Ferhat ve onun kendi hesapları Alem bu çocuk işi gücü olmayınca kendini oyunlarda avutan zavallı vir çocuk. Üstüne çok gitmeyin bu oyundan başka hiçbirşeyi yok. Bırakın eğlensin kendi halinde :lol:
Konuya gelince oyunda yeniliğe herzaman açığız. Sonuçta yenilikler bizim oyundan daha fazla keyif almamız için yapılıyor. Hem belki bir ümit oyundaki problemler de bu güncelleme ile bir nebze olsun düzelir.
Ayrıca gelecek güncelleme bölge olursa bu grup bölgesi olmayacaktır. Yeraltı gibi ayrı bir bölüm olacaktır diye düşünüyorum.
Hergün yeni bir forum hesabı açan ULVİ bizim istemediğimiz tek şey var o da SENSİN :twisted:
Cloutier yazdı:Ferhat ve onun kendi hesapları Alem bu çocuk işi gücü olmayınca kendini oyunlarda avutan zavallı vir çocuk. Üstüne çok gitmeyin bu oyundan başka hiçbirşeyi yok. Bırakın eğlensin kendi halinde :lol:
Konuya gelince oyunda yeniliğe herzaman açığız. Sonuçta yenilikler bizim oyundan daha fazla keyif almamız için yapılıyor. Hem belki bir ümit oyundaki problemler de bu güncelleme ile bir nebze olsun düzelir.
Ayrıca gelecek güncelleme bölge olursa bu grup bölgesi olmayacaktır. Yeraltı gibi ayrı bir bölüm olacaktır diye düşünüyorum.
Hergün yeni bir forum hesabı açan ULVİ bizim istemediğimiz tek şey var o da SENSİN :twisted:
OK BY
Bizde Bilirdik Sevgiliye Karanfil Almasını , Lakin Aç İdik Yedik Karanfil Parasını .
abuzeddin yazdı:Hakaret etsem yeridir çünkü sizler her zaman negatif düşünen insanlarsınızki sürekli afkuruyosunuz. İlk olarak lag lag diyosunuz o lag dediğiniz olay her oyunda vardır, hatta internet üzerinden oynanan oyunlarda bile vardırki sizin dediğiniz sürekli olan lag ise sizin netinizin hızına göre oyunu yavaşlatan sunucuyla olan erişimi kısıtlayan birşeydir. Neden bende yok çünkü netim hızlı oyunda adam lag lag diye bağırıyor sizin gibi çok lag var diyor GB de ama nedense bende olmuyor öle birşey. Yeni bölge konusuna gelince ise demişsiniz ordan yok kimse üstünü dizmedi daha çok geç felan fistan. Benim sadece büyücüm ile 200 küsür gaffar attımki üstü full ben napıcam 6 ay daha yeni gelen kişileri mi beklicem? Her şeye pozitif bakın eğer oyunla ilgili şikayetiniz varsa oynamayın kardeşim size zorla oyna diyen mi var size zorla akçe al şunu al bunu al diyen mi var. Çoğu kişi sigaraya verir parayı ben ise sigara içmiyorum ama zevkime yani oyuna veriyorum para Şimdi konu kapanabilir.
hangi dağ başında yaşıyorsun da netin o kadar hızlı senin benim netim de sınırsız bilgisayarımda yeni yine de lag oluyor
Yeni gelen eklenti paketinin ermeydanı gibi bir yer olması'nı istemeyen yoktur yani oyun arkadaşlarında dediği gibi grup bölgesi oyunu oldu çıktı klan savaşlarına ağırlık verilmesi lazım oyunun çekiciliği'nin artması için bunun yapılması lazım ben şahsen ermeydanı geldiğinde oyuna daha fazla girer olmuştum oyuna bir heyecan lazım savaşlar vs. gibi.
IdessasI yazdı:Yeni gelen eklenti paketinin ermeydanı gibi bir yer olması'nı istemeyen yoktur yani oyun arkadaşlarında dediği gibi grup bölgesi oyunu oldu çıktı klan savaşlarına ağırlık verilmesi lazım oyunun çekiciliği'nin artması için bunun yapılması lazım ben şahsen ermeydanı geldiğinde oyuna daha fazla girer olmuştum oyuna bir heyecan lazım savaşlar vs. gibi.
yeni yer 59 lvl olmassa oyuncu kaybeder ikv her yıl yeni bi seviye geldi ancak 2011 de grup bölgesi denen saçma eklenti geldi bence 59 lvl gelmeli hatta daha büyük bi eklentiyle 69 lvl bile gelebilir ama oda hayal biraz
Yeni bölge olacagını zannetmiyom Lonca eklentisi yada yeni bir klan gelecektir. Ve bazı hataların giderilmesi amaçlı bir güncelleme olablir.
Agah efendi tüm komutanları çağırdığına göre Arz ve lodos Muhafızlarının yetersiz olduğunu düşünmüş olacakki Vakti ve zamanı geldi artık yeni bir taraf oluşturmnın diye düşünmüş olablir.
ARZLODOS yazdı:Yeni bölge olacagını zannetmiyom Lonca eklentisi yada yeni bir klan gelecektir. Ve bazı hataların giderilmesi amaçlı bir güncelleme olablir.
Agah efendi tüm komutanları çağırdığına göre Arz ve lodos Muhafızlarının yetersiz olduğunu düşünmüş olacakki Vakti ve zamanı geldi artık yeni bir taraf oluşturmnın diye düşünmüş olablir.
mantığını güzel ama yeni bir klan gelmesi saçma olmazmı daha şuan yayında olan klanlar birlik olamadı 3. bir taraf gelmesi saçma olur gibi geliyo.
IdessasI yazdı:Yeni gelen eklenti paketinin ermeydanı gibi bir yer olması'nı istemeyen yoktur yani oyun arkadaşlarında dediği gibi grup bölgesi oyunu oldu çıktı klan savaşlarına ağırlık verilmesi lazım oyunun çekiciliği'nin artması için bunun yapılması lazım ben şahsen ermeydanı geldiğinde oyuna daha fazla girer olmuştum oyuna bir heyecan lazım savaşlar vs. gibi.
yeni yer 59 lvl olmassa oyuncu kaybeder ikv her yıl yeni bi seviye geldi ancak 2011 de grup bölgesi denen saçma eklenti geldi bence 59 lvl gelmeli hatta daha büyük bi eklentiyle 69 lvl bile gelebilir ama oda hayal biraz
İkv oyuncularının bazıları daha çembere alışamamışken yeni levellerin gelmesi çok gereksiz olur.