İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı
Arkadaşlar bırakın bu kıçı b*klu yönetime dil dökmeyi. Gidin Allods online oynayın 3 gün sonra gelip bana teşekkür edeceksiniz.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu grafik eksikliklerinin her zaman ezikliğini yaşadım.Ben grafik bölümü okuyorum bizim bölüm 60 kişi 10 tane erkek var hepimiz bir online oyun oynuyoruz.
Arkadaşlarım çabal online oynuyor yıllardır bana ezik muamelesi yaptılar neler yaşadım... diyorum görselliği yok ama oynanabilirligi yüksek tabi nasıl silah salliyo felçli gibi kollara bacaklara bak soba borusu... lan bu kadının kalçası nerde gözleri ne renk way jet gibi yatıyo ,dans ettirsene yokmu ...''kudret '' bizim mahallede kudret yenge vardı o olmasın.yağmur yağıyomu oyunda buf skiliniz yokmu .Way Sarsılmaz ya sarsılırsa.Alan yeteneği varmı var tabi yap bakıyim aha adı ne süpürme la tezatlıga bak alan yeteneği az hasar veriyo.Harbi Türk oyunu la bu yürümeye bak kro tam Allahım ölecem.
Kapat kapat la şunu.
.., bu sırada ben cinnet geçirip ağır sert sarsılmaz ne varsa devran'a dalıyorum tabi.
Her neyse yeni gelecek güncellemeyi bekliyorum bakalım inşallah bu kez umduğumuz gibi çalışırlar.Tasarımcıları mükemmel sobeenin daha iyisinin iyisini yapabilirler yeterki istesinler.
Bu arada allods onlinenin grafikleri orta derken bina yok diyemi şu kötü ırkın olduğu yere gidin binanın alası var.
Son yılların en hızlı çıkışını yapan oyun inşallah bizim oyunumuzda bu kadar gelişir tabi geliştirme ekibine bakacak olursak ıkvnin 5 katı ayrılan parayı düşünürsek 15 katı ıkvnin gelişmesinin önündeki en büyük engel bence oyun motoru bu oyun motoruyla devasa bir oyun yapılmaz mevlüt abi inşallah bu konuda bir planı vardır.
Ben hep yeni bir oyun çıktığında ıkv yi solladığında isyan ediyorum neden bizim oyunumuz gelişmiyor diye bu kadar kişi eleştiriyor zannetmeyinki niyetleri kötü hepsi benle aynı duygular içinde.
ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK IKV IÇIN DAHA ÇOK.
Ben bu grafik eksikliklerinin her zaman ezikliğini yaşadım.Ben grafik bölümü okuyorum bizim bölüm 60 kişi 10 tane erkek var hepimiz bir online oyun oynuyoruz.
Arkadaşlarım çabal online oynuyor yıllardır bana ezik muamelesi yaptılar neler yaşadım... diyorum görselliği yok ama oynanabilirligi yüksek tabi nasıl silah salliyo felçli gibi kollara bacaklara bak soba borusu... lan bu kadının kalçası nerde gözleri ne renk way jet gibi yatıyo ,dans ettirsene yokmu ...''kudret '' bizim mahallede kudret yenge vardı o olmasın.yağmur yağıyomu oyunda buf skiliniz yokmu .Way Sarsılmaz ya sarsılırsa.Alan yeteneği varmı var tabi yap bakıyim aha adı ne süpürme la tezatlıga bak alan yeteneği az hasar veriyo.Harbi Türk oyunu la bu yürümeye bak kro tam Allahım ölecem.
Kapat kapat la şunu.
.., bu sırada ben cinnet geçirip ağır sert sarsılmaz ne varsa devran'a dalıyorum tabi.
Her neyse yeni gelecek güncellemeyi bekliyorum bakalım inşallah bu kez umduğumuz gibi çalışırlar.Tasarımcıları mükemmel sobeenin daha iyisinin iyisini yapabilirler yeterki istesinler.
Bu arada allods onlinenin grafikleri orta derken bina yok diyemi şu kötü ırkın olduğu yere gidin binanın alası var.
Son yılların en hızlı çıkışını yapan oyun inşallah bizim oyunumuzda bu kadar gelişir tabi geliştirme ekibine bakacak olursak ıkvnin 5 katı ayrılan parayı düşünürsek 15 katı ıkvnin gelişmesinin önündeki en büyük engel bence oyun motoru bu oyun motoruyla devasa bir oyun yapılmaz mevlüt abi inşallah bu konuda bir planı vardır.
Ben hep yeni bir oyun çıktığında ıkv yi solladığında isyan ediyorum neden bizim oyunumuz gelişmiyor diye bu kadar kişi eleştiriyor zannetmeyinki niyetleri kötü hepsi benle aynı duygular içinde.
ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK IKV IÇIN DAHA ÇOK.

LEPRECHAUN
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
her oyunun grafikleri berbat dısarıdan bakınca ama karahan ın güzel bence onu bende beğendim ikv nin çemberlitaş grafikleri güzel meran labirenti mükemmel ötesi migratın başı kötüde gittikçe açılıyor sıgınak bogucu biraz daha güzel olabilir yeraltı ve meteor fena değil ada güzel ancak yeni basliyan oyuncular daha büyük bi beklentisi var dısarıdan bakınca ikv nin grafikleri diğer oyunlardan cok daha üstün insan suratları falan çok daha gerçekçi sadece millet yeşillik görmeye alışmış
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
@izdirapgrafik doğru diyosunda herkesin grafik zevki farklı adam karakter grafiğinden hoşlanıyorsa İKV yi oynamaz bu şekliyle.Her ne kadar mekanlar iyi olsa da karakter grafiği çok zayıf.Bence de ikv çoğu oyundan çok daha iyi durumda fakat şuda bir gerçek : Eminönü çok kötü.

bahsettiğim sorun bu işte.Hiç bir çekicilik vs yok.

Arkadaşlar hepinize katılıyorum ama bence en önemli olan şu lag sorunu gerçekten bende çoğu arkadaşımı bu oyunu oynaması için ikna ettim kısa zaman önce ama hepsi lag yüzünden bıraktı en önemlisi bence lag sorunu o çözülürse devamı gelecektir. inşallah gelecek yeni eklentiyle hem lag büyük ölçüde çözülür hemde grafikler daha iyi olur ...
JasoNStathaMII
BEDİRHAN
JasoNStathaM
BEDİRHAN
JasoNStathaM
eminönün kötü olduguna ben katılmıyorum bence yeşil daglardan ovalardan daha güzel size kötü gelmesinin sebebi eminönü haritasında uzun zamandır günceleme yapılmamasıdır yeni gelen eklentiyle şöyle genel anlamda oyunun renkleri ile biraz oynansa ev modelleri biraz elden geçirilirse çok daha iyi olacaktır ama eminönü benim için çok kötü degil aksine en sevdigim haritadır oyundaki birde sokakların oyuna birebir olarak aktarılmış oldugunu söyleyeyim bu bile benim en sevdigim harita yapıbilirturkoxHAMSTER yazdı:@izdirapgrafik doğru diyosunda herkesin grafik zevki farklı adam karakter grafiğinden hoşlanıyorsa İKV yi oynamaz bu şekliyle.Her ne kadar mekanlar iyi olsa da karakter grafiği çok zayıf.Bence de ikv çoğu oyundan çok daha iyi durumda fakat şuda bir gerçek : Eminönü çok kötü.
İKV NİN MOTORU ÇİN MALI OLDUĞU İÇİN BU LAG SORUNU HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Konuyu yönetim ekibinin her mesajı tek tek okuduğu inancındayım
Her ikv oyuncusu gerçekten içinden geleni yazmış...
Bende yazayım bana göre büyük bir değişim lazım.
ÖRNEĞİN karakter yakından görülüyor biraz uzaktan ve küçük görünebilir....(gereklilik seviyesi düşük)
Karakter hareketleri hızlandırılabilir(Örneğin bir kafa koparan 3 kere vuruş yapana kadar diğer oyunlarda 7-8 e kadar çıkabiliyor)
Eminönü baştan tasarlanabilir....(eski koordinatlara uygun olarak)
Karakterlerde efekt olabilir(silahlardaki gibi)(örneğin savaşcının vücudunun etrafında kırmızı ateş çıkabilir,büyücüde mavi,şifacıda yeşil vb)
ve oyundakilerin birçok görüşü....
TEK GERÇEK VAR GRUP BÖLGELERİ VE MERAN BÖLGELERİ GRAFİK YÖNÜNDEN BAŞARILI OLMUŞ(EMİNÖNÜNE ÇOK UGRASILMIŞ FAKAT O ZAMANIN İMKANLARI OLSA GEREK GRAFİKLER KÖTÜ)
Her ikv oyuncusu gerçekten içinden geleni yazmış...
Bende yazayım bana göre büyük bir değişim lazım.
ÖRNEĞİN karakter yakından görülüyor biraz uzaktan ve küçük görünebilir....(gereklilik seviyesi düşük)
Karakter hareketleri hızlandırılabilir(Örneğin bir kafa koparan 3 kere vuruş yapana kadar diğer oyunlarda 7-8 e kadar çıkabiliyor)
Eminönü baştan tasarlanabilir....(eski koordinatlara uygun olarak)
Karakterlerde efekt olabilir(silahlardaki gibi)(örneğin savaşcının vücudunun etrafında kırmızı ateş çıkabilir,büyücüde mavi,şifacıda yeşil vb)
ve oyundakilerin birçok görüşü....
TEK GERÇEK VAR GRUP BÖLGELERİ VE MERAN BÖLGELERİ GRAFİK YÖNÜNDEN BAŞARILI OLMUŞ(EMİNÖNÜNE ÇOK UGRASILMIŞ FAKAT O ZAMANIN İMKANLARI OLSA GEREK GRAFİKLER KÖTÜ)
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Arkadaşın Dediği gibi eksikleri olabilir oyunumuzun fakat grafik konusunda diğer oyunlara göre iyi ve anlamsız saçma sapan ovalarda yerlerde geçmiyor en azındanizdirapgrafik yazdı:Her birini daha önce hatrı sayılır bir süre oynadığım tam 12 büyük MMORPG oyunun ekran görüntülerini isimleriyle birlikte veriyorum.İKV'nin grafikleri kötü mü siz karar verin.Oyunumuz her ne kadar bol eksikleriyle ünlü olsa da her şeye rağmen üst tabakaya hitap etmektedir bana göre,herkes in sevmesi gerekmiyor.
Bir grafik tasarımcının gözünden çok beğenilen MMORPGlerin grafik değerlendirmeleri
Metin 2
Grafik değerlendirmesi:Rezil
Silkroad
Grafik Değerlendirmesi:Vasat
Hero
Grafik Değerlendirmesi:Rezil
Son Destan
Grafik Değerlendirmesi:Fena değil
KaraHan
Grafik Değerlendirmesi:İyi
LastChaos
Grafik Değerlendirmesi:Orta
Knight
Grafik Değerlendirmesi:Rezil
Kabod Online
Allods Online
Grafik Değerlendirmesi:İyi
AirRivals
CengizHan 2
Shaiya
Genel sonuç:12 oyundaki vasat mekanlar dikkat çekiyor.Özensiz tasarlanmış uçsuz bucaksız arazilerde geçiyor tüm oyunlar.Göz boyayan parlama efektlerinden başka grafik adına çoğu oyunda hiçbir şey yok.
İstanbul Kıyamet Vakti
eminönünde renkler biraz canlansa güzle olur çok soluk renkler insanın içini karatıyor