkün değil demiyorum kesersin kesemezsin pek inanmasam da yapabilirsin ama parlak ejderliler dururken parlamamış ejder asalı bir adamı bırak gaffara kenana bile zor alıyorlar. Ayısız semiha yol savaşçısı kesemezsin kesmeyi denememişsin yetenek üstüne gel ve oku belki anlarsın.

EscapisT yazdı:Shen karakürk iksiri akçeyle çekmek zorundasın.
Gaffara ejderi parlak olmayan adam alıyorlar mı?
Sen bu dediklerinin hepsini gerçekleştirdin de mi konuşuyorsun?
Boş konuşmayın demişsin sen boş konu açmıssın sebepsiz yere konu altına yazsan bunları hadi neyse.

Teşkilat
/f tancaN

Shen karakürkün bosslardan düşmediğini öğrenir demişsin sen teşkilata gel bizi sor ulan çok mu biliyorsun oyunuda böle artislik yapıorsun yusufla bizim senin charlarının 15 katı değerinde char var zaten ki bak sana birşey söliyeyim shen karasız gaffar kesilir.Hiç birşey üretilmeden tankla ve şifa gaffara gidilir bizim gibi arkadaş çevren varsa Büyüyede sadece takıları düşürmen yeterlidir İstiyorsan gel izle şuan kastığımız tank 42 level 1 hafta sonra çemberden alıcağı kalmıcak
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Alucard yazdı: Teşkilat
/f tancaN

Shen karakürkün bosslardan düşmediğini öğrenir demişsin sen teşkilata gel bizi sor ulan çok mu biliyorsun oyunuda böle artislik yapıorsun yusufla bizim senin charlarının 15 katı değerinde char var zaten ki bak sana birşey söliyeyim shen karasız gaffar kesilir.Hiç birşey üretilmeden tankla ve şifa gaffara gidilir bizim gibi arkadaş çevren varsa Büyüyede sadece takıları düşürmen yeterlidir İstiyorsan gel izle şuan kastığımız tank 42 level 1 hafta sonra çemberden alıcağı kalmıcak
][/quote]

Bosver kardesim degmezler.

"Tereciye Tere Satmayın"
İkv Kan Kaybediyor...

Açılış 2008 Şubat

Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

15 katı değerli hesabın, forum kısmındaki akçe hareketlerim kısmına bir göz atalım.Mutlak ve mutlak bişeyler alınıp yüklenmiştir :)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kedy »

15 Kanatmayla kes de görelim
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxusxx »

Siz onu bunu bırakında plus almadan hiçbir genel kanaldan konuşamıyor olmamız zaten bu oyuna başlarken para vermeyi göze almışsın demek oluyor hangi oyunda sohbet kanallarını kullanmak para ile onu geçtim lonca sistemi parasız demişşin kutu ile geliyor eyvallah ama plusun bitince lonca kanalında konuşamıyorsun hani nerde lonca sistemin sistem de sistem olsa varsa yoksa karakter adınız altındakı isimden ibaret bırakta artık o kutuyada zam gelmesin el insaf bak eger saglam bir çevren yoksa asabnı parlatmadan ejderini yükseltmeden kimse senin yüzüne bakmaz genel bir tanı oluşmuş para vermek zorunlu degil ama gaffara gidicek tankın ayısı yoksa almıyorlar gruba bu demek oluyorki bir şekilde ya seve yada ... parayı vereceksin arkadaş gaffara gitme diyebilirsin ozaman boşver kardeşim oyunuda oynamaylım zaten oynanacak bir tarafımı kalmış iki adım ileri bir adım geri
Kullanıcı avatarı
CLodyII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen CLodyII »

QYuSuFQ yazdı:Eskiden %36 can dusmesi mi vardi ?
Dayiyoduk iksire kesiyoduk boss ları.

Eskiden , parlatma yok iken junon kenan kesilmiyormuydu ?

Eskiden , plus yok iken karakterler kasilmiyormuydu ?

Eskiden , akce yok iken siginak migrat dan item dusmuyormuydu?

Semiha ya ayin yok ise kanatmaya 15 puan ver gectikce at kesersin kim kesemezsin demis ?
(kudrete abanirsin o olur)

İksirler OYUN PARASİ karsiliginda satilmasi yasakmi ?

Ws atinca odulmu veriyolar parlatma ecelini adam gibi tank diz gaffara git bicak dusur .

Git sifacina mev asa uret parlatmazsin ashabi.

Buyucune de arkadas ortami kur git.

BEGENMİYORSAN OYNAMA!
Hersey parayla degil
Loncaya girmek bedava aslinda daha onceden aldigin kutuda bir zammi varki konusuyosunuz?
O "Efsunsuz" kiyafetleri al diyen yok, cok istiyosan biriktir oyun parasi, birisi sana oyun parasina satsin , kullan.

Cok ve bos konusmayin.
Çocukken sana değirmişler sürtmüşler biraz :mrgreen: Allah yardımcın olsun amacın ne kocum :D
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

nabuforum yazdı:15 katı değerli hesabın, forum kısmındaki akçe hareketlerim kısmına bir göz atalım.Mutlak ve mutlak bişeyler alınıp yüklenmiştir :)

Ben akçe alıyorum
Sıkıntı da yaratmıyorum. Hersey parali falan konu da acmiyorum anlatmak istedigim şu ;
ZORLAYAN YOK! Kimse beni zorlamadi lonca kur ejder yak arttirici cek
Cok para vermek istemiyosan
Git ortam yap bilge cevo asali carini bozmaci sok kardesim yani parayi vermek istemiyosan vermezsin.
Ben baba parasi yiyen biri de degilim ki onu bunu ureteyim.
Ama urettigim seyler olmadimi ? Oldu
Kiyamet pantolon kiyamet zirh kiyamet ayakkabi mev asa sifir kelvin asa uretmesini de bildim. Ama bunlari yaparkende bir sinirim oldu.
Teskilat sunucusunda Dailyshadee var sorun bakiyim oyunda benden sanssiz birisi varmi ?
Onunla 2-3 GECE guncellemeye kadar sabahladim saat 18:00 dan 06:05 a kadar. Sorun bakiyim 1 METERYAL bile aldimmi ? İtemi bile kenara attim.
Ben akcemi ceker oyunumu oynar keyfime bakarim.
Su an kasa carimda 170 m var fakat bunlari iksir satarak yapmadim ben !
Cemberden nadiren de olsa dusen meteryallerle siparis alip adama mesela bicak pantolon bastim. Parasini aldim.
parani vermiyosan elinden gelen sartlara gore oynicaksin.
Simdi toplasan alinan tum hesaplarimdaki akce miktari 50000 i gecmistir.
İkv Kan Kaybediyor...

Açılış 2008 Şubat

Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Ya konuyu açan bir anten var onun çevresinden bana aklınca laf sokan bir anten var.

Akçesiz oyun oynanır diyorsunuz shen karakürkü akçe çekenden alın diyorsunuz.
Ben ejderimi parlattım akçe yükledim 5000 kadar diyorsunuz millete akçesiz de oynanır diyorsunuz.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki =) O benden carı 15 kat daha değerli olan arkadaş eğer geliş ve gidiş masraflarını karşılayacaksa geleyim sunucusuna savaşçı şifacı büyücü vs atalım? Tabii karşılıksız değil =) Kaybedersem hesaplar senin + geliş gidiş benden ama sen kaybedersen tükürdüğünü yalattırırım gelişi gidişi sen ödersin?
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

EscapisT yazdı:Ya konuyu açan bir anten var onun çevresinden bana aklınca laf sokan bir anten var.

Akçesiz oyun oynanır diyorsunuz shen karakürkü akçe çekenden alın diyorsunuz.
Ben ejderimi parlattım akçe yükledim 5000 kadar diyorsunuz millete akçesiz de oynanır diyorsunuz.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki =) O benden carı 15 kat daha değerli olan arkadaş eğer geliş ve gidiş masraflarını karşılayacaksa geleyim sunucusuna savaşçı şifacı büyücü vs atalım? Tabii karşılıksız değil =) Kaybedersem hesaplar senin + geliş gidiş benden ama sen kaybedersen tükürdüğünü yalattırırım gelişi gidişi sen ödersin?

Yavrum evet bizde bir zamanlar shen karasiz kesilmez saniyorduk bu yuzden uzerine fazla dusmicem ;)
Ejderi parlatmadan once de gaffar kesiyodum simdi kiyamet asayla da
İkv Kan Kaybediyor...

Açılış 2008 Şubat

“Genel Etkileşim” sayfasına dön