Öncelikle Bu sadece benim mi dikkatimi çekti onu bilmiyorum fakat burda bize anlatılmak istenen bişey olduğu kesin, basit bir hata olabilir mi?Olabilir veya olmaya bilir.Ben görüşüm Burda bize bir mesaj verilmek isteniyor fakat ne mesajı?
Topkapı Sarayı Açılıyor
Teşkilat'ın yalnızca loncalar için planladığı özel bir dinlenme bölgesi olan lonca merkezi, yaz ayı içerisinde Topkapı sarayı avlusunda hizmete açılacak. Büyük bir bölümü meteorlar tarafından tahrip edilmiş olan Topkapı Sarayı'nın sağlam kalan avlu bölgesi, dayanıklı metal duvarlar ile çevrildi ve Meteor bölgesine yakın bir noktada, güvenli (?) bir alan oluşturuldu.
Ruh Taşları Devrede
Bölgenin en ilginç özelliklerinden biri, 1979 Senesinde, Arzuhalci tarafından İstanbul'a getirilen Ruh Taşı teknolojisinin, ilk kez Teşkilat dışında kullanıma açılacak olması idi. Lonca merkezinden İstanbul'un dört bir yanına güvenli (?) seyahat imkanı sağlayacak olan ruh taşları, aynı zamanda, Teşkilat'ın hareket kabiliyetini de arttırmayı hedefliyor.
Güvenli (?) Anlamı nedir?
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Güvenli (?) Anlamı nedir?
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Güvenli (?) Anlamı nedir?
yeter ama ha nereye gitsem açtığın konular GİT LAN DESTEK İLETİŞİME SOR BİZ KAİN MİYİZ ?
ProfesyoneL devrimci .

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Burada (?) 'nin anlamı bana kalırsa dalga geçme veya bilinmezlik anlamı.
1. Dalga Geçme: Bu zamanda neresi güvenli de burası güvenli olacak gibi bir anlam.
2. Bilinmezlik: Her zaman güvenli olacağı bilinemez.
Bu iki sonuçtanda anlaşılıyor ki Topkapı Sarayı fazla güvenli olacağa benzemiyor.
1. Dalga Geçme: Bu zamanda neresi güvenli de burası güvenli olacak gibi bir anlam.
2. Bilinmezlik: Her zaman güvenli olacağı bilinemez.
Bu iki sonuçtanda anlaşılıyor ki Topkapı Sarayı fazla güvenli olacağa benzemiyor.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
''Güvenli Bölgeyi'' Kasdederken savaşa açık olmayan bölge anlamında söylemiş.Mesela mısır çarşısı güvenli bölgedir
Ben tek siz hepiniz
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Kısaca
Danger Zone
Sadece COMMANDER'in de dediği gibi savaş olmayacak ama içerisi bayağı karışık olacak 
Danger Zone
Selamlar,
Bana Kalırsa ' Güvenli Bölge (?) ' Yapılmasının Nedeni Yeni Gelecek Topkapı Sarayı İle Şu An Oyunda Olan Mekanlar Arasındaki Bağlantıyı Sağlayacak Olan Mekanı Belirtiyor .
Şimdiden Nereden Ulaşılacak , Nasıl Gidilecek Onun Hakkında Bilgi Verilmek İstenmediğinden Yapılmış Olabilir.
Bana Kalırsa ' Güvenli Bölge (?) ' Yapılmasının Nedeni Yeni Gelecek Topkapı Sarayı İle Şu An Oyunda Olan Mekanlar Arasındaki Bağlantıyı Sağlayacak Olan Mekanı Belirtiyor .
Şimdiden Nereden Ulaşılacak , Nasıl Gidilecek Onun Hakkında Bilgi Verilmek İstenmediğinden Yapılmış Olabilir.
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
açıkcası güvenli? benimde dikkatimi çekti.güvensiz ama güvenli olabilir 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
belki de o ruh taşından geçerken 100de 20 şansla karakter ölecektir. ya da her zaman istenen bölgeye gitmeyecektir. mesela migrat girişine gideceksin hidra mağarasına ışınlayacaktır.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Haklı olabilirsin ama saçma değil mi ki?Wizards yazdı:belki de o ruh taşından geçerken 100de 20 şansla karakter ölecektir. ya da her zaman istenen bölgeye gitmeyecektir. mesela migrat girişine gideceksin hidra mağarasına ışınlayacaktır.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
bunu bana sormana gerek yok her şeyde mantık aramaLighthouse yazdı:Haklı olabilirsin ama saçma değil mi ki?Wizards yazdı:belki de o ruh taşından geçerken 100de 20 şansla karakter ölecektir. ya da her zaman istenen bölgeye gitmeyecektir. mesela migrat girişine gideceksin hidra mağarasına ışınlayacaktır.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER