İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı
bence e.ö biraz renk gelse çok iyi olur renkleri soluk ama diğer yönleriyle çok güzel bence birde oyundaki detaylar gerçekten çok iyi mesela e.ö giderken dükkan adları falan görünüyor ama diğer oyunlarda detay yok sadece ana hatlar var ama ikvde o detaylar çok çok iyi bence

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Yazdığın 10 maddeye cevap veriyorum;SuVeYDa yazdı:
Merhaba , bazı alanlar geçiyor demişsin bence şu yorumu hiç düşünmeden yazmışsın
1. Kabod Onlineyi kaç lwl e kadar oynadın ? kaç map gördün ?
2. Knigh Onlinenin grafiklerini ikv nin altında tutarsan sen grafik tasarımcısı değil picama tasarımcısı bile olamazsın
3. O yukarda gösterdiğin oyunların kaç mapi var ikv nin kaç mapi var ?
4. 4 story oynadın mı hiç gir bak gözlerin grafik , skil item görüntüsü görsün
5. İKV NİN İYİ OLMASI İÇİN KENDİNE KÖTÜ OYUNLARI ÖRNEK GÖSTEREREK AVUNACAĞINA İYİ OYUNLARIN ÖZELLİKLERİNE BAKIP ONLARLA YARIŞMASI GEREKİYOR...
6. İkv oyunu berbat bir oyun tam anlamıyla , lag skil vs sorunlar çok fazla ,
7. Drakensang Web tabanlı bir oyun fakat her yönüyle ikvden kat kat iyi özellikler skilleri ile bile...
8. Bşr meteoririn iğne gibi gidip 10 bn hasar verdiği , doğru düzgün alan büyüsü ışınlanma büyüsü gibi büyücünün asıl temel özellikleri olan bir sınıfın skillerinin olmaması ve bunun yerine gruba göre ayarlanmış bir sınıf olması.
9. İKV umursamaz bir hal aldı , ikvyi gözden geçirin bir AKÇEDEN ÖNCE AKÇECEN SONRA diye.
10. Artık sıkıldım ama gene diyorum , eskiden ikv oyuncuya muhtaçtı şimdi DEĞİL ,
11. 59 Grafikler bakımından çokta berbat değil ama iyide değil , sorarsanız değmez oynamaya.
12. Yuakrda bir arakdaşında dediği gibi gerçekten artık sohbet amaçlı giriyoruz
13. Son maddemdede oynadığım oyunlarda savas ortamını anlatmak istiyorum,
Knight Online : en az 30 40 kişi town basmaaya gidiyoruz mageler alanlar atıyoruz inanılmaz yoğunlaşıyor ortam büyülerle LAG 0
4 story : Okçusuyla Büyücüsüyle Rahibiyla Çağırıcısıyla alana skilleri su gibi yağıyor , Düzenbazlar büyücüler Stunları mermi gibi yollarken LAG 0 ki bu oyunda savas günde bir kere oluyor ne kadar kalabalık oluyor siz düşünün
Kabod Online : Bu oyunda belli saatlerde savas olur ve 20 - 20 olur bu savas biz savaşırken daha 2 ay açılmış bir oyunda savaşırken LAG 0 ve oyun bu yüzden kapandı inanılmaz ilgi gördü yenilik getiremedi oyun yetişemedi ...İKV DE ise YENİLİK ÇOOOOK LAG ÇOOOK
Gelelim muhteşem İKV : 8 kişi meteor lodos sancak basmaya gidersin sancakta kimse yoktur bakın muhafız çekersin o muhafız bile lag yaratır işte muhteşem İKV![]()
İyi forumlar...
1-Map veya Türkçesiyle harita sayısı grafik üstünlüğü belirtmez.Grafiklerin temeli her haritada aynıdır.
2-Sözlerine dikkat etmeyi öğrenmelisin yoksa beğenmediğin tasarımlarla dolu pijamaları giymek zorunda kalırsın.
3-İlk sözüne verdiğim cevaptaki gibi,ne kadar fazla harita o kadar iyi grafik demek değildir.
4-Bahsettiğin oyun 4 Story'nin resmi sitesinden alınmış bir ekran görüntüsü:

Yukarıdakilerden farksız,vasattan öte değil.
5-İkv'nin kendisinden kötü oyunları örnek göstererek iyi görünmeye çalıştığını söylüyorsun,ama listedeki oyunları İkv'ye karşı savunan da sensin.
6-Oyunun berbat olup olmadığına bu kadar basit karar veremezsin kaldı ki burası sadece oyun grafikleri için açılmış fikir paylaşım konusu.
7-Hangi flash web tabanlı oyun bir MMORPG'nin üstüne geçebilir?
8-Bahsettiğin yetenekler hakkındaki sıkıntıya katılıyorum.Değiştirilmeli.
9-Yeri burası değil.
10-Bir oyun her zaman oyuncusuna muhtaçtır.
2006-2013
SuVeYDa yazdı:Knight Online : en az 30 40 kişi town basmaaya gidiyoruz mageler alanlar atıyoruz inanılmaz yoğunlaşıyor ortam büyülerle LAG 0
4 story : Okçusuyla Büyücüsüyle Rahibiyla Çağırıcısıyla alana skilleri su gibi yağıyor , Düzenbazlar büyücüler Stunları mermi gibi yollarken LAG 0 ki bu oyunda savas günde bir kere oluyor ne kadar kalabalık oluyor siz düşünün
normalde bir konu üzerinde birden fazla ileti girmekten haz etmem
ancak ikv nin bendeki artısı çizgi filmden uzaklığı ve yetişkinlere odaklı tasarımıdır
saydığınız hiç bir oyunda ufkabakana çıkıp istanbulun rüyası parçasını dinleme olasılığınız yoktur
(grafik açısından değerlendirme konusuna alaksız yazı yazdığımdan dolayı konu sahibi ve diğer arkadaşlardan özür dilerim)
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
izdirapgrafik yazdı:Yapmayın arkadaşlar oyundaki en iyi grafiklere sahip iki yer Eminönü ve Çemberlitaş'tır.
Ama elbette birtakım eklemelerle ve iyileştirmelerle çok daha gözalıcı hale getirilebilir.
ben sana bir şey söylimmi ? eminönündeki tek güzel yer cami dış ve iç görünüşü
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
SuVeYDa yazdı:Merhaba , bazı alanlar geçiyor demişsin bence şu yorumu hiç düşünmeden yazmışsınizdirapgrafik yazdı:Her birini daha önce hatrı sayılır bir süre oynadığım tam 12 büyük MMORPG oyunun ekran görüntülerini isimleriyle birlikte veriyorum.İKV'nin grafikleri kötü mü siz karar verin.Oyunumuz her ne kadar bol eksikleriyle ünlü olsa da her şeye rağmen üst tabakaya hitap etmektedir bana göre,herkes in sevmesi gerekmiyor.
Bir grafik tasarımcının gözünden çok beğenilen MMORPGlerin grafik değerlendirmeleri
Metin 2
Grafik değerlendirmesi:Rezil
Silkroad
Grafik Değerlendirmesi:Vasat
Hero
Grafik Değerlendirmesi:Rezil
Son Destan
Grafik Değerlendirmesi:Fena değil
KaraHan
Grafik Değerlendirmesi:İyi
LastChaos
Grafik Değerlendirmesi:Orta
Knight
Grafik Değerlendirmesi:Rezil
Kabod Online
Allods Online
Grafik Değerlendirmesi:İyi
AirRivals
CengizHan 2
Shaiya
Genel sonuç:12 oyundaki vasat mekanlar dikkat çekiyor.Özensiz tasarlanmış uçsuz bucaksız arazilerde geçiyor tüm oyunlar.Göz boyayan parlama efektlerinden başka grafik adına çoğu oyunda hiçbir şey yok.
İstanbul Kıyamet Vakti
1. Kabod Onlineyi kaç lwl e kadar oynadın ? kaç map gördün ?
2. Knigh Onlinenin grafiklerini ikv nin altında tutarsan sen grafik tasarımcısı değil picama tasarımcısı bile olamazsın
3. O yukarda gösterdiğin oyunların kaç mapi var ikv nin kaç mapi var ?
4. 4 story oynadın mı hiç gir bak gözlerin grafik , skil item görüntüsü görsün
5. İKV NİN İYİ OLMASI İÇİN KENDİNE KÖTÜ OYUNLARI ÖRNEK GÖSTEREREK AVUNACAĞINA İYİ OYUNLARIN ÖZELLİKLERİNE BAKIP ONLARLA YARIŞMASI GEREKİYOR...
6. İkv oyunu berbat bir oyun tam anlamıyla , lag skil vs sorunlar çok fazla ,
7. Drakensang Web tabanlı bir oyun fakat her yönüyle ikvden kat kat iyi özellikler skilleri ile bile...
8. Bşr meteoririn iğne gibi gidip 10 bn hasar verdiği , doğru düzgün alan büyüsü ışınlanma büyüsü gibi büyücünün asıl temel özellikleri olan bir sınıfın skillerinin olmaması ve bunun yerine gruba göre ayarlanmış bir sınıf olması.
9. İKV umursamaz bir hal aldı , ikvyi gözden geçirin bir AKÇEDEN ÖNCE AKÇECEN SONRA diye.
10. Artık sıkıldım ama gene diyorum , eskiden ikv oyuncuya muhtaçtı şimdi DEĞİL ,
11. 59 Grafikler bakımından çokta berbat değil ama iyide değil , sorarsanız değmez oynamaya.
12. Yuakrda bir arakdaşında dediği gibi gerçekten artık sohbet amaçlı giriyoruz
13. Son maddemdede oynadığım oyunlarda savas ortamını anlatmak istiyorum,
Knight Online : en az 30 40 kişi town basmaaya gidiyoruz mageler alanlar atıyoruz inanılmaz yoğunlaşıyor ortam büyülerle LAG 0
Kabod Online : Bu oyunda belli saatlerde savas olur ve 20 - 20 olur bu savas biz savaşırken daha 2 ay açılmış bir oyunda savaşırken LAG 0 ve oyun bu yüzden kapandı inanılmaz ilgi gördü yenilik getiremedi oyun yetişemedi ...İKV DE ise YENİLİK ÇOOOOK LAG ÇOOOK
Gelelim muhteşem İKV : 8 kişi meteor lodos sancak basmaya gidersin sancakta kimse yoktur bakın muhafız çekersin o muhafız bile lag yaratır işte muhteşem İKV![]()
İyi forumlar...
sana bişi sölyimmi KO nun grafikleri ikv den iyi diyosan yaşama öl zevksizin önde gidenisin bi ikv deki insanların suratına bak bide diğer oyun grafik ve kalite farkını orda görürsün
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Merhaba Öncelikle İzdirapgrafik yazdıklarına cevap vereyim .
Dikkat etmeden okumuşsun yazdıklarımı ve öyle cevaplamışsın,
1: 4 story oyna dedim sana git googleden resimlerini araştır demedim
2. 4 story alan skilleri ve keter valorian kete kalesi derion markutu bir gez bakalım
3. Güzel kardeşim map sayısını belirtmemdeki amacı çözememişsin sana farklı bir şekilde anlatmaya calısayım.
Şimdi otoparkta 50 araba var 5 saatte yıkaman lazım , hepsine tanzikli su tutarsın eh idareten oldu dersin , soranlarada kardeşim 50 araba 5 saatte ancak bu kadar dersin.
Ama birde 5 araba verir 5 saat der o zaman cilalarsın parlatırsın , soranlarada kardeşim 5 saat çok iyi zaman bende iyi temizledim dersin.
İşte map sayısınıda böyle düşün , baska oyunlarda map çok görüntü idare ediyor insanın gözüne gelmiyor anlatabiliyormuyum :?: Fakat İkvde topu topu GB sayma 6 bölge var .
Sana şöylede sorayım 20 mapin düzenlenmesi güzelleştirmesi ilemi uğraşmak kolay 6 mapin düzenlenmesi ile mi ?
Gelelim KO da yüzü söyleyen güzel kardeşime ,
Ah be kardeşim hiç düşünmedin mi yazarken , Ko da kaç item var ? kaç bölge ? kaç yaratık ? kaç bilmem ney var kardeşim? Adamlar onca şeyi düzene sokmuş , bir yüzünemi dikkat ettim be kardeşim.
Arkadaşlar kendinizi kandırıyorsunuz , Baska oyunlarda Adamlar binlerce materyal yaratık grafikleri ile baş ediyor. B Yani sizin söylediğiniz şu duruma geliyor .
adam pazardan 100 çeşit malzeme almış her biri 1 kilodan,
Sen 10 kilo domat 10 kilo patat almışsın diyorsunki , eee benim papatım domatım daha iyi,
Allah aşkına biraz düşünün sayı önemli
ha yeni daha oyun diyen varsada eyw 6 yıl yeniyse torunlarımız artık oynarken oyun eski olur
Yukardaki bir arkadaşımın dediğine hak verdim , doğru hiçbir oyunda ufkabakana gidince o müziği dinleyemiyoruz. Türk oyunu bunuda abartmamak lazım diye düşünüyorum , Zaten müzikleri yapan hala Emre Yücelen mi bilmiyorum ama müzikleri yapan ve şu hikayeyi yazan adam sobeeden ayrılırsa oyunda kimse kalmaz , oyun devam ediyorsa sobee o admaları kaçırmasın elinden SADECE ONLARIN YEDİKLERİ PARA KURUŞUNA KADAR HELAL BENİM GÖZÜMDE...
Velhasıl Mustafa Yıldızdoğanında dediği gibi biz bu hallere düşecek adammıydık
İKV ye itafen ,
Not: Yukardaki picama sözümden dolayı özür diliyorum , benzetmeydi ama kötü amaclı yazılmamıştı
İyi forumlar...
Dikkat etmeden okumuşsun yazdıklarımı ve öyle cevaplamışsın,
1: 4 story oyna dedim sana git googleden resimlerini araştır demedim
2. 4 story alan skilleri ve keter valorian kete kalesi derion markutu bir gez bakalım
3. Güzel kardeşim map sayısını belirtmemdeki amacı çözememişsin sana farklı bir şekilde anlatmaya calısayım.
Şimdi otoparkta 50 araba var 5 saatte yıkaman lazım , hepsine tanzikli su tutarsın eh idareten oldu dersin , soranlarada kardeşim 50 araba 5 saatte ancak bu kadar dersin.
Ama birde 5 araba verir 5 saat der o zaman cilalarsın parlatırsın , soranlarada kardeşim 5 saat çok iyi zaman bende iyi temizledim dersin.
İşte map sayısınıda böyle düşün , baska oyunlarda map çok görüntü idare ediyor insanın gözüne gelmiyor anlatabiliyormuyum :?: Fakat İkvde topu topu GB sayma 6 bölge var .
Sana şöylede sorayım 20 mapin düzenlenmesi güzelleştirmesi ilemi uğraşmak kolay 6 mapin düzenlenmesi ile mi ?
Gelelim KO da yüzü söyleyen güzel kardeşime ,
Ah be kardeşim hiç düşünmedin mi yazarken , Ko da kaç item var ? kaç bölge ? kaç yaratık ? kaç bilmem ney var kardeşim? Adamlar onca şeyi düzene sokmuş , bir yüzünemi dikkat ettim be kardeşim.
Arkadaşlar kendinizi kandırıyorsunuz , Baska oyunlarda Adamlar binlerce materyal yaratık grafikleri ile baş ediyor. B Yani sizin söylediğiniz şu duruma geliyor .
adam pazardan 100 çeşit malzeme almış her biri 1 kilodan,
Sen 10 kilo domat 10 kilo patat almışsın diyorsunki , eee benim papatım domatım daha iyi,
Allah aşkına biraz düşünün sayı önemli
Yukardaki bir arkadaşımın dediğine hak verdim , doğru hiçbir oyunda ufkabakana gidince o müziği dinleyemiyoruz. Türk oyunu bunuda abartmamak lazım diye düşünüyorum , Zaten müzikleri yapan hala Emre Yücelen mi bilmiyorum ama müzikleri yapan ve şu hikayeyi yazan adam sobeeden ayrılırsa oyunda kimse kalmaz , oyun devam ediyorsa sobee o admaları kaçırmasın elinden SADECE ONLARIN YEDİKLERİ PARA KURUŞUNA KADAR HELAL BENİM GÖZÜMDE...
Velhasıl Mustafa Yıldızdoğanında dediği gibi biz bu hallere düşecek adammıydık
Not: Yukardaki picama sözümden dolayı özür diliyorum , benzetmeydi ama kötü amaclı yazılmamıştı
İyi forumlar...
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
-
- Acemi Savaşçı
Kişisel görüşümü belirteyim ; yeteneklerin hiç bir görselliği ve cazibesi bulunmamakta ve oyuna yakışmadıgı düşünmekteyim hele o büyücünün kutup açması yok mu tam bi rezalet dev bi kartona gömülüyor sanki bunun gibi daha bir çok şey var umarım ileride biz göremesek bile şu yetenekleri biraz dha ilgi çekici yaparlar
ReQuİEM < < <<<>>> > > BAKİİ
TiVoRLuxReiS
TiVoRLuxReiS
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Arkadaşlar belki iyi niyetlisiniz ama bu iş yavaş yavaş reklama dönüşüyor dikkat edelim.

LEPRECHAUN
Bana göre Şifacı yeteneklerinin Bazılarında oyun kolaya kaçmış.
Örnek olarak ;
İyileştirme çemberi , iyileştirme , Can kurtaran skilleri Oyunda şekil olarak gözükmek bile gözükmüyor.Bunların yeni eklentilerde görsel olarak eklenilmesi gerekli.Büyücünün Direnç kırma yeteneğinin değişmesi gibi.
Örnek olarak ;
İyileştirme çemberi , iyileştirme , Can kurtaran skilleri Oyunda şekil olarak gözükmek bile gözükmüyor.Bunların yeni eklentilerde görsel olarak eklenilmesi gerekli.Büyücünün Direnç kırma yeteneğinin değişmesi gibi.
Kişisel görüşüm,berkan587 yazdı:Bana göre Şifacı yeteneklerinin Bazılarında oyun kolaya kaçmış.
Örnek olarak ;
Bu şu şekilde olabilir , İyleştirme çemberindeki karakterler mavi bir top içinde saydam şekilde bulunabilir o süre içinde , Can skilinide karaterin ayaklarından semaya doğru bence göze hitap eden bir eylemin gerçekleşmesi gerekiyor bu benim düşüncem . CK içinse karaktere atıldığı an bir anlık bir zırh görünümü doğabilir şahsi fikrim...
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ