Xswetxintikamm 'ın rezillikleri lütfen okuyun .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
batuhangsxtwo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Xswetxintikamm 'ın rezillikleri lütfen okuyun .

Mesaj gönderen batuhangsxtwo »

8/a de halil beni bul
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ziyaovic »

böle milletin yaslarıyla yok o cocuk yok bu cocuk demekle adam olunmuyor sizene adamın yasından bu oyunu sadece 17/18 yasındakilermi oynuyor öle bi kural yok böle milletin yaslarını eleştirmek degil saygı göstermek düşer sizlere iyi foRumLaR..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

ziyaovic yazdı:böle milletin yaslarıyla yok o cocuk yok bu cocuk demekle adam olunmuyor sizene adamın yasından bu oyunu sadece 17/18 yasındakilermi oynuyor öle bi kural yok böle milletin yaslarını eleştirmek degil saygı göstermek düşer sizlere iyi foRumLaR..
Ben milletin yaşını eleştirmiyorum.Burda yaptığı hırsızlıklarla terbiyesizliklerle halan daha bu forumda barınabiliyorlar.Fakat bizim yaşımızda birisi olsa konuyu kapatır susar geçerdi hatasını kabulederdi.Ettiği hırsızlığı tebiyesizliği inkar etmezdi.Hiç olmassa aile terbiyesi almamışsa bile böyle küfür etmezdi bu gibi ortamlarda...
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
EkipKaraToprak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EkipKaraToprak »

Extremexcrazy yazdı:
ziyaovic yazdı:böle milletin yaslarıyla yok o cocuk yok bu cocuk demekle adam olunmuyor sizene adamın yasından bu oyunu sadece 17/18 yasındakilermi oynuyor öle bi kural yok böle milletin yaslarını eleştirmek degil saygı göstermek düşer sizlere iyi foRumLaR..
Ben milletin yaşını eleştirmiyorum.Burda yaptığı hırsızlıklarla terbiyesizliklerle halan daha bu forumda barınabiliyorlar.Fakat bizim yaşımızda birisi olsa konuyu kapatır susar geçerdi hatasını kabulederdi.Ettiği hırsızlığı tebiyesizliği inkar etmezdi.Hiç olmassa aile terbiyesi almamışsa bile böyle küfür etmezdi bu gibi ortamlarda...
bak dıger konudada yazdım tek recebın charına dokandım geri vicdanım el vermedi verdim başkada kımsenın ıtemıne charına dokanmadım dahada üstü millete item için yardım ettim ;)
=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz
Xsweetxintikammm
Tatlıxintikamm
ßnde isTedm qèLmèièLini Tutup öpméi ! İstemezDim çeKip qiTmèi öyLesne öLmèi
Kullanıcı avatarı
QMuSaMeQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen QMuSaMeQ »

Sen Sanqi Ondan KAlırsın Aynı Söylediklerin Senin İçinde Geçerli Ama Hırsızlık Yaptınmı orasını Bİlemem SAdece ''ALLAH'' Bilir
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %

%^_^iSmaiL ^_^ % ;)
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!

YaKaMoZ aiLeSi ;)
Kullanıcı avatarı
memphis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen memphis »

Baba konuşuyor susun dinleyin ders alın :D
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Sürekli benzer konular açarak forumlarda kişisel tartışmalara neden oluyorsunuz. Tekrarı halinde forum hesaplarınız yasaklanacaktır. Konu Kilitlenmiştir.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön