Selam
Dergide Çizer arıyormusunuz ben karikatür çiziyorum eger ister iseniz İKV hakkında veya lonca hakkında karikatürler
çizebilirim...
Açıkçası şu an dergi çalışanlarını sadece Raiders of Anatolia ailesi bünyesindeki kişilerden oluşturuyoruz. Şu an için dışarıdan alım yapma gibi bir düşüncemiz yok.
Fakat her türlü öneri,şikayet ve çalışmalarınızı dergi@raidersofanatolia.com adresinde gönderebilirsiniz.
Bykomando yazdı:
Başarılarınızın devamını dılerım.Fakat en ıyı dıye bırsey yok.En azından ben buna ınanıyorum.
Keyıflı forumlar
Katılıyorum. Oyunun belki ilk loncası olabilirsiniz fakat en iyi loncası'yız demeniz biraz haksızlık. Ortada bir emek var, çalışma var elinize sağlık.
Ayrıca 1. sayfada düzeltilecek yerler cümleler var, onları düzeltirseniz sevinirim.
"haksizlik" kelimesini bu konu icerisinde kullanmadan önce imzani düzelt roa konularinada sacma yorumlar yazmaktan vazgec ...
Saçma yorum yazan sensin. Nereye ne yorumu yazacağımı sana mı soracağım ?
Hiç kimse hiç bir zaman en iyi olamaz. Ama arkadaş oraya en iyi kelimesi kullandı ve bizde ona yorum yaptık.
İmzam da ne sorunu görüyorsun?
Meyve veren ağaç yine taşlanıyor.Yine bir ilki başaran ilklerin loncası RoA'ya karşı artniyetli tavırlar kendini fazlasıyla aşıyor.Kendinizi ispatlama gereği duymanıza gerek yok, kimin iyi kimin kötü olduğunu tüm İKV biliyor.
Bykomando yazdı:
Başarılarınızın devamını dılerım.Fakat en ıyı dıye bırsey yok.En azından ben buna ınanıyorum.
Keyıflı forumlar
Katılıyorum. Oyunun belki ilk loncası olabilirsiniz fakat en iyi loncası'yız demeniz biraz haksızlık. Ortada bir emek var, çalışma var elinize sağlık.
Ayrıca 1. sayfada düzeltilecek yerler cümleler var, onları düzeltirseniz sevinirim.
"haksizlik" kelimesini bu konu icerisinde kullanmadan önce imzani düzelt roa konularinada sacma yorumlar yazmaktan vazgec ...
Hiç kimse hiç bir zaman en iyi olamaz. Ama arkadaş oraya en iyi kelimesi kullandı ve bizde ona yorum yaptık.
Bykomando yazdı:
Keyıflı forumlar
EN IYISI yazıyor imzanda dostum
onun yaşadığı dağdaki hava bozuyor onu komplexleri ona imzasında ve karşı olduğu konuda aynı şeyin yazdığını görmesine engel oluyor :roll: