Oyun Ne Durumda ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
betacan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Oyun Ne Durumda ?

Mesaj gönderen betacan »

Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese iyi Forumlar ..

Beni tanıyan tanır Beta'dan Hooligann. Oyuna uzun bir süre ara verdim. Şimdi bakıyorumda oyunda eski abilerimizden dostlarımızdan eser yok oyunda ne tür pislik ararsan var. Hooligann karakteri benim abimindi karakteri bana verdi o oyunun düzelmesi çok zor diyor abim. Bencede öyle ama yinede ben bu oyuna tekrar dönmeyi düşünüyorum. Forumu takip ediyorum. Anladığım kadarıyla oyuncular yönetimden şikayetçi. Bu doğal bir şey ara sıra bende tekrar dönüyorum lag oluyor yada şaheser üretemiyorum vs.. nedenlerinden sıkılıp siliyorum oyunu ama şimdi tekrar dönmeyi düşünüyorum. Bilen bilir beni Eminönünde oynuyorum. Hooligann 49 lvl yaptım savaşcım vs.. var ama Hooligann (Büyücüm) kullanmayı düşünüyorum.

Şimdi sizlere bir sorum olacak Ejder Asa üretmeyi düşünüyorum Eminönü'nde piyasa nedir ? Ejder üretmeye kalkışsam akçeyle alınan özellikler cart curt işte onlarla birlikte ne kadar zamanda yaparım Ejder Asa'yı ?
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyun Ne Durumda ?

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Konu ilgili bölüme taşınmıştır. (Eminönü Sunucusu Kanalları ‹ Genel Sohbet)

Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Oyun Ne Durumda ?

Mesaj gönderen Arizonaa »

betacan yazdı:Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese iyi Forumlar ..

Beni tanıyan tanır Beta'dan Hooligann. Oyuna uzun bir süre ara verdim. Şimdi bakıyorumda oyunda eski abilerimizden dostlarımızdan eser yok oyunda ne tür pislik ararsan var. Hooligann karakteri benim abimindi karakteri bana verdi o oyunun düzelmesi çok zor diyor abim. Bencede öyle ama yinede ben bu oyuna tekrar dönmeyi düşünüyorum. Forumu takip ediyorum. Anladığım kadarıyla oyuncular yönetimden şikayetçi. Bu doğal bir şey ara sıra bende tekrar dönüyorum lag oluyor yada şaheser üretemiyorum vs.. nedenlerinden sıkılıp siliyorum oyunu ama şimdi tekrar dönmeyi düşünüyorum. Bilen bilir beni Eminönünde oynuyorum. Hooligann 49 lvl yaptım savaşcım vs.. var ama Hooligann (Büyücüm) kullanmayı düşünüyorum.

Şimdi sizlere bir sorum olacak Ejder Asa üretmeyi düşünüyorum Eminönü'nde piyasa nedir ? Ejder üretmeye kalkışsam akçeyle alınan özellikler cart curt işte onlarla birlikte ne kadar zamanda yaparım Ejder Asa'yı ?
şimdi üretmenin tam zamanı Piyasa çok düştü Çulışırsanız 2 haftada elinizde
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Sohbet” sayfasına dön