Bu arada dediğiniz yataklar tek kişilik.
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Alfa Romeo başkadır. Hem etrafta Mercedes, Bmw'den falan da daha az bulunuyor, hem sürüş zevki inanılmaz, tasarımdan konuşmuyorum bile.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
La 2 kişiliği ne yapacanSkyBlue yazdı:Alfa Romeo başkadır. Hem etrafta Mercedes, Bmw'den falan da daha az bulunuyor, hem sürüş zevki inanılmaz, tasarımdan konuşmuyorum bile.

aLpoS
xScHooLBoyx
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
At koşturmayacağım yahu. Öyle olsa Veli Efendi de yatardım. 
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Oyuna yeniden başlamaya karar verdim. Bu karar ne kadar doğru ne kadar yanlış bunu düşünüyorum. Gerçekten saçma bir cümle oldu ama öyle.
Yaklaşık 5 ay önce bırakmıştım oyunu Pes oynuyordum şunu anladım ki Pesin sonuna gelmiş bulunuyorum. O yüzden ikv'ye başlamaya karar verdim gerçi bu kararda Lonca savaşları videolarının da etkili olduğu söylenebilir.
Yeni bir yüz, yeni bir yazı tipi, yeni bir saç şekli ve yeni bir oyuncu ismi ile oyuna başlıyorum.
Sunucu Anka mı yoksa Tılsım mı olur daha karar vermedim. Hangisine gitmek istediğimde de kararsızım açıkça söylemek gerekirse.
Her neyse bunları bir kenara bırakalım. Benim oyuna dönmem demek aynı zamanda forumda da etkin olmam anlamına geliyor. Bu konuyu daima güncel görmek istiyorum.
Sevgiler OscarPrice.
Yaklaşık 5 ay önce bırakmıştım oyunu Pes oynuyordum şunu anladım ki Pesin sonuna gelmiş bulunuyorum. O yüzden ikv'ye başlamaya karar verdim gerçi bu kararda Lonca savaşları videolarının da etkili olduğu söylenebilir.
Yeni bir yüz, yeni bir yazı tipi, yeni bir saç şekli ve yeni bir oyuncu ismi ile oyuna başlıyorum.
Sunucu Anka mı yoksa Tılsım mı olur daha karar vermedim. Hangisine gitmek istediğimde de kararsızım açıkça söylemek gerekirse.
Her neyse bunları bir kenara bırakalım. Benim oyuna dönmem demek aynı zamanda forumda da etkin olmam anlamına geliyor. Bu konuyu daima güncel görmek istiyorum.
Sevgiler OscarPrice.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Ogün hazırda carin varsa başlama ???????? gelince başlarsın.
Şimdilik oyunda olmak gereksiz başlayınca anlarsın zaten.
Ben bi oyun oynuyorum baya kişi götürdüm tılsımdan kuklacıdan ankadan çok gelişmiş bir oyun.
Yaz sonuna kadar ıkv adam olur o zaman bende dönerim.Ancak şimdi eminonunde yürümek baya sabır istiyor.
Belki yeni sunucu falan da gelir o zaman orda başlarız.
Şimdilik oyunda olmak gereksiz başlayınca anlarsın zaten.
Ben bi oyun oynuyorum baya kişi götürdüm tılsımdan kuklacıdan ankadan çok gelişmiş bir oyun.
Yaz sonuna kadar ıkv adam olur o zaman bende dönerim.Ancak şimdi eminonunde yürümek baya sabır istiyor.
Belki yeni sunucu falan da gelir o zaman orda başlarız.

LEPRECHAUN

Suan bu moddayim.İns Saracoglunda sampiyonlugu turlariz
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Hahayt.SkyBlue yazdı:Oyuna yeniden başlamaya karar verdim. Bu karar ne kadar doğru ne kadar yanlış bunu düşünüyorum. Gerçekten saçma bir cümle oldu ama öyle.
Sevgiler OscarPrice.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
oyunu neden oynadığınızı ve nereye kadar oynayacağınızı sorgulayarak oyuna başlamanızı tavsiye ederim ,
şahsen ben arzuhalcinin ağzından çıkacak bir kaç şatafatlı söz için beklemedeyim
şahsen ben arzuhalcinin ağzından çıkacak bir kaç şatafatlı söz için beklemedeyim
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Allah izin verirse hafta sonu Ankada oyuna başlıyorum. Neden Anka demeyin kasa erişimli, +5 yetenekli charım Ankada. İyi günler, iyi oyunlar.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~