Şifacı x kesiminde neler yapmalı??

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Şifacı x kesiminde neler yapmalı??

Mesaj gönderen Wizards »

adam sana büyü bozmada yardım etmez, etmemeli.
can basmada sen ona yardım ediyorsun ama can basmada bir uyum sorunu yok.
gbm x de yol savaşçısında başına belayı alırsın.yok ikiniz aynı anda bozdunuz yok bozmadınız al başına bela çok zorlanırsın.
sürekli girdiğin arkadaşların varsa sorun olmaz. ama bilmediğin adama dersen ben sana can basmada yardım ediyorum sen de bana bozmada yardım edeceksin diye adam kafana taş atar.
ha bozmacı olarak giden birisi neden dirençlere 15 veriyor onu da anlayamadım ben verdiğin dizilimi tek şifa giderken kullanıyorum
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Wizards yazdı:adam sana büyü bozmada yardım etmez, etmemeli.
can basmada sen ona yardım ediyorsun ama can basmada bir uyum sorunu yok.
gbm x de yol savaşçısında başına belayı alırsın.yok ikiniz aynı anda bozdunuz yok bozmadınız al başına bela çok zorlanırsın.
sürekli girdiğin arkadaşların varsa sorun olmaz. ama bilmediğin adama dersen ben sana can basmada yardım ediyorum sen de bana bozmada yardım edeceksin diye adam kafana taş atar.
ha bozmacı olarak giden birisi neden dirençlere 15 veriyor onu da anlayamadım ben verdiğin dizilimi tek şifa giderken kullanıyorum
Eğer yanındaki şifacının sana oranla daha çok iksir içmesine sebep olursan o adam seninle bir daha bölge atmaya yanaşmaz. Birisi 2 birisi 6 iksir içeceğine ikisi de 4 iksir içmeli. Yol Savaşçısı'nda bozmalardaki öncelik Ashab'sız olan şifacıda. Diğer şifacı peşpeşe kanatma görürse bozar, sorun olmaz. Ben adama girmeden önce "Büyü Bozmam 10. Yardım edersin :) " yazdım, "Tamam :)" yazdı. Şifacılık biraz da kişiliğe bakıyor.

Verdiğim yetenekleri yapan kişi her seferinde makine için uğraşmaz. 10 Büyü Bozma ile 15 Büyü Bozma arasında da pek bir fark yok. 15 Meditasyon? Şart değil. İşi bilene şart değil.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Meditasyonun 15 Olması Ashabsız Şifacının X Kesiminde Kudret Sıkıntısını Az Orana İndirmesini Sağlar Benim İşime Çok Yaradı Büyü Bozmacıyken..
Kullanıcı avatarı
Charley
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Charley »

Tessekkürler. Ama biz dahacok tek şifa tercih ediyoruz. Tekşifa olursam ne yapmalıyım?
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Charley yazdı:Tessekkürler. Ama biz dahacok tek şifa tercih ediyoruz. Tekşifa olursam ne yapmalıyım?
15 şifa
15 şifa bilgisi
15 element direnç
15 fiziksel direnç
15 kaldırma
15 ck
10 büyü bozma
1 meditasyon
1 çember
1 çağrı

Bu +5 yetenekli hali . Zaten +5 ' in yoksa X'e tek şifa yetişemezsin.

3+2+1 Girerseniz , Tankın kanatmasını devamlı olacak bozacaksın. Ofansa dönerse onuda bozarsın.Direnç kırma atınca Büyücüler kaçırabilir ondan tanka ck atarsın.Direnç bitince açarsın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Charley
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Charley »

berkan587 yazdı:
Charley yazdı:Tessekkürler. Ama biz dahacok tek şifa tercih ediyoruz. Tekşifa olursam ne yapmalıyım?
15 şifa
15 şifa bilgisi
15 element direnç
15 fiziksel direnç
15 kaldırma
15 ck
10 büyü bozma
1 meditasyon
1 çember
1 çağrı

Bu +5 yetenekli hali . Zaten +5 ' in yoksa X'e tek şifa yetişemezsin.

3+2+1 Girerseniz , Tankın kanatmasını devamlı olacak bozacaksın. Ofansa dönerse onuda bozarsın.Direnç kırma atınca Büyücüler kaçırabilir ondan tanka ck atarsın.Direnç bitince açarsın.

Çok teşekkür ederim. Çok iyi acıklamıssın. Benimde yeteneklerim aynen böle çok saol arkadaşım.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

konfucyusss yazdı:
kanatma attığında amuda kalkacaksın.... dirençler bittiği zaman direnç açmana gerek yok şifa çemberi açarsan işine daha çok yarar. şifa bilgisine 15 puan ve ama iyileştirmeye puan verme... adamları öldürmeyeceğin için kaldırmanada gerek yok ha asit bilgiside çok işe yarıyor ama asite puan verme...
sesli sesli :lol: :lol:
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu

“Şifacı” sayfasına dön