morduman sende resmini koy hadi sn onla uraş resmini koyunca 100 post geliomuş oraya :mrgreen:MORDuMan yazdı:ali taran kesildi buda başımıza puanınıda söle bari xDPerfectmagician yazdı:Fena diel :lol:Kskxmage yazdı:49 lwl büyücüyüm 49 lwl şifacıya 8000 vurdum ..şifacının ismide herox....... dıydıunuttum ama kndisi biliyor
Kiritik rekorlarınızı Foto vs Yazın arkadaşlar !!
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Kiritik rekorlarınızı Foto vs Yazın arkadaşlar !!
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
yav bi fotomuz vardı arkadaşlarla çekdik silinmişPerfectmagician yazdı:morduman sende resmini koy hadi sn onla uraş resmini koyunca 100 post geliomuş oraya :mrgreen:MORDuMan yazdı:ali taran kesildi buda başımıza puanınıda söle bari xDPerfectmagician yazdı:Fena diel :lol:Kskxmage yazdı:49 lwl büyücüyüm 49 lwl şifacıya 8000 vurdum ..şifacının ismide herox....... dıydıunuttum ama kndisi biliyor

Bu Jenifirin Neresi Kız ya Ortada olmayan birinin Adını Koyyorlar ama o CArda Onlar Oynuyorlar.Jenifirn Erkek Olduguna Eminim hatta Onu Serman Oldugu KEsin KEsin . bir Kız Küfür Eder Ama etmez demiyorum Ama O Bana ettiği Küfürler Hiçbir Kız Edemez 2.Benim Onu kestiğim İçin Beni Tehdit Edyor Yarın CArın yok senin Gitmiş Bil Sen kimsinki CArımı Çalcan (Benim Hiçbir konuma Ve Yazdığım Cevaplara Yorum Yapma cocuk herman Ha ayrıyeten Aptal diyosun ya Dikkat Edersen Aptal aptal Konular açan Örnek = Loncalar Arası Diss Alanı :lol: ) Bir DAhakinde Sana öyle bir Laf korumki Tüm ailen DAyanışma Yaparısınız o O Lafı Hazmedebilmek için
Konuyu Kilitlemeyin Pls Mecbur Bu cevabı Bu İ..bneye yazmak Zorunda İdim

bunu kaç saatte yazdın 2 saattir forumdasın yhav xDzeydan yazdı:Bu Jenifirin Neresi Kız ya Ortada olmayan birinin Adını Koyyorlar ama o CArda Onlar Oynuyorlar.Jenifirn Erkek Olduguna Eminim hatta Onu Serman Oldugu KEsin KEsin . bir Kız Küfür Eder Ama etmez demiyorum Ama O Bana ettiği Küfürler Hiçbir Kız Edemez 2.Benim Onu kestiğim İçin Beni Tehdit Edyor Yarın CArın yok senin Gitmiş Bil Sen kimsinki CArımı Çalcan (Benim Hiçbir konuma Ve Yazdığım Cevaplara Yorum Yapma cocuk herman Ha ayrıyeten Aptal diyosun ya Dikkat Edersen Aptal aptal Konular açan Örnek = Loncalar Arası Diss Alanı :lol: ) Bir DAhakinde Sana öyle bir Laf korumki Tüm ailen DAyanışma Yaparısınız o O Lafı Hazmedebilmek için

- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Zentiusxbottom sayesiyle ve Loncası sayesiyle şuanda rekoru 40 lwl de 8350 - 7640
45 ve 44 lwl svaşçılara vurdugu rekor
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
- Fearless
- Işık Hanım'ın Elemanı
MORDuMan yazdı:söylemekle olsa ohooo xD foto koycan ki millet inansın azcık kafanızı kullanın hep ben mi sölicem xD
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
ZEydan Eger buse yni kardeşimin kız olduguna inan mıyorsan Zentius lara Sor yaşını başını almış adam lar da sana yalan söliyicek degil bu arada Seni SErman la kur magra önünde Savaşda kovalıyıp kesdigimde bana yagdırdıgın küfürleri dE unutma Lütfen.
Tartışmaya gerek yok bazıları
yediremiyor
Tartışmaya gerek yok bazıları
H€R@Nxllxs£RmØn
senmi beni kestin ? haha sen kimsin oğlum benim cellad satırı ilemi kescen onu bırak dalton zırh giymişssin lan onu bırak ceketin magnezyum beni keseceğini sanyosun ya haha yalanın lüzümü yok hem inanmıyorum hala

- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Guzel kritik tebrikler Amir
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun