cazgir şuan söyledigin ve senini bile anlamın bilmedin cümlenini bu konuda ne ilgisi var sende nerden cıktın sendemi supriz yumurtasın konuyu senden daha iyi biliyorum raat olCazgir yazdı:Darklord sen kimsin? Ve bu konuda hiç bi fikrin bilgin olmadan körü körüne nasıl yorum yapabiliyorsun? İnsanları karalamak böle kolya degil!!! Hiç kimseye şirin gözükmeye çalışma. NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EGİLME.....
Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...
Re: Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...
haYaT bosH eĞLeN Çoşs

Konunun içinde geçen şahıslar biziz ama benden iyi biliyosun
Sivrilmeye çalışma...
Lazoglu hırsızlığını herkez ispat edemez etmeye çalıssa bile basaramaz nedenmi çünkü lazoğlu öle bir çakaldırki karda yürür izini belli etmez ama derlerki dinsizin hakkından imansız gelir suanda desemki lazoglu yarar çarını çaldı kaç kişi inanır ? inanmayanlar bir çıksın ortaya ondan sonra gerekli fotoyu koyayım foruma
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
:?: :?: :?: :?:XoZcAnX yazdı:desemki lazoglu yarar çarını çaldı kaç kişi inanır ? inanmayanlar bir çıksın ortaya ondan sonra gerekli fotoyu koyayım foruma![]()

SİNCE 2007...
yarar senin çarın bundan 2-3 ay oncemi ne çalınmıstı tam tarih olarak hatırlamıyorum ama oldu baya işte o çalan kişi lazoglu hee inanmazsan yalan diyorsun dersen aksam eve gidince fotosunu koyarım o zamanda inanmazsan sen bilceğin iş..yarar yazdı::?: :?: :?: :?:XoZcAnX yazdı:desemki lazoglu yarar çarını çaldı kaç kişi inanır ? inanmayanlar bir çıksın ortaya ondan sonra gerekli fotoyu koyayım foruma![]()
XoZcAnX yazdı:Lazoglu hırsızlığını herkez ispat edemez etmeye çalıssa bile basaramaz nedenmi çünkü lazoğlu öle bir çakaldırki karda yürür izini belli etmez ama derlerki dinsizin hakkından imansız gelir suanda desemki lazoglu yarar çarını çaldı kaç kişi inanır ? inanmayanlar bir çıksın ortaya ondan sonra gerekli fotoyu koyayım foruma![]()
Özcan foto koy kardeşim ona göre herkes nasıl davranılacağını bilsin...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
koycam olcayım suan işyerinde oldum için koyamıyorum aksam eve gidince koycam ondan sonrası size kalmış bişeyolcaytoo yazdı:XoZcAnX yazdı:Lazoglu hırsızlığını herkez ispat edemez etmeye çalıssa bile basaramaz nedenmi çünkü lazoğlu öle bir çakaldırki karda yürür izini belli etmez ama derlerki dinsizin hakkından imansız gelir suanda desemki lazoglu yarar çarını çaldı kaç kişi inanır ? inanmayanlar bir çıksın ortaya ondan sonra gerekli fotoyu koyayım foruma![]()
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Lan olcay benim kişilerle ilgili özellikle hırsızlık olaylarında bir kişiye dahi iftira attığımı gördünmü ? Aylardır hırsızlarla tek başıma mücadele ettiğime ve hatta bu yüzden loncamdan ayrılan sen şahid değilmisin ki sözümüze itibar etmezsin ?olcaytoo yazdı:XoZcAnX yazdı:Lazoglu hırsızlığını herkez ispat edemez etmeye çalıssa bile basaramaz nedenmi çünkü lazoğlu öle bir çakaldırki karda yürür izini belli etmez ama derlerki dinsizin hakkından imansız gelir suanda desemki lazoglu yarar çarını çaldı kaç kişi inanır ? inanmayanlar bir çıksın ortaya ondan sonra gerekli fotoyu koyayım foruma![]()
Yukarıda KSKizmir in açtığı konu ve fotoğrafı ekledim.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Lanlı kelimeyi geçeceksin abim ben sana itibar etmiyorum demiyorum ama foto koyan KSk e kim inanır bizim sunucuda sende onun fotolarını koyuyorsun tabi kimse itibar etmez ama Kokliw koyarsa foto ozaman inanırlar haa bide ben Lazoğlunu Günahımı vermeyecek kadar sevmiyorum bu burda biline sanki onu savunuyor gibi duruma düşürmeyin beni
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül