Lonca Savaşları - FİNAL

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Re: Lonca Savaşları - FİNAL

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Asinefer32 yazdı:Samed sen demıssın buyuk fınal pvp bız nemesısle yapacaz büyük fınalı eyw ama senn dedıgın arz ve lodos buyuk fınal dıyon o buyuk fınal olmuyo bıldıgın eleme macı senın loncan buyuk fınal hak etmıyo lodoslar ezıq se fınale cıkmaya hakkı yoq bukadar hak etmedıgınız bı seyı savunıyon sen susacan zaten sıze gıren cıkan yoq 2. bı sans verılıdıgı ıcın mutlu olmanız lazım ... nemesısler ve sehran loncaları hak etmedıklerı bır karsılama yapacakları ıcın üzüluyorum fınalı nemesıslerle yapsak keske ama adalet sıstemı bu kadar yüzde 50 kazanma oranı olan bır lonca fınal hak etmıyor

:arrow: bu olay soyle 2 Türk takımı sampıyonlar lıgınde fınal oynayamaz gıbı bısı 2 sı de fınale cıkmıs olsa bıle ...
sızın kı de bu na benzıyo uefa nın baska bı takımı tutmasından farkı yoq gıbı bısı ...

bana dıceksın hak etmedık ve fınal deyız de adamlıgını goreyım sen hala self dıyon bısı dıyon mer adam boynunu bukup dogruyu soyleyen adamdır buda son sozum ... k gele pasam ...(ayrıca sen gıbı kamıl mamıl demıyom efendılık buyukluktur saygılı ol ve saygı duyul ...)

Büyük fınal dıyorum Evet Haklıyım Orda .. Neden Dersen Lodoslardan 1cı cıkan Bızız arzlardan 1cı cıkan 2 lonca var Sen hala Nerenle Okuyorsun..
Bız Sevınmemıze gerek yok cunku bız cıkcagımızı bılyoruz .
Selftler cogunlugu saglıyamadıgı ıcın cıkamadı Lodoslar olarak bız cıktık bundan neresıne hak yeme var=?
sehran 10 nemesıs Savas kazanaması ılgı edmez bızı yarı fınalde 2 loncada esıt skor aldıgı ıcın kendılerı aralarında Arzların 1cısını sececekler En sondada bızımle karsılasacaklar
Hala Anlamadıysann Kamıl Arkadasım kamıl demek bılgılı demek unutmada baska yere cekme yanı lafları burda Sana efendıce Anltıyorum Senı dıkkate Alarak Ama anlamıyorsanız gıdın Oyunu bırakın destege maıl atın ısyan cıkarın benı enterasa etmez dostum Sımdıden ıı oyunlar sızlere
[/u][/i][/b]
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

SuVeYDa yazdı:Eklenti paketi 59 lwl olmaz çünkü ondan önce gelecek eklentiler var diye tahmine diyorum , Lonca tüccarından LP ile alınacak itemler gibi , yeni silahlara + basılması gibi bu tür yenilikler gelir sonra eklenti yapılır 2014 ten önce eklenti yapılmaz...
yok en gec 3 5 aya gelır dostum.. okadar surmez ısyan cıkar:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
kuzgun
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kuzgun »

SeneLerdir oynarım oyunda her şeyi ama her şeyi eLinize yüzününüze buLaştırdığınız gibi
bir turnuvayıda eLinize yüzünüze bulaştırmış durumdasınız.
Örnek veriyorum finaL turu diyorsunuz KukLacı sunucusundan bahsedeceğim.
ROA Bütün oyunLarı kazandıLar EfeLer ise tek oyun kazanamadıLar sadece finaLe kadar geLdiLer.
Efe Ler bir finaL biLe kazanamadıLar uzun Lafın kısası.
2x2=4 Eder gibi bişey her şey ortada şimdi sizLer diyorsunuz ki son maç kazanan ödüLü aLır.
AdmLar bütün maçLarını kazanmış LiderLer son maçta Efe Ler bir şekiLde kazanırsa Lag oLabİLir
oyundan biri düşebiLir v.s ödüLü Efe Ler aLır böyLe bir hak dağıLımı eşitsizLik oLamaz.
Benim biLdiğim turnuva sistemi söyLe oLur 10 maç üzerinden oynanıyorsa her gaLibiyet için
bir puan veriLir en çok puanıda topLayan kazanır.
LoncaLrın yerinde oLsam turnuvaLara son maçta girmem yada hakedene bırakırım sunucuLarda namaLup
oLan LoncaLar var ben şahsen haketmediğim bir ürünü kuLLnmak istemem ne oLursa oLsun.
BöyLe yaparsanız bir şekiLde protesto gibi oLur yapıLan işe karsıLık.
Not : Ben Roa Üyesi yada sempazitanı değiLim hatta fazLa sevmem Roa yı ama durumda ortada.
Ne oLursa oLsun bizim oraLarda yiğidi öLdür ama hakkını ver derLer.
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

kuzgun yazdı:SeneLerdir oynarım oyunda her şeyi ama her şeyi eLinize yüzününüze buLaştırdığınız gibi
bir turnuvayıda eLinize yüzünüze bulaştırmış durumdasınız.
Örnek veriyorum finaL turu diyorsunuz KukLacı sunucusundan bahsedeceğim.
ROA Bütün oyunLarı kazandıLar EfeLer ise tek oyun kazanamadıLar sadece finaLe kadar geLdiLer.
Efe Ler bir finaL biLe kazanamadıLar uzun Lafın kısası.
2x2=4 Eder gibi bişey her şey ortada şimdi sizLer diyorsunuz ki son maç kazanan ödüLü aLır.
AdmLar bütün maçLarını kazanmış LiderLer son maçta Efe Ler bir şekiLde kazanırsa Lag oLabİLir
oyundan biri düşebiLir v.s ödüLü Efe Ler aLır böyLe bir hak dağıLımı eşitsizLik oLamaz.
Benim biLdiğim turnuva sistemi söyLe oLur 10 maç üzerinden oynanıyorsa her gaLibiyet için
bir puan veriLir en çok puanıda topLayan kazanır.
LoncaLrın yerinde oLsam turnuvaLara son maçta girmem yada hakedene bırakırım sunucuLarda namaLup
oLan LoncaLar var ben şahsen haketmediğim bir ürünü kuLLnmak istemem ne oLursa oLsun.
BöyLe yaparsanız bir şekiLde protesto gibi oLur yapıLan işe karsıLık.
Not : Ben Roa Üyesi yada sempazitanı değiLim hatta fazLa sevmem Roa yı ama durumda ortada.
Ne oLursa oLsun bizim oraLarda yiğidi öLdür ama hakkını ver derLer.
KaPLaN yazdı:Selam olsun İKV'nin cesur neferlerine,

Her insanda en iyi olmak hırs olmuştur ve öyle devam edecektir. Özellikle becerikli savaşçı, kudretli büyücü ve ilmine güvenen şifacıysan; seni kim engelleyebilir ki? Zamanı geldiğinde, ölüm-kalım mücadelesi içerisine girdiğinde; ben yaşamalıyım diyorsan elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda kalırsın. İşte şimdi herkese kimin en iyi olduğunu gösterme vaktidir! Ya loncanla birlik ve beraberlik içinde hayatta kalmayı başarır ve zaferle kucaklaşırsın ya da tarihte yer edinecek cesur ama alaycı şekilde kardeşlerinle ölümle yüzleşirsin!

Beklenen büyük Lonca Savaşlarının fikstürünü ve karşılaşma sonuçlarını anlık olarak aşağıda görebilirsiniz. Ayrıca yarı final ve final mücadeleleri elemelerin tamamlanmasının ardından yine bu konu altından duyurulacaktır.

1. Tur Karşılaşmaları (Rövanşlı)- 13.04.2012

[table][tr][th]Takım İsmi-ARZ[/th][th]-[/th][th]Saat[/th][th]-[/th][th]Takım İsmi-LODOS[/th][/tr]
[tr][td]H A N[/td][th]0[/th][td]20:00[/td][th]1[/th][td]E F E[/td][/tr]
[tr][td]H A N[/td][th]0[/th][td]20:05[/td][th]1[/th][td]E F E[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][th]1[/th][td]20:15[/td][th]0[/th][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][th]0[/th][td]20:20[/td][th]1[/th][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][th]0[/th][td]20:30[/td][th]1[/th][td]E F E[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][th]0[/th][td]20:35[/td][th]1[/th][td]E F E[/td][/tr]
[tr][td]H A N[/td][th]0[/th][td]20:45[/td][th]1[/th][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]H A N[/td][th]0[/th][td]20:50[/td][th]1[/th][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][th]1[/th][td]21:00[/td][th]0[/th][td]M İ R[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][th]1[/th][td]21:05[/td][th]0[/th][td]M İ R[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][th]1[/th][td]21:15[/td][th]0[/th][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][th]0[/th][td]21:20[/td][th]1[/th][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]H A N[/td][th]0[/th][td]21:30[/td][th]1[/th][td]M İ R[/td][/tr]
[tr][td]H A N[/td][th]1[/th][td]21:35[/td][th]0[/th][td]M İ R[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][th]1[/th][td]21:45[/td][th]0[/th][td]E F E[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][th]1[/th][td]21:50[/td][th]0[/th][td]E F E[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][th]1[/th][td]22:00[/td][th]0[/th][td]M İ R[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][th]0[/th][td]22:05[/td][th]1[/th][td]M İ R[/td][/tr][/table]

2. Tur Karşılaşmaları - 20.04.2012

[table][tr][th]Takım İsmi-ARZ[/th][th]-[/th][th]Saat[/th][th]-[/th][th]Takım İsmi-LODOS[/th][/tr]
[tr][td]H A N[/td][th]0[/th][td]20:00[/td][th]1[/th][td]E F E[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][th]1[/th][td]20:15[/td][th]0[/th][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][th]Ç[/th][td]20:30[/td][th]1[/th][td]E F E[/td][/tr]
[tr][td]H A N[/td][th]0[/th][td]20:45[/td][th]1[/th][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][th]1[/th][td]21:00[/td][th]0[/th][td]M İ R[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][th]Ç[/th][td]21:15[/td][th]1[/th][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]H A N[/td][th]1[/th][td]21:30[/td][th]0[/th][td]M İ R[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][th]1[/th][td]21:45[/td][th]0[/th][td]E F E[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][th]Ç[/th][td]22:00[/td][th]1[/th][td]M İ R[/td][/tr][/tr][/table]

Efeleri Savunmaya Buraya gelmedım Dostum ben Ama Sen galıba Forumla FAzla Ilgın Yok DIye Duşunuyorum Nedenıne gelınce Efelerın Kazandıgı Skorlar Orda Yazıyor (1 ) Olarak..
Efeler Ve Nefer team Lodosları temsıl etmektedır Yarı Fınalde Efeler Daha cok galıbıyet aldıgıkları ıcın fınale Yukselmıslerdır Egerkı efe Veya nefer teamlar 2 şer galıbıyet alsalardıı yarı fınalden.. Onlar Aralarında 1er kısı cıkartıp Ws atılacak..
Ve Kazananda Arzların fınalıstı ıle Savasacaklar Anlasılmayan yerı varsa daha Ayrıntılı Anlatabılrım. Burda Durup bos bosuna Hıc gergınlık yapmaya luzum Yok dostum hersey ortada kurallar Gayet net ve acık ..
1 yarısmada 0 tolerans Olsa dahı Önyargıda Olan Elbet cıkar Ama Elbette Sonunda pes Eden Sızler Olursnuz II oyunlar
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Kuzgun arkadaşım benim Şuana kadar olan lonca savaşlarının tam olarak amacı KENDİ KLANININ EN İYİ Savaşan loncasını belirlemek roa kendi klanında en iyi oldugunu kanıtladı EFE lerde kanıtladı Ve bu kişiler lonca savaşları dısındada savaştılar çogu zaman Ne belliki aksiliklerin savaş sırasında efelerin başına gelmedigini ? Saçmalama lütfen Final De inşallah iki tarafada aksilik cıkmadan aDil bir şekilde Savaşır ve EN İYİSİNİ SEÇERLER Ve ben o savaşı kazanırsam hakkımla kazandıgımı düşünür ve ödülümüde alırım. Ortamı germenin alemi yok

EFE LONCASI.

YoSuNGöZLüM
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

''Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.''

Arkadaşım, eğer turnuvaya katıldıysan şu an senin konuşmaya hakkın yok. Turnuva için başvurmuş ve başvuruları kabul edilmiş her lonca için bu kural geçerlidir. Bir hak iddiasında bulunarak kuralları ihlal ediyorsun. Açık söylüyorum ben yönetimde olsaydım, Kural ihlalinden Hak iddiasında bulunanları direkt diskalifiye ederdim. Yapılan etkinlik güzeldi, güzel şekilde yönetildi. Hediyeler güzel şekilde düşünülmüş. Herzaman ki gibi bu etkinliği berbat eden İKV oyuncusudur. Elenenlere 10. yılda görüşmek üzre diyorum. Finaldekilere ise; Bol şans...
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Alone
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyamet Sovalyeleri

Mesaj gönderen Alone »

Tatarian yazdı:
''Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.''

Arkadaşım, eğer turnuvaya katıldıysan şu an senin konuşmaya hakkın yok. Turnuva için başvurmuş ve başvuruları kabul edilmiş her lonca için bu kural geçerlidir. Bir hak iddiasında bulunarak kuralları ihlal ediyorsun. Açık söylüyorum ben yönetimde olsaydım, Kural ihlalinden Hak iddiasında bulunanları direkt diskalifiye ederdim. Yapılan etkinlik güzeldi, güzel şekilde yönetildi. Hediyeler güzel şekilde düşünülmüş. Herzaman ki gibi bu etkinliği berbat eden İKV oyuncusudur. Elenenlere 10. yılda görüşmek üzre diyorum. Finaldekilere ise; Bol şans...
Loncamız savasa almadıgından dolayı msjlara cevap geregi duymadım ama , burda magdur olanlar bi hak degil haksızlıgı belirtmek istiyolar tabi bunu yönetemin veya sizin beyniniz algılamıyorsa bu sizin sorununuz elenen arkadaşlar 10. yılda görüşürüz demişin yani 1. olcam diyorsun anlamına getirmişin Büyük lokma ye büyük konuşma demişler.
IIaLoNeII
XxByaLoNexX
MEGADETH
Henüz yenilgiyle tanışmamışsan, Kıyamet Şovalyeleriyle çarpışmamışsın demektir!
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen seryildirim06 »

bir çok kural değişikliği ile bir çok loncaya menfaat sağlanmıştır ve bu menfaatlerden nasiplenen arkadaşlar hep desteği savunuyor,o değişiklikler sayesinde hak etmeden tur atlayanlar değişiklerin hak olduğunu idda ediyor.
birileri birilerinin menfaatine kural değişikliği yapınca bizde bunu dile getiriyor bu şekilde tur atlayan arkadaşlar kendilerini tur atlamış saymasınlar,kurallarda yapılan hile niteliği taşıyacak şeyleri teker teker paylaştım ben daha söylenecek bişey yok bir organizasyon ancak bu kadar rezil edilebilir
Resim ALpAR
reel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen reel »

eklentı Gurup bolgesı olcak ve takı vercek .
Vardık, varız, varolacağız.
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Tatarian yazdı:

YAw Akay Kardeşım Sen hala Su Sıstemı ogrenemedın:D:D
Oyuna gec Sunu Sana ınce Ince Anlatayım Sonra Anlarsın dostum ne dıyım ben Sana Hala
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön