Arkadaşlar benim bir savasçım var. Şimdi sığınağa sokacağım. Öncellikle itemlerimi yazayım.
Farabi Plevne Ayak
Farabi Solucan Yuzuk
Farabi Solucan Kolye
Farabi Silah
Solucan Pant
Zillafallon Vahşi Emsali Ceket (Bunu öylesine takıyorum çünkü arkadaş su anlık gerek olmadıgını söyledi)
Işık Havuzu Demirci dilek Eld. (Kenandan düşürüne kadar )
Aktar Zırh
Zırhım 74.2
Can 29k
Zehir Direnc (m2 gözlk alıcam onla) 300 , iksir ve şifa direncyle 1000 (Fedailerde kullanmayı planlıyorm)
Bu şekilde tank olarak girmem yeterlimidir. Biliyorum zırhımın 75 olması gerekir fakat yuksek level eld flnda giysem 75 olmuoyor. 74.4 de kalıyor. *lı ceket ve *lı eld giysem acaba Zırh 75lenirmi?
Leondarking[İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli^ Çıbanlı Akrep Asa]
Arkadaşım o itemlerlede rahatlıkla kesilir.Zaten sığınak migo gibi tank odaklı değil.Tanksız bile gidiliyor.Arkadaş çevren varsa gir kenan kes eldiveni al.Zaten düşünende Farabi farabi yüzük,kenandan evo kolyeyi alınca yeterli olursun.27 k ile kesen arkadaşım oldu
Aslında bunların yeterli olduğunu bilmiyor değilim şifacımla 29k canlı tank almıştım kesmiştik. Tabi biraz fedailerde sıkıntımız olmadı değil )
Ama iyi bir tanka soruyorum bana zırhını 75le dedi. Eldivenim yok denilebilir. Zırhı yukseltsin diye yucelen takıom hatta 47lwlk .d.d.d Sizce Karacin eld. alıptamı gireyim 74.4 yeterlimi ??
Leondarking[İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli^ Çıbanlı Akrep Asa]