İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

xxusxx yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:@izdirapgrafik doğru diyosunda herkesin grafik zevki farklı adam karakter grafiğinden hoşlanıyorsa İKV yi oynamaz bu şekliyle.Her ne kadar mekanlar iyi olsa da karakter grafiği çok zayıf.Bence de ikv çoğu oyundan çok daha iyi durumda fakat şuda bir gerçek : Eminönü çok kötü.

Resim
Resim
Resim
Resim

bahsettiğim sorun bu işte.Hiç bir çekicilik vs yok.
eminönün kötü olduguna ben katılmıyorum bence yeşil daglardan ovalardan daha güzel size kötü gelmesinin sebebi eminönü haritasında uzun zamandır günceleme yapılmamasıdır yeni gelen eklentiyle şöyle genel anlamda oyunun renkleri ile biraz oynansa ev modelleri biraz elden geçirilirse çok daha iyi olacaktır ama eminönü benim için çok kötü degil aksine en sevdigim haritadır oyundaki birde sokakların oyuna birebir olarak aktarılmış oldugunu söyleyeyim bu bile benim en sevdigim harita yapıbilir

Bahsettiğim şey o zaten.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen faysbok »

Bu lag oyundan beni sürekli düşürüyor buna çözüm yokmu laptoptan baglanıyorum sürekli düşüyor bir çözümü yokmu :?:
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SeF4 »

Grafik Hatalarından Bahsetmişsin Ama Oyun Altı Üstü 2 GB Çünkü Herkes Oynasın Diye Yapılmış Senin Adamın Yatarken Gerçekçi Oturması Yatması Çok Ağır Oluyor.Herkesin Şikayet Ettiği Tüm Grafik Hataları Wow'da Yok Tamamen Gerçekçilik Var Ama Oyun 18 GB.18 GB İndirebilirseniz Adamlar Yapsın.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

SeF4 yazdı:Grafik Hatalarından Bahsetmişsin Ama Oyun Altı Üstü 2 GB Çünkü Herkes Oynasın Diye Yapılmış Senin Adamın Yatarken Gerçekçi Oturması Yatması Çok Ağır Oluyor.Herkesin Şikayet Ettiği Tüm Grafik Hataları Wow'da Yok Tamamen Gerçekçilik Var Ama Oyun 18 GB.18 GB İndirebilirseniz Adamlar Yapsın.

abartmasana arkadaşım oyun 2 gb olabilir bahsettiklerim oyunun yüzde 10 u bile değil. çok küçük değişikliklerle bile çekici hale getirilebilir oyun. ha 2 gb olmasın da 3-4 gb olsun zaten her yeni sürümde artıyor.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Yapmayın arkadaşlar oyundaki en iyi grafiklere sahip iki yer Eminönü ve Çemberlitaş'tır.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Ama elbette birtakım eklemelerle ve iyileştirmelerle çok daha gözalıcı hale getirilebilir.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Tekadam »

oyun oynansın razıyız ,
konuyu da bulandırmamak adına
çizgi filmden öte olması
kıyamette hissettirmesi kafi
galata köprüsü civarında etrafa bakıp geniş geniş golümsetecek gerçekciliği hoş ,
az deliyseniz mısıra deparlayasınız gelmesi şahane amman dikkat
oyun oynansa razıyız.
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Ben İKV'yi grafiklerine kötü diyerek değerlendirenlere gerçekten gülüp geçiyorum. :)
Sanırım düz, yeşil çimen, hadi olmadı 1, 2 ağaç/kaya olan mekanlar daha cazip geliyor bazı kişilere.
İKV'nin kaybettiği bazı noktalar elbet var fakat bunların grafik veya hikaye veya karakterler veya yaratıklar olmadığına eminim.

Şimdi konuyla biraz alakasız olarak;

Bu sıralar oyun yapma programlarıyla yakından ilgileniyorum. Geçenlerde AGS isimli bi programla ilk 2D oyunumu yaptım. Bu programla oyun yapmak inanın bana çocuk oyuncağı. İndirin üç beş dersini izleyin, biraz kurcalayın sizler de yapacaksınız. Ben yoğun bir 3 gün sonucu 3 bölümü olan bir oyun yaptım sadece 250 satır civarında kod yazdım ve arkaplanlarla uğraştım. Buna karşın insanlardan(deneyenlerden)yorum yaparken biraz anlayışlı olmalarını bekliyorum çünkü orda bir emek var, ben birşeyler bekleyerek yapmışım, başlamışım her neyse.
Bu adamlar gecelerini gündüz edip, büyük hedeflerle büyük işler yapmışlar. Ben 3 gün uğraştım bunları bekliyorum onlar 3-5 yıl uğraştılar ortada mükemmel işler var ama görmek isteyen yok.
Oyunu eleştirin elbet ama lütfen eleştireceğiniz yönü doğru seçin, ben oyunu yapanlardan biri olarak girip okusam gerçekten motivasyonum bozulur, bunun için mi gecemi gündüzüme kattım diye düşünürüm, tek satır kod yazma isteğim kalmaz.

Neyse buyrun, giriş menüsü olmayan, müziği, enerjisi, ölmesi, düşmanı, zıplaması vs. olmayan, sonu olmayan ama çok emek harcadığım 2D oyun belki bakarda İKV'yi öper okşarsınız. :) 3 günde o kadar emekle bu çıkıyosa bunlar nasıl çıkmış dersiniz. :)
Oyunun tanıtım sayfası için tıkla.
Benim yaptığım oyunun tek avantajı, LAG YOK! :mrgreen:
Umarım sert çıkmamışımdır sadece bu yönden emek veren insanlara yüklenmeyin demek istedim. LAG konusunu açın ben de destek olayım. :)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Şu an ben başka oyundayım valla ne yalan söyleyim özledim.Bizim vahşimız bile bir başka bakıyo.

O bu değilde şu oyunun birinci levelınde ki giysiler çok kötü abi ya biraz estetik hale getirin kaba saba karakter.Karakterlerde ayrıntı istiyoruz ben carimin gözlerini görmek istiyorum.Plastik bebek gibi carla oynanmaz.Ikvnin grafikleri gerçekten yeterli değil kendimizi kandırmayalim şimdi oyuna gireyim onlarca doku hatası bulurum carlar en baştan hatalı anatomik hataları var hiç estetik değil.

Bir diğer konu şimdi yeni itemler geliyor bunun efsunsüzlari neden yok

veya oyunda kostüm olsa benim karakterim daha estetik görünür en azından bu sırada ne üretmem gerekse üretirim.
Çeşitlilik yok oyunda herkes aynı giysiyi giyiyor bak yeraltı bölgesine bir sürü item var gurup bölgelerinin itenlerinin de efsunsuzları tek efsunluları olmalıdır.
Bakınız eğer böyle olursa oyuncuların sinir stres durumuda düzelir
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen SuVeYDa »

izdirapgrafik yazdı:Her birini daha önce hatrı sayılır bir süre oynadığım tam 12 büyük MMORPG oyunun ekran görüntülerini isimleriyle birlikte veriyorum.İKV'nin grafikleri kötü mü siz karar verin.Oyunumuz her ne kadar bol eksikleriyle ünlü olsa da her şeye rağmen üst tabakaya hitap etmektedir bana göre,herkes in sevmesi gerekmiyor.

Bir grafik tasarımcının gözünden çok beğenilen MMORPGlerin grafik değerlendirmeleri

Metin 2

Resim

Grafik değerlendirmesi:Rezil

Silkroad

Resim

Grafik Değerlendirmesi:Vasat

Hero

Resim

Grafik Değerlendirmesi:Rezil

Son Destan

Resim

Grafik Değerlendirmesi:Fena değil

KaraHan

Resim

Grafik Değerlendirmesi:İyi

LastChaos

Resim

Grafik Değerlendirmesi:Orta

Knight

Resim

Grafik Değerlendirmesi:Rezil

Kabod Online

Resim

Allods Online

Resim

Grafik Değerlendirmesi:İyi

AirRivals

Resim

CengizHan 2

Resim

Shaiya

Resim

Genel sonuç:12 oyundaki vasat mekanlar dikkat çekiyor.Özensiz tasarlanmış uçsuz bucaksız arazilerde geçiyor tüm oyunlar.Göz boyayan parlama efektlerinden başka grafik adına çoğu oyunda hiçbir şey yok.

İstanbul Kıyamet Vakti

Resim

Resim

Merhaba , bazı alanlar geçiyor demişsin bence şu yorumu hiç düşünmeden yazmışsın

1. Kabod Onlineyi kaç lwl e kadar oynadın ? kaç map gördün ?
2. Knigh Onlinenin grafiklerini ikv nin altında tutarsan sen grafik tasarımcısı değil picama tasarımcısı bile olamazsın
3. O yukarda gösterdiğin oyunların kaç mapi var ikv nin kaç mapi var ?
4. 4 story oynadın mı hiç gir bak gözlerin grafik , skil item görüntüsü görsün :)
5. İKV NİN İYİ OLMASI İÇİN KENDİNE KÖTÜ OYUNLARI ÖRNEK GÖSTEREREK AVUNACAĞINA İYİ OYUNLARIN ÖZELLİKLERİNE BAKIP ONLARLA YARIŞMASI GEREKİYOR...
6. İkv oyunu berbat bir oyun tam anlamıyla , lag skil vs sorunlar çok fazla ,
7. Drakensang Web tabanlı bir oyun fakat her yönüyle ikvden kat kat iyi özellikler skilleri ile bile...
8. Bşr meteoririn iğne gibi gidip 10 bn hasar verdiği , doğru düzgün alan büyüsü ışınlanma büyüsü gibi büyücünün asıl temel özellikleri olan bir sınıfın skillerinin olmaması ve bunun yerine gruba göre ayarlanmış bir sınıf olması.
9. İKV umursamaz bir hal aldı , ikvyi gözden geçirin bir AKÇEDEN ÖNCE AKÇECEN SONRA diye.
10. Artık sıkıldım ama gene diyorum , eskiden ikv oyuncuya muhtaçtı şimdi DEĞİL ,
11. 59 Grafikler bakımından çokta berbat değil ama iyide değil , sorarsanız değmez oynamaya.
12. Yuakrda bir arakdaşında dediği gibi gerçekten artık sohbet amaçlı giriyoruz
13. Son maddemdede oynadığım oyunlarda savas ortamını anlatmak istiyorum,
Knight Online : en az 30 40 kişi town basmaaya gidiyoruz mageler alanlar atıyoruz inanılmaz yoğunlaşıyor ortam büyülerle LAG 0
4 story : Okçusuyla Büyücüsüyle Rahibiyla Çağırıcısıyla alana skilleri su gibi yağıyor , Düzenbazlar büyücüler Stunları mermi gibi yollarken LAG 0 ki bu oyunda savas günde bir kere oluyor ne kadar kalabalık oluyor siz düşünün
Kabod Online : Bu oyunda belli saatlerde savas olur ve 20 - 20 olur bu savas biz savaşırken daha 2 ay açılmış bir oyunda savaşırken LAG 0 ve oyun bu yüzden kapandı inanılmaz ilgi gördü yenilik getiremedi oyun yetişemedi ...İKV DE ise YENİLİK ÇOOOOK LAG ÇOOOK
Gelelim muhteşem İKV : 8 kişi meteor lodos sancak basmaya gidersin sancakta kimse yoktur bakın muhafız çekersin o muhafız bile lag yaratır işte muhteşem İKV ;)

İyi forumlar...
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Suvedanin üstüne diyecek söz yok.