senin daha askerlik bitsin bahalimyellowred yazdı:Hoş geldin Bonex. (: Bende kısa bir süre sonra dönmeyi düşünüyorum...
Hoş geldin
Erolçigdem
senin daha askerlik bitsin bahalimyellowred yazdı:Hoş geldin Bonex. (: Bende kısa bir süre sonra dönmeyi düşünüyorum...
İnşallah, ama baştan başlamak zor olacak bizim için biraz.BoNEx yazdı:ooo yellowred dön ya eski zevki yakalamak lazım
Sağolasın abi, görüşürüz kısa sürede. Şu işleri bi yoluna koyuyum.CilginBiberoN yazdı:Selamlar,
Bonex, bak kimleri çıkarttın saklandıkları yerlerinden![]()
Yellowred /f CilginBiberoN :arrow: başka diyecek bir şey yok :lol:
Bonex, sende hoş geldin...
Askerlik mi kaldı ya, bir ay oldu biteli. Geçti bile bir ayı.STRAZBOURG yazdı:senin daha askerlik bitsin bahalimyellowred yazdı:Hoş geldin Bonex. (: Bende kısa bir süre sonra dönmeyi düşünüyorum...![]()
Hoş geldin
Erolçigdem
Merhaba KUKLACI ;BoNEx yazdı:Merhaba arakdaşlar ben KankaxBoNEx veya ArzınÇocuğu veya Kankaxlyder . Epeyce uzun bir aradan sonra tekrar oyuna başladım.İyi kötü çok güzel günlerim geçti bu oyunda ama okul hayatından dolayı bırakmak zorunda kaldım.Üniversiteye filan geçince rahatladım ve eski bir arkadaşımla tekrar başladık. Eskilerden kimler var diye merak ettim çünkü ikvde en az 20 kişi beraber takılırdık alışkanlık işte yalnız kalmayı sevmiyorum