Merhabalar arkadaşlar,
Gözümden kaçmış yeni gördüm Mayıs sayısını:=)
'Zaman ayırıp, emek harcayıp ortaya bir şeyler çıkartanları'! tebrik ederim. Cidden faydalı ve başarılı bir sayı okudum.
İKV Dünyaları için benzerlerini bekleriz ve takip ederiz.
İyi forumlar.
MuvaFFa yazdı:İkv resmi dergisinden kat ve kat daha iyi bana göre dergi daha bi sade ve anlaşılır olmalı sizinki bu niteliği taşıyor ama ikv resmi dergisi çok karışık orda burda fotolar var arkaplan ile yazının uyumsuzluğu almış başını gidiyor. Bununla beraber dergi için size bir kaç önerim olacak eğer önerilere açıksanız özele bekliyorum. Nice yayınlar dilerim.
İlginiz için teşekkür ederiz. Öneri, şikayet ve istekleriniz için dergi@raidersofanatolia.com adresinden dergi ekibine ulaşabilirsiniz.
Masterlid yazdı:
Selamlar, Biraz Geç Gördüm , Fakat Görmem Gerçekten Büyük Şans
Harika Bir Çalışma Olmuş Gerçekten , RoA Ekibini En İçten Dileklerimle Tebrik Ederim.Sayfaları Tek Tek İnceledim Okudum , Her Birindeki Emek Gerçekten Çok Büyük !Bana Kalırsa Çizimler , Sayfa Düzeni Vs. Gibi Şeyler ' İKV AYLIK MECMUA DERGİSİ'nden Daha İyi *Çok Daha İyi Şeyler Çıkarmanız Dileklerimle Sevgiler .
İlginiz & beğeniniz için teşekkür ederiz:=)
CilginBiberoN yazdı:
Merhabalar arkadaşlar,
Gözümden kaçmış yeni gördüm Mayıs sayısını:=)'Zaman ayırıp, emek harcayıp ortaya bir şeyler çıkartanları'! tebrik ederim. Cidden faydalı ve başarılı bir sayı okudum.İKV Dünyaları için benzerlerini bekleriz ve takip ederiz.
İyi forumlar.
Kıymetli zamanını ayırıp okuyan ve yorumlarıyla bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyoruz . Uzun bir aradan sonra dergi kültürümüze kaldığımız yerden devam ediyoruz ve aylık sayılarımızla karşınızda olacağız .
Yapımda emeği geçen tüm dostlarımın da emeğine sağlık .
Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle ...
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Güzel yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.
RoA'nın amacı her zaman ikv oyununa hizmet etmek olmuştur bu fikir ve vizyon duruşuyla varlığını sürdürmeye devam edecektir.
Dergiyi yeniden hayata geçirmemiz şahsım olarak söylemek isterim ki gerçekten çok güzel oldu.
Umarım devamını istikrarlı bir şekilde getirebiliriz.
Umut kardeşimede harika tasarımları için ayrıca teşekkürü borç bilirim.
[GM]HellRiDerS, ilk sayımızda bizi kırmayıp röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
Ben İKV'nin ilk ve en iyi loncasında dergi sorumlusu olmaktan çok mutluyum ve yine Türkiye'nin ilk ve en iyi Online oyununda bu camiaya dergi sunmak çok güzel bir şey.
Tabii ki bu dergiyi çıkarmak cidden kolay bir iş değil. İçeriğindeki konulara her ay yeni bir şeyler eklemek ve bunları okuyucu okurken gözü yorulmayacak sadelikte tasarıma dökmek zor da olsa gerçekten zevkli bir uğraş.
Bahsettiğiniz gibi, Kıyamet Mecmuası ile yayılan dergi kültürünün bütün loncalara ve İKV fanlarına yansımasını biz de istiyoruz, böylelikle ortaya tatlı da bir rekabet çıkacaktır. Başarı dilekleriniz için teşekkürler, Kıyamet Mecmuası'nın yeni sayısını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Yorum yapan arkadaşlara; emeğe duyduğunuz saygı ve tebriklerinizden ötürü teşekkür ederim.
Başarılarınızın devamını dılerım.Fakat en ıyı dıye bırsey yok.En azından ben buna ınanıyorum.
Keyıflı forumlar
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Ellerinize sağlık arkadaşlar. İstanbul Kıyamet Vakti fanları tarafından hazırlanmış tüm çalışmaları beğeniyle izliyor ve bu çalışmaları gördüğümüzde gururlanıyoruz. Camiamız içerisinde çok yetenekli oyuncularımız olduğunu görebiliyoruz. Halihazırda en güzel örneklerini Fan Art yarışmalarımızda gördük ve görmeye devam edeceğiz.
İKV Camiasının sosyal iletişimini sağlayacak böyle güzel çalışmaların gelecekte yapılacak nice başarılı çalışmalara ilham kaynağı olacağını umuyorum. Derginizin yayınlarını sürekli kılmanız dileğiyle...
bilall, Bykomandoteşekkürler.En iyi lonca, benim kişisel tabirim. Eleştirmeniz gayet normal ama, böyle söylememin neresi haksızlık anlamış değilim. Lonca sıralamasında ilk 3 lonca arasına girmemiz de en iyiler arasında olmamızın bir göstergesidir. İlk sefer yanlışlarımız olabilir dergide, diğer sayıda daha güzel bir şekilde geleceğiz. Sağ olun...
JouRney yazdı:Nerull, yorumunuz için çok teşekkürler.
bilall, Bykomandoteşekkürler.En iyi lonca, benim kişisel tabirim. Eleştirmeniz gayet normal ama, böyle söylememin neresi haksızlık anlamış değilim. Lonca sıralamasında ilk 3 lonca arasına girmemiz de en iyiler arasında olmamızın bir göstergesidir. İlk sefer yanlışlarımız olabilir dergide, diğer sayıda daha güzel bir şekilde geleceğiz. Sağ olun...
Yok bende en ıyı lonca degılsınız yada en kotu loncasınız demedım zaten,yanlıs bır kelıme kullanmıssın dıyelım
Dergı hoş,devamını beklıyoruz
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA