İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı
- Fianxbdrobere
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı
Bence şu eminönüdeki zemini düzletmeleri lazım.Yerler çizik çizik.Sonra Sivri adadaki tepeleri düzeltmeleri lazım.Dikkatli bakınca üçgen şeklindeki çıkıntılar harbiden kötü duruyor.
beyler konuda çok güzel öneriler var herkezi değindigi ve muzdarip oldugu noktalar hemen hemen aynı biz bunları yazar tartışırken yine içi boş parayı verenın elleye bildigi bir eklenti duyuruldu lonca merkezine ne gerek varsa ruh taşları ile seyahat edebilmekten başka hiçbir güzelligi olmayan içi bomboş bir eklenti ne oyunun altyapısı ile ilgili degişikler ne genel map düzelenlemeleri ne grafik düzenlemeleri varsa yoksa günü kurtarmak için yapılan eklentiler lonca ile alakalı bir eklenti olacagı belliydi ancak bu kadar boş bir paket ben beklemiyordum açıkcası topkapısarayı içersinde bir arena olsa loncalar burada istedikleri zaman istedikleri sayıda adamlar savaşsa hadi derdik zaman geçirebilcegimiz bir bölge ama bu böylemi içi bomboş insanları uyutmak için yine farklı oyunlar içindeler böyle paketler gelecekse her sene değilde 2 sene 3 senede bir eklenti paketleri gelsin bomboş olmasın buradan yazıyoruz grafikler lag yetenekler vs yıllardır yazdık ikv için ama hepsi boşa gitmiş yürekleri yok şöyle derinlemesi bir düzenleme yapmaya biz hala konuşuyoruz birbirimize giriyoruz onlar hürremi görme derdine düşmüşler
Sadece lonca savaşları yapılabilseydi bile yeterdi neyse bu yazda oyundayım sonra eyvallah deyip yoluma bakacagım herkese bu hatasız eksiksiz oyunda basarılar.xxusxx yazdı:beyler konuda çok güzel öneriler var herkezi değindigi ve muzdarip oldugu noktalar hemen hemen aynı biz bunları yazar tartışırken yine içi boş parayı verenın elleye bildigi bir eklenti duyuruldu lonca merkezine ne gerek varsa ruh taşları ile seyahat edebilmekten başka hiçbir güzelligi olmayan içi bomboş bir eklenti ne oyunun altyapısı ile ilgili degişikler ne genel map düzelenlemeleri ne grafik düzenlemeleri varsa yoksa günü kurtarmak için yapılan eklentiler lonca ile alakalı bir eklenti olacagı belliydi ancak bu kadar boş bir paket ben beklemiyordum açıkcası topkapısarayı içersinde bir arena olsa loncalar burada istedikleri zaman istedikleri sayıda adamlar savaşsa hadi derdik zaman geçirebilcegimiz bir bölge ama bu böylemi içi bomboş insanları uyutmak için yine farklı oyunlar içindeler böyle paketler gelecekse her sene değilde 2 sene 3 senede bir eklenti paketleri gelsin bomboş olmasın buradan yazıyoruz grafikler lag yetenekler vs yıllardır yazdık ikv için ama hepsi boşa gitmiş yürekleri yok şöyle derinlemesi bir düzenleme yapmaya biz hala konuşuyoruz birbirimize giriyoruz onlar hürremi görme derdine düşmüşler
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
59 lwl gelmeli artık boş bi eklenti bu ruh taşları hariç
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
İşte orda dur baaklım Drakensang Online birçok PCye indirilen oyundan daha iyidir Çünkü Bu Oyun Bigpointin ve eyer bu oyun Web değilde Pc Tabanlı olsaydı bizim yakalaşık bir 3-4 GBlik bir kurulum dosyası indirmemiz gerekirdi adamlar aşmış anlicanız Oyunda sorun 0 birkaç resim gösterim Aklınız şaşıcak İKVden kat Kat iyi ve etraf Bina kaynıyo http://www.mmospotlight.com/wp-content/ ... bridge.jpg: http://drakensang.mynet.com/wp-content/ ... creen1.jpg Buda oyunun tanıtımı:http://www.youtube.com/watch?v=10231pa7_vU İnanılmaz değilmiizdirapgrafik yazdı:Yazdığın 10 maddeye cevap veriyorum;SuVeYDa yazdı:
Merhaba , bazı alanlar geçiyor demişsin bence şu yorumu hiç düşünmeden yazmışsın
1. Kabod Onlineyi kaç lwl e kadar oynadın ? kaç map gördün ?
2. Knigh Onlinenin grafiklerini ikv nin altında tutarsan sen grafik tasarımcısı değil picama tasarımcısı bile olamazsın
3. O yukarda gösterdiğin oyunların kaç mapi var ikv nin kaç mapi var ?
4. 4 story oynadın mı hiç gir bak gözlerin grafik , skil item görüntüsü görsün
5. İKV NİN İYİ OLMASI İÇİN KENDİNE KÖTÜ OYUNLARI ÖRNEK GÖSTEREREK AVUNACAĞINA İYİ OYUNLARIN ÖZELLİKLERİNE BAKIP ONLARLA YARIŞMASI GEREKİYOR...
6. İkv oyunu berbat bir oyun tam anlamıyla , lag skil vs sorunlar çok fazla ,
7. Drakensang Web tabanlı bir oyun fakat her yönüyle ikvden kat kat iyi özellikler skilleri ile bile...
8. Bşr meteoririn iğne gibi gidip 10 bn hasar verdiği , doğru düzgün alan büyüsü ışınlanma büyüsü gibi büyücünün asıl temel özellikleri olan bir sınıfın skillerinin olmaması ve bunun yerine gruba göre ayarlanmış bir sınıf olması.
9. İKV umursamaz bir hal aldı , ikvyi gözden geçirin bir AKÇEDEN ÖNCE AKÇECEN SONRA diye.
10. Artık sıkıldım ama gene diyorum , eskiden ikv oyuncuya muhtaçtı şimdi DEĞİL ,
11. 59 Grafikler bakımından çokta berbat değil ama iyide değil , sorarsanız değmez oynamaya.
12. Yuakrda bir arakdaşında dediği gibi gerçekten artık sohbet amaçlı giriyoruz
13. Son maddemdede oynadığım oyunlarda savas ortamını anlatmak istiyorum,
Knight Online : en az 30 40 kişi town basmaaya gidiyoruz mageler alanlar atıyoruz inanılmaz yoğunlaşıyor ortam büyülerle LAG 0
4 story : Okçusuyla Büyücüsüyle Rahibiyla Çağırıcısıyla alana skilleri su gibi yağıyor , Düzenbazlar büyücüler Stunları mermi gibi yollarken LAG 0 ki bu oyunda savas günde bir kere oluyor ne kadar kalabalık oluyor siz düşünün
Kabod Online : Bu oyunda belli saatlerde savas olur ve 20 - 20 olur bu savas biz savaşırken daha 2 ay açılmış bir oyunda savaşırken LAG 0 ve oyun bu yüzden kapandı inanılmaz ilgi gördü yenilik getiremedi oyun yetişemedi ...İKV DE ise YENİLİK ÇOOOOK LAG ÇOOOK
Gelelim muhteşem İKV : 8 kişi meteor lodos sancak basmaya gidersin sancakta kimse yoktur bakın muhafız çekersin o muhafız bile lag yaratır işte muhteşem İKV![]()
İyi forumlar...
1-Map veya Türkçesiyle harita sayısı grafik üstünlüğü belirtmez.Grafiklerin temeli her haritada aynıdır.
2-Sözlerine dikkat etmeyi öğrenmelisin yoksa beğenmediğin tasarımlarla dolu pijamaları giymek zorunda kalırsın.
3-İlk sözüne verdiğim cevaptaki gibi,ne kadar fazla harita o kadar iyi grafik demek değildir.
4-Bahsettiğin oyun 4 Story'nin resmi sitesinden alınmış bir ekran görüntüsü:
Yukarıdakilerden farksız,vasattan öte değil.
5-İkv'nin kendisinden kötü oyunları örnek göstererek iyi görünmeye çalıştığını söylüyorsun,ama listedeki oyunları İkv'ye karşı savunan da sensin.
6-Oyunun berbat olup olmadığına bu kadar basit karar veremezsin kaldı ki burası sadece oyun grafikleri için açılmış fikir paylaşım konusu.
7-Hangi flash web tabanlı oyun bir MMORPG'nin üstüne geçebilir?
8-Bahsettiğin yetenekler hakkındaki sıkıntıya katılıyorum.Değiştirilmeli.
9-Yeri burası değil.
10-Bir oyun her zaman oyuncusuna muhtaçtır.
Bende bu oyunu yaklaşık 1 haftadır oynuyorum ikv'den sonra beğendiğim online oyunlardan biri oldu.Ama oyundaki yaratık sistemi berbat diyebilirim 1 lwlde savaştığınız yaratıklar devamlı güçlenerek karşınıza çıkmakta.Yani 1 lwlde kestiğiniz yaratığa 2-3-5-7-9 yani çoğu lwlde aynı tür yaratığı kesiyorsunuz.Emre84 yazdı:İşte orda dur baaklım Drakensang Online birçok PCye indirilen oyundan daha iyidir Çünkü Bu Oyun Bigpointin ve eyer bu oyun Web değilde Pc Tabanlı olsaydı bizim yakalaşık bir 3-4 GBlik bir kurulum dosyası indirmemiz gerekirdi adamlar aşmış anlicanız Oyunda sorun 0 birkaç resim gösterim Aklınız şaşıcak İKVden kat Kat iyi ve etraf Bina kaynıyo http://www.mmospotlight.com/wp-content/ ... bridge.jpg: http://drakensang.mynet.com/wp-content/ ... creen1.jpg Buda oyunun tanıtımı:http://www.youtube.com/watch?v=10231pa7_vU İnanılmaz değilmiizdirapgrafik yazdı:Yazdığın 10 maddeye cevap veriyorum;SuVeYDa yazdı:
Merhaba , bazı alanlar geçiyor demişsin bence şu yorumu hiç düşünmeden yazmışsın
2. Knigh Onlinenin grafiklerini ikv nin altında tutarsan sen grafik tasarımcısı değil picama tasarımcısı bile olamazsın
5. İKV NİN İYİ OLMASI İÇİN KENDİNE KÖTÜ OYUNLARI ÖRNEK GÖSTEREREK AVUNACAĞINA İYİ OYUNLARIN ÖZELLİKLERİNE BAKIP ONLARLA YARIŞMASI GEREKİYOR...
7. Drakensang Web tabanlı bir oyun fakat her yönüyle ikvden kat kat iyi özellikler skilleri ile bile...
8. Bşr meteoririn iğne gibi gidip 10 bn hasar verdiği , doğru düzgün alan büyüsü ışınlanma büyüsü gibi büyücünün asıl temel özellikleri olan bir sınıfın skillerinin olmaması ve bunun yerine gruba göre ayarlanmış bir sınıf olması.
9. İKV umursamaz bir hal aldı , ikvyi gözden geçirin bir AKÇEDEN ÖNCE AKÇECEN SONRA diye.
10. Artık sıkıldım ama gene diyorum , eskiden ikv oyuncuya muhtaçtı şimdi DEĞİL ,
11. 59 Grafikler bakımından çokta berbat değil ama iyide değil , sorarsanız değmez oynamaya.
Knight Online : en az 30 40 kişi town basmaaya gidiyoruz mageler alanlar atıyoruz inanılmaz yoğunlaşıyor ortam büyülerle LAG 0
4 story : Okçusuyla Büyücüsüyle Rahibiyla Çağırıcısıyla alana skilleri su gibi yağıyor , Düzenbazlar büyücüler Stunları mermi gibi yollarken LAG 0 ki bu oyunda savas günde bir kere oluyor ne kadar kalabalık oluyor siz düşünün
Kabod Online : Bu oyunda belli saatlerde savas olur ve 20 - 20 olur bu savas biz savaşırken daha 2 ay açılmış bir oyunda savaşırken LAG 0 ve oyun bu yüzden kapandı inanılmaz ilgi gördü yenilik getiremedi oyun yetişemedi ...İKV DE ise YENİLİK ÇOOOOK LAG ÇOOOK
Gelelim muhteşem İKV : 8 kişi meteor lodos sancak basmaya gidersin sancakta kimse yoktur bakın muhafız çekersin o muhafız bile lag yaratır işte muhteşem İKV![]()
İyi forumlar...
1-Map veya Türkçesiyle harita sayısı grafik üstünlüğü belirtmez.Grafiklerin temeli her haritada aynıdır.
2-Sözlerine dikkat etmeyi öğrenmelisin yoksa beğenmediğin tasarımlarla dolu pijamaları giymek zorunda kalırsın.
3-İlk sözüne verdiğim cevaptaki gibi,ne kadar fazla harita o kadar iyi grafik demek değildir.
5-İkv'nin kendisinden kötü oyunları örnek göstererek iyi görünmeye çalıştığını söylüyorsun,ama listedeki oyunları İkv'ye karşı savunan da sensin.
6-Oyunun berbat olup olmadığına bu kadar basit karar veremezsin kaldı ki burası sadece oyun grafikleri için açılmış fikir paylaşım konusu.
9-Yeri burası değil.
Merhabalar;
Sadece İstanbul Kıyamet Vakti'ni değil yüzlerce oyunu oynadım. İstanbul Kıyamet Vakti'nin grafikleri inanın piyasadaki bütün rol yapma adına tasarlanmış oyunlardan güzel. Diğer oyunlarda karakteriniz otururken kalkarken kolları bacakları sanki plastik gibi yamuluyor ya da hayvanınız eşyalarınız oyuncak gibi duruyor. Ciddi bir grafik konusunda İstanbul Kıyamet Vakti'nin üzerine tanımam. Özellikle de her şey gerçeğine bu kadar yakınken. Yerdeki çizgilerden tepedeki üçgenlerden bahsetmişsiniz bu kadar ayrıntıya inmek bir oyun için çok sakıncalı olabilir. O kadar yüksek grafik yapsalar ekran kartı beklentisini en az 1 GB olarak vermeleri gerekirdi ama herkesi düşünmek zorundalar. Bu oyuna başlarken direk bu oyunu seçmemin de nedeni buydu. Benim kendi kişisel kanaatim budur, buradan başka hiçbir oyunda bu kadar keskin ve net bir grafik bulamazsınız, oyunun grafiklerinin size garip gelmesi de diğer oyunların grafiğe önem vermemesinden kaynaklıdır, bu kadar gerçeğe yakın bir oyun grafiği bulabilirseniz resmini buraya beklerim (Rol yapma tabanlı bir oyun).
İyi forumlar.
Sadece İstanbul Kıyamet Vakti'ni değil yüzlerce oyunu oynadım. İstanbul Kıyamet Vakti'nin grafikleri inanın piyasadaki bütün rol yapma adına tasarlanmış oyunlardan güzel. Diğer oyunlarda karakteriniz otururken kalkarken kolları bacakları sanki plastik gibi yamuluyor ya da hayvanınız eşyalarınız oyuncak gibi duruyor. Ciddi bir grafik konusunda İstanbul Kıyamet Vakti'nin üzerine tanımam. Özellikle de her şey gerçeğine bu kadar yakınken. Yerdeki çizgilerden tepedeki üçgenlerden bahsetmişsiniz bu kadar ayrıntıya inmek bir oyun için çok sakıncalı olabilir. O kadar yüksek grafik yapsalar ekran kartı beklentisini en az 1 GB olarak vermeleri gerekirdi ama herkesi düşünmek zorundalar. Bu oyuna başlarken direk bu oyunu seçmemin de nedeni buydu. Benim kendi kişisel kanaatim budur, buradan başka hiçbir oyunda bu kadar keskin ve net bir grafik bulamazsınız, oyunun grafiklerinin size garip gelmesi de diğer oyunların grafiğe önem vermemesinden kaynaklıdır, bu kadar gerçeğe yakın bir oyun grafiği bulabilirseniz resmini buraya beklerim (Rol yapma tabanlı bir oyun).
İyi forumlar.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ikv nin yetenek efektleri berbat grafikler fena değilde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

kardeşin sen oyunu öğrenememişsin oyunda Çeşit Çeşitli farklı Farklı Yaratıklar var Buna Trolleri Sigrismarı Arachanayı Anderin habercisini Khalyası Hereduru Yavru örümcekleri iSkelet Adamları Cesetleri Köpekleri Okçuları Ejderhaları Zırh Kuşanmış Ateş Püskren Bersekleri Vs Vs Örnek Ve verebilirim Ve ayrıca Skill sistemi Bu Oyunu 30a Grafikleride 40a katlar Karakterlere bi bak az İKVde Karakterlerimiz yapma bebek gibi ama orda özellikle Görüntü Kalitesini iyileştirdiğimizde Gerçek İnsanla oynuyomuş gibi hissediyosun Ve yaratıkların geldiği yerde fazlası var ben Daha mapı Full Gezemedim Atlantis gibi yerleri birsürü canavar var anlicağın İKVyi iyi göstermek için 15 levele kadar kasıp Başka oyunlarıda kötülemeyin.....berkan587 yazdı:Bende bu oyunu yaklaşık 1 haftadır oynuyorum ikv'den sonra beğendiğim online oyunlardan biri oldu.Ama oyundaki yaratık sistemi berbat diyebilirim 1 lwlde savaştığınız yaratıklar devamlı güçlenerek karşınıza çıkmakta.Yani 1 lwlde kestiğiniz yaratığa 2-3-5-7-9 yani çoğu lwlde aynı tür yaratığı kesiyorsunuz.Emre84 yazdı:İşte orda dur baaklım Drakensang Online birçok PCye indirilen oyundan daha iyidir Çünkü Bu Oyun Bigpointin ve eyer bu oyun Web değilde Pc Tabanlı olsaydı bizim yakalaşık bir 3-4 GBlik bir kurulum dosyası indirmemiz gerekirdi adamlar aşmış anlicanız Oyunda sorun 0 birkaç resim gösterim Aklınız şaşıcak İKVden kat Kat iyi ve etraf Bina kaynıyo http://www.mmospotlight.com/wp-content/ ... bridge.jpg: http://drakensang.mynet.com/wp-content/ ... creen1.jpg Buda oyunun tanıtımı:http://www.youtube.com/watch?v=10231pa7_vU İnanılmaz değilmiizdirapgrafik yazdı:Yazdığın 10 maddeye cevap veriyorum;SuVeYDa yazdı:
İyi forumlar...
9-Yeri burası değil.