YAZIK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

YAZIK

Mesaj gönderen NATHAN »

Bu oyunda lag var, belli saatlerde oyun oynanmaz hale geliyor. Özellikle haftasonları 7 de bir başlıyor... Her 1 dakikada bi oyundaki HERKES 5er saniye donuyor.
Bu mesaja cevap yazmanıza gerek yok yetkili arkadaşlar. Bunu sizlerde biliyorsunuz. Sadece hatırlatmak için yazıyorum.
Sorumsuz, ilgisiz veya beceriksiz olabilirsiniz ama salak değilsiniz ya: herkes lag var diyecekte inanmayacaksınız.
Belki küçük bi açıklama yaparsınız "lag şu şu şu sebeplerden oluşuyor, düzeltmek için şunları şunları şunları yapıyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz..."
Ama sizden bunu beklemekte aptallık ki herkes lag var diyorda inanmıyorsunuz.
YAZIK.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: YAZIK

Mesaj gönderen NATHAN »

NATHAN yazdı:Bu oyunda lag var, belli saatlerde oyun oynanmaz hale geliyor. Özellikle haftasonları 7 de bir başlıyor... Her 1 dakikada bi oyundaki HERKES 5er saniye donuyor.
Bu mesaja cevap yazmanıza gerek yok yetkili arkadaşlar. Bunu sizlerde biliyorsunuz. Sadece hatırlatmak için yazıyorum.
Sorumsuz, ilgisiz veya beceriksiz olabilirsiniz ama salak değilsiniz ya: herkes lag var diyecekte inanmayacaksınız.
Belki küçük bi açıklama yaparsınız "lag şu şu şu sebeplerden oluşuyor, düzeltmek için şunları şunları şunları yapıyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz..."
Ama sizden bunu beklemekte aptallık ki herkes lag var diyorda inanmıyorsunuz.
YAZIK.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Ne desek boşuna aga :) Toplama adamlarla ancak bu kadar oluyor 8-)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Estergonxreis »

Siz daha işi uyanmamışısınız utku başlığı oyunda bir açık bulundu yada oyun açığını kendi lehine kullananlar var yada buna benzer bir konuymuş gibi gösterirsen yönetici beyler buna daha çok ilgi gösterir çünkü bu oyun mükemmel hata bizde asla onlarda değil biz 8mbit ve üzeri internet i3 veya daha üzeri işlemci 1gb ve daha üzeri ekran kartı vs vs kullanıyoruz adamların oyunu çok ağır bizim bilgisayarlar kaldırmıyor hata bizim daha yüksek özellikte pc ve internet bağlantısı sağlamamız lazım çünkü zatı muhteremlere göre oyunda lag yok yada yok denecek kadar az yeminle söylüyorum 4 seneyi geçti şu oyunu oynayalı ilk defa verdiğim akçe ve kutu parasına bu kadar içim acıyor çünkü karşılığı yok sadaka verir gözüyle bakıp siz sevgili dostlarımla muhabbet etmek için oyuna girer olduk yoksa oyun bahane

PARA veripte karşılığını alamadığımız tek online oyun

Teşekkürler sobee
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Arkadaşlar lag yok bu oyunda, bu asılsız iddia tamamen sizlerin uydurması. Lütfen küçük hesaplar yapıp milletin ayağını kaydırmaya çalışmayın. Neymiş lagmış sırf Denetmen, Gm vb. olmak için yaptığın şeylere bak. Hadi başka kapıya :)
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

I7 263QM 2.0Ghz Turbo Boos ile 2.9Ghz Quad Core 4 Çekirdek İşlemci
8 GB DDR3 Ram
AMD 6770M 1GB DDR5 Ekran Kartı
16Mbit sınırsız net TTNET değil

Lag varmı

HEMDE NASIL VAR !!!

Kimse oyuncuların bilgisayarından kaynaklı demesin bu LAG a !!!
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Öncekilkle Selamlar ;
İstanbul Kıyamet Vakti Resmi Forum Genel Etkileşim Bölümünü Gezmenizi Tavsiye Ederim 2 Konudan 1 'si Kesinlikle Lag Sorunu İle İlgili .. Game Masterlarında Üstünde ki kişilerle irtibat kurmalıyız bunun içinde Game Masterların Bize Köprü ve aracı olması Gerek.. Bu Lag Sadeece İstanbul Kıyamet Vaktinde Mevcut Diğer Online Oyunların Forumunda LAG (Gecikme) İle İligili Bi Konuya Rastlayamadım Yetkililerin En Kısa Zamanda Lag İçin Bi Çare Bulacaklarına İnanıyorum Sabır Herşeyin Anahtarıdır İyi Forumlar
;)
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen NATHAN »

iLkeriLker25 yazdı: Yetkililerin En Kısa Zamanda Lag İçin Bi Çare Bulacaklarına İnanıyorum Sabır Herşeyin Anahtarıdır İyi Forumlar ;)
Uzun zamandır bizde sabrediyoruz. Düzelicek diyoruz. Diyorduk yani.
Benim 3 yıla yakın bi oyun geçmişim var ama lagsız 1 gün bile hatırlamıyorum. Sence bu sabır değil de ne ?
Ama tabii bir yere kadar.
Eskiden her gün oyunda olmaya çalışırdım, bundan zevk alırdım.
Artık haftada 2 ve ya 3 kere giriyorum; tek nedeni de bu oyunda tanıştığım ve çok sevdiğim dostlarımla aynı platformda bulunup güzel vakit geçirmek. Oyun arkaplanda artık. Bu hale getiren de yine oyunun sahipleri.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb

“Genel Etkileşim” sayfasına dön