Topkapı Sarayı Hizmete Açılıyor!
Re: Topkapı Sarayı Hizmete Açılıyor!
güncellemenin içeriğinden çok oyunla ilgilenilmesi beni pek memnun etti açıkçası umarım takılma lag gecikme tıkanma probleri hakkında da bir çaba vardır
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- xXFENOMENXx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yeni gelecek eşyalar hakkında da bilgi verir misiniz ? Süs eşyası mı olucak ?Efsunu olacak mı ?
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX
xFENOMENx
XxFENOMENxX
Voyant yazdı:Hürrem Sultan da bizi görecek mi?
lag da çözülecek mi ?
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Voyant yazdı:Hürrem Sultan da bizi görecek mi?

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- xXFENOMENXx
- İskele Babası
Teşekkürler Mehmet.Sahinkurt yazdı:xXFENOMENXx yazdı:Yeni gelecek eşyalar hakkında da bilgi verir misiniz ? Süs eşyası mı olucak ?Efsunu olacak mı ?http://www.istanbuloyun.com/TopkapiPage.aspx yazdı:Herhangi bir efsun taşımayan, rahat kıyafetler, İstanbul insanının yeni görünüşünü simgeleyecek. Kışın sıcak, yazın serin tutan bu yeni esvaplar, Latex ile pamuklu kumaşın muazzam birlikteliğini sağlayan son teknoloji Sorteks kumaş kullanılarak imal edildi.
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX
xFENOMENx
XxFENOMENxX
Eklenti şimdiden hayırlı olsun, sadece grafiklerin başka oyunları andırmamasını istiyoruz bu kadar.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Ruh taşlarıyla istedigimiz bölgeye geçebilecek olmamız en güzel tarafı zaten bundan başkada bir şey vaad etmiyor yeni bir renk katacagı süpesiz ancak ben yeterli bulmadım içi çok boş bence
- xXFENOMENXx
- İskele Babası
Ben işin dış görünüşüne pek önem vermem o yüzden benim açımdan pek sorun yok.Her zaman güçlü olmak en büyük amaçlarımdandır.Sahinkurt yazdı:Ben teşekkür ederim bayram ustaxXFENOMENXx yazdı:Teşekkürler Mehmet.Sahinkurt yazdı:xXFENOMENXx yazdı:Yeni gelecek eşyalar hakkında da bilgi verir misiniz ? Süs eşyası mı olucak ?Efsunu olacak mı ?http://www.istanbuloyun.com/TopkapiPage.aspx yazdı:Herhangi bir efsun taşımayan, rahat kıyafetler, İstanbul insanının yeni görünüşünü simgeleyecek. Kışın sıcak, yazın serin tutan bu yeni esvaplar, Latex ile pamuklu kumaşın muazzam birlikteliğini sağlayan son teknoloji Sorteks kumaş kullanılarak imal edildi.ben bu işin daha başlangıç olduğunu düşünüyorum zamanla satın alabileceğimiz daha farklı ürünler gelecektir gibime geliyor.
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX
xFENOMENx
XxFENOMENxX
Ruh taşlarıyla
En Büyük eklenti Topkapı Sarayı hariç bu eklenti göz kamaştırdı.
Sırf bu yüzden loncada olmak isteyen olur Dublürlerde göz kamaştırıcı ama birincisi Ruh taşları
En Büyük eklenti Topkapı Sarayı hariç bu eklenti göz kamaştırdı.
Sırf bu yüzden loncada olmak isteyen olur Dublürlerde göz kamaştırıcı ama birincisi Ruh taşları
A R Z L O D O S