Tekrardan Selamlar, Gerekli Şikayetler Doğrultusunda KEMALİZM (Mert) İsimli Arkadaşımız :arrow: Lonca Üyelerinin Genel Toplum Ahlakına Aykırı Olarak Hareket Etmeleri Veya Konuşmaları Yasaktır. Kuralı Gereği * 100 Milyon Para Cezasına Çarptırılmış ve 3 Gün Başkan Yardımcılığı'ndan Uzaklaştırılmıştır.
Bilgi ve Dikkatinize * Revolution Lonca Yönetimi
++
KEMALIZMX yazdı:
Selamlar ;
Masumprens (Mehmet) arkadaşımızın turnuva ile ilgili yetersiz bilgi verilmesinden dolayı , turnuva neticesini etkileyecek birkaç olumsuz davranışım olmuştur.
Bu davranışlar için önce "Osmanlı Loncası"' üyelerinden ve sona SultanIISelim (Emre) arkadaşımızdan özür dilerim.
Daha öncede belirttiğim gibi Masumprens(Mehmet)in yetersiz açıklamasından ötürü böyle bir olayda adımı lanse ettirdim.Özür dilemek erdemliktir bundan ötürü özür dilerim .
Dostluğumuz ve kardeşliğimizin baki kalması dileklerim ile..
KEMALIZM - KRONOS -
Bilginize
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Revolution Loncası olarak bir neticeye varmanız ve gerekli işlemleri uygulamanız adına sevindik. Bizler de bu konuda gösterdiğiniz çabanızdan ve duyarlılığınızdan ötürü teşekkürü borç biliriz.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Yazıyooor, yazıyor!
Topkapı Sarayı lonca mensubu cesur neferlere kapısını yakın zamanda açacak. Peki nefeleri ne gibi yenilikler bekliyor! Detaylı bilgi için tıklayınız.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa