Yeter artık bu Laga 'Allah' rızası için bir çözüm bulun.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Timeofdeath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Yeter artık bu Laga 'Allah' rızası için bir çözüm bulun.

Mesaj gönderen Timeofdeath »

Yemin ederim ben hayatımda hiçbir oyunda ne böyle bir lag gördüm nede duydum. Arkadaş nasıl birşeydir bu ya hiç mi çözüm üretemiyorsunuz. Oyuna stres sıkıntı atmak için girdim. Yemin ederim kaldırıp yere çarpacaktım bilgsayarı o derece sinirlendim. :evil: saat 9.30 sularında yani az önce öyle bir lag vardır ki anlatılmaz yaşanamazda çünkü oyun lagdan artık hareket edemiyor. 47 level ezme büyücüyü bu lag yüzünden kesemedim o kadar diyorum size. O kadar sinirle doluyum ki şuanda anlatamam :evil: :evil: :evil: :!:
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Fast Lane

Re: Yeter artık bu Laga 'Allah' rızası için bir çözüm bulun.

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Timeofdeath yazdı:Yemin ederim ben hayatımda hiçbir oyunda ne böyle bir lag gördüm nede duydum. Arkadaş nasıl birşeydir bu ya hiç mi çözüm üretemiyorsunuz. Oyuna stres sıkıntı atmak için girdim. Yemin ederim kaldırıp yere çarpacaktım bilgsayarı o derece sinirlendim. :evil: saat 9.30 sularında yani az önce öyle bir lag vardır ki anlatılmaz yaşanamazda çünkü oyun lagdan artık hareket edemiyor. 47 level ezme büyücüyü bu lag yüzünden kesemedim o kadar diyorum size. O kadar sinirle doluyum ki şuanda anlatamam :evil: :evil: :evil: :!:
Bu laga çözüm bulunmassa 1 ay sonra oyuncu sayısı epey düşecek
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
KinGAdemM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bizans imparatorluğu

Mesaj gönderen KinGAdemM »

Timeofdeath yazdı:Yemin ederim ben hayatımda hiçbir oyunda ne böyle bir lag gördüm nede duydum. Arkadaş nasıl birşeydir bu ya hiç mi çözüm üretemiyorsunuz. Oyuna stres sıkıntı atmak için girdim. Yemin ederim kaldırıp yere çarpacaktım bilgsayarı o derece sinirlendim. :evil: saat 9.30 sularında yani az önce öyle bir lag vardır ki anlatılmaz yaşanamazda çünkü oyun lagdan artık hareket edemiyor. 47 level ezme büyücüyü bu lag yüzünden kesemedim o kadar diyorum size. O kadar sinirle doluyum ki şuanda anlatamam :evil: :evil: :evil: :!:
dostum gerçekten haklısın biz anca para yatıralım oyuna gerisi boş hiç dikkate alımazmı bu lag sorunu ya gerekirse 2 gün oyun kapansız çözsünler şu lagı ama nerdeee boş boş konuşuyoruz iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
BooDyyGuArD
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yeter artık bu Laga'Allah' rızası için bir çözüm bulun.

Mesaj gönderen BooDyyGuArD »

Evet yaw :S
BoDyGuArD

ParoLa21

NoNamee :) 2oı2
[*][/color]BoDyGuArD

Kod: Tümünü seç

ParoLa21
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

takmıolar bile bizi
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Tutup 988794646854 tane bölge eklerlerse olacağı budur... Bu kadar bölge ekleyince şimdiden lonca bölgesi ekliyolar hızlı ışınlanma için... Ulan kimsede çıkıp yeni bölge ekleyip lagı arttıracağıma oyun içi hesapların normal koşusunu hızlandıralımda ışınlanma görevi görsün demiyo... Normal yürümeyi 2 katına çıkarsalar ışınlanma problemide yeni bölgede lagda olmaz... Ama işin ucu yine para bu işide bi şekilde paraya çekecekler... Kısacası yeni bölge gelecek lag artacak cep azalacak!

“Genel Sohbet” sayfasına dön