Yeter artık bu Laga 'Allah' rızası için bir çözüm bulun.
- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yeter artık bu Laga 'Allah' rızası için bir çözüm bulun.
Yemin ederim ben hayatımda hiçbir oyunda ne böyle bir lag gördüm nede duydum. Arkadaş nasıl birşeydir bu ya hiç mi çözüm üretemiyorsunuz. Oyuna stres sıkıntı atmak için girdim. Yemin ederim kaldırıp yere çarpacaktım bilgsayarı o derece sinirlendim. :evil: saat 9.30 sularında yani az önce öyle bir lag vardır ki anlatılmaz yaşanamazda çünkü oyun lagdan artık hareket edemiyor. 47 level ezme büyücüyü bu lag yüzünden kesemedim o kadar diyorum size. O kadar sinirle doluyum ki şuanda anlatamam :evil: :evil: :evil: :!:
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Fast Lane
Re: Yeter artık bu Laga 'Allah' rızası için bir çözüm bulun.
Bu laga çözüm bulunmassa 1 ay sonra oyuncu sayısı epey düşecekTimeofdeath yazdı:Yemin ederim ben hayatımda hiçbir oyunda ne böyle bir lag gördüm nede duydum. Arkadaş nasıl birşeydir bu ya hiç mi çözüm üretemiyorsunuz. Oyuna stres sıkıntı atmak için girdim. Yemin ederim kaldırıp yere çarpacaktım bilgsayarı o derece sinirlendim. :evil: saat 9.30 sularında yani az önce öyle bir lag vardır ki anlatılmaz yaşanamazda çünkü oyun lagdan artık hareket edemiyor. 47 level ezme büyücüyü bu lag yüzünden kesemedim o kadar diyorum size. O kadar sinirle doluyum ki şuanda anlatamam :evil: :evil: :evil: :!:

Gizlenmiş İçerikGöster

-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bizans imparatorluğu
dostum gerçekten haklısın biz anca para yatıralım oyuna gerisi boş hiç dikkate alımazmı bu lag sorunu ya gerekirse 2 gün oyun kapansız çözsünler şu lagı ama nerdeee boş boş konuşuyoruz iyi forumlarTimeofdeath yazdı:Yemin ederim ben hayatımda hiçbir oyunda ne böyle bir lag gördüm nede duydum. Arkadaş nasıl birşeydir bu ya hiç mi çözüm üretemiyorsunuz. Oyuna stres sıkıntı atmak için girdim. Yemin ederim kaldırıp yere çarpacaktım bilgsayarı o derece sinirlendim. :evil: saat 9.30 sularında yani az önce öyle bir lag vardır ki anlatılmaz yaşanamazda çünkü oyun lagdan artık hareket edemiyor. 47 level ezme büyücüyü bu lag yüzünden kesemedim o kadar diyorum size. O kadar sinirle doluyum ki şuanda anlatamam :evil: :evil: :evil: :!:
- BooDyyGuArD
- Acemi Savaşçı
Re: Yeter artık bu Laga'Allah' rızası için bir çözüm bulun.
Evet yaw :S
BoDyGuArD
ParoLa21
NoNamee
2oı2[*][/color]BoDyGuArD
ParoLa21
NoNamee
Kod: Tümünü seç
ParoLa21
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
takmıolar bile bizi
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
- Lonca: Bela World
Tutup 988794646854 tane bölge eklerlerse olacağı budur... Bu kadar bölge ekleyince şimdiden lonca bölgesi ekliyolar hızlı ışınlanma için... Ulan kimsede çıkıp yeni bölge ekleyip lagı arttıracağıma oyun içi hesapların normal koşusunu hızlandıralımda ışınlanma görevi görsün demiyo... Normal yürümeyi 2 katına çıkarsalar ışınlanma problemide yeni bölgede lagda olmaz... Ama işin ucu yine para bu işide bi şekilde paraya çekecekler... Kısacası yeni bölge gelecek lag artacak cep azalacak!