evren olması gerekeni ben zaten yazdım nemesis ve sehran loncaları ws ile final oynamalı
ama onun dışında kurallara hile katarak gm lerin yaptıkları sadece saygısızlık ve ortalığı karıştırmaktır biz itiraz edince arkadaşlar kurallarda değişiklik yazdı akılları sırada kurallarda yazıyor ya diyecekler ama yemedi kuralların orjinal halinden alıntılar yapılmıştı ve linkleri paaylaştım zaten bi takım kural değişiklikleri ile eşit olmayan şeyleri eşit göstermek gerçeklik değildir gm lerin kurallarda ve diğer doru cvp kısmında itirazlara göre değişiklik yapmalarıda sadece hiledir. yarı final oynamış bir takım tum maçlarını kaybederek finale çıkmış bu adaletmi ne adalete uyar ne matematiğe bunlar saçmalık ve sahtekarlıktan öte şeyler değil
Lonca Savaşları - FİNAL
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sehran
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Sehran
Re: Lonca Savaşları - FİNAL
kurallarda hile var kafalarına göre değişiklik yapıyorlar forum şifreleri ellerinde çünkü o kurallar öyle okuduğunuz gibi değil bi kaç önceki mesajlarımda linkleri paylaştımTatarian yazdı:Tatarian yazdı:yukarıdaki kısım kural diil kurala atıf dediğimi anlamış olmanız lazım kural şöyle eşitlik sağlanması halinde diye devam ediyor sehran loncası finale kadar 10 maçın 10 tanesini de almış nemesis loncası 10 maçtan sadece 8 ini alabilmiştir burada eşitlikten bahsetmek mümkün değildir bu matematik ile sabittir. şöyle bir sonuçla bu işi çözmenizi öneriyorum en çok galibiyet alan arz ve en çok galibiyet alan lodos lonca yı final oynatın yada galibiyeti en yuksek olan sehran ve nemesis loncalarını bire bir ws ile final oynatın
Serdar abicim; Eğer 10 galibiyet aldık hala karşımızda Nemesis ve Friendsler var diyorsan ve bunu haksızlık olduğunu düşünüyorsan Loncamı turnuvadan ben çekeyim? Fakat A Grubundaki Karşılaşmalar ile B grubundaki Karşılaşmalar İkinci seferinde Karmalanmalıydı. Bende bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Her rakip aynı değil. Şükür ki en sağlamları bize denk geldi. <Nemesis> i Bir kez daha kanıtladık. Anlamışssındır abicimNeden bundan bu kadar uzun süre bahsedildi ve hala Haksızlık olduğu düşünülüyor Anlamadım. En iyi olan kazanacak zaten başka yolu var mı? Lonca savaşları LİG'i değil Lonca savaşları Turnuvası yapılıyor. Ek olarak Kurallar kısmını zahmet edipde satır satır defalarca okudum. Okumayan abilerim Kardeşlerim. Turnuva her nekadar bitmek üzrede olsada merakınızı giderebileceğiniz çoook uzun bir yazı var. Oradan devam edebilirsiniz [5. Yıl Etkinlikleri]

- Leonelmessii
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
:mrgreen:
seryildirim06 yazdı:kurallarda hile var kafalarına göre değişiklik yapıyorlar forum şifreleri ellerinde çünkü o kurallar öyle okuduğunuz gibi değil bi kaç önceki mesajlarımda linkleri paylaştımTatarian yazdı:Tatarian yazdı:yukarıdaki kısım kural diil kurala atıf dediğimi anlamış olmanız lazım kural şöyle eşitlik sağlanması halinde diye devam ediyor sehran loncası finale kadar 10 maçın 10 tanesini de almış nemesis loncası 10 maçtan sadece 8 ini alabilmiştir burada eşitlikten bahsetmek mümkün değildir bu matematik ile sabittir. şöyle bir sonuçla bu işi çözmenizi öneriyorum en çok galibiyet alan arz ve en çok galibiyet alan lodos lonca yı final oynatın yada galibiyeti en yuksek olan sehran ve nemesis loncalarını bire bir ws ile final oynatın
Serdar abicim; Eğer 10 galibiyet aldık hala karşımızda Nemesis ve Friendsler var diyorsan ve bunu haksızlık olduğunu düşünüyorsan Loncamı turnuvadan ben çekeyim? Fakat A Grubundaki Karşılaşmalar ile B grubundaki Karşılaşmalar İkinci seferinde Karmalanmalıydı. Bende bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Her rakip aynı değil. Şükür ki en sağlamları bize denk geldi. <Nemesis> i Bir kez daha kanıtladık. Anlamışssındır abicimNeden bundan bu kadar uzun süre bahsedildi ve hala Haksızlık olduğu düşünülüyor Anlamadım. En iyi olan kazanacak zaten başka yolu var mı? Lonca savaşları LİG'i değil Lonca savaşları Turnuvası yapılıyor. Ek olarak Kurallar kısmını zahmet edipde satır satır defalarca okudum. Okumayan abilerim Kardeşlerim. Turnuva her nekadar bitmek üzrede olsada merakınızı giderebileceğiniz çoook uzun bir yazı var. Oradan devam edebilirsiniz [5. Yıl Etkinlikleri]
SaKaRyaLıı [(^)Ecel Getiren]
SaKaRyaLıII[(^)Ejder Asa]
SaKaRyaLıII[(^)Ejder Asa]
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Ben ilk günden okumuştum abicim en ince ayrıntıya kadar. Kurallar başından beri sabittir. Ek olarak Kurallarda veya ödülde değişiklik yapabilme hakkına sahip olduklarını Açık bir dille belirtmişlerdi. Buna rağmen değişiklik yapılmadı. Yarı finalde Sehran 4 Nemesis 4 Final <Nemesis> in hakkı değil diyenler varsa <Nemesis> ile karşılaşmakdan çekindiğinizi düşüneceğim.
Başındada söylenildiği gibi. En iyi olan daima En iyidir. Nemesis Friends Yada Sehran. Hiçbir kural hiçbirşeyi değiştirmez. En iyi olan kazanacak. Son iletim olması dileği ile; İyi forumlar, Bol şans.
Başındada söylenildiği gibi. En iyi olan daima En iyidir. Nemesis Friends Yada Sehran. Hiçbir kural hiçbirşeyi değiştirmez. En iyi olan kazanacak. Son iletim olması dileği ile; İyi forumlar, Bol şans.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
seryildirim yazdı:yukarıdaki kısım kural diil kurala atıf dediğimi anlamış olmanız lazım kural şöyle eşitlik sağlanması halinde diye devam ediyor sehran loncası finale kadar 10 maçın 10 tanesini de almış nemesis loncası 10 maçtan sadece 8 ini alabilmiştir burada eşitlikten bahsetmek mümkün değildir bu matematik ile sabittir. şöyle bir sonuçla bu işi çözmenizi öneriyorum en çok galibiyet alan arz ve en çok galibiyet alan lodos lonca yı final oynatın yada galibiyeti en yuksek olan sehran ve nemesis loncalarını bire bir ws ile final oynatın
Serdar abicim; Eğer 10 galibiyet aldık hala karşımızda Nemesis ve Friendsler var diyorsan ve bunu haksızlık olduğunu düşünüyorsan Loncamı turnuvadan ben çekeyim? Fakat A Grubundaki Karşılaşmalar ile B grubundaki Karşılaşmalar İkinci seferinde Karmalanmalıydı. Bende bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Her rakip aynı değil. Şükür ki en sağlamları bize denk geldi. Anlamışssındır abicim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Merhabalar,
Oyuncularımızdan gelen yoğun istek üzerine Meran,Tılsım,Sancak ve Anka sunucularında ki Final karşılaşmaları 12.05.2012 tarihinden 13.05.2012 tarihine alınmıştır.Böylece tüm FİNAL karşılaşmaları Pazar günü yapılacaktır.
Bilginize
Oyuncularımızdan gelen yoğun istek üzerine Meran,Tılsım,Sancak ve Anka sunucularında ki Final karşılaşmaları 12.05.2012 tarihinden 13.05.2012 tarihine alınmıştır.Böylece tüm FİNAL karşılaşmaları Pazar günü yapılacaktır.
Bilginize
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nemesis
Ayıptır söylemesi dşşk mı geçiyorsunuz siz bizle? Biz diyoruz ki yarı finalde hiç galibiyet alamamış ve karşılaştığımız bir loncayla neden finalde karşılaşmak zorundayız? Bir işi elinize yüzünüze bulaştırmadan adamakıllı emeklerle oynamadan adil dürüst bir biçimde yapamayacak mısınız? Bu iksirleri alan herkes isim değiştirme e-pinine sahip olacaktırları da duyuyoruz lag kalkacakları da. Adamakıllı baş edemeyecekseniz yapmayın etkinlik falanKaPLaN yazdı:Merhabalar,
Oyuncularımızdan gelen yoğun istek üzerine Meran,Tılsım,Sancak ve Anka sunucularında ki Final karşılaşmaları 12.05.2012 tarihinden 13.05.2012 tarihine alınmıştır.Böyle tüm FİNAL karşılaşmaları Pazar günü yapılacaktır.
Bilginize
- Asinefer32
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inception
Her etkinlik hüsranla sonuclanıyo tılsım sunucusunda arzlar acık ara farkla fınaldeler lodos klanı hak etmıyo fınalı sız 100 defa yenılen loncaya bı hak daha tanıyosunuz sız Gm lar oyun duzenını saglamakla görevli degılmısınız sıze soruyorum burda duzen varmı acıkca lodoslar gücsuz eger bıraz ıcınızde adelet varsa emegı gecmıs 2 lonca var Sehran ve Nemesis loncası bu ıkı loncayı fınale yukseltıp adıl bı bıcımde ws attrırsınız adam gıbı kurallar koyarak ...
etkınlıgınızın en buyuk hatası da su lonca savasları adı ustunde sızn amacınız burda lonca takım uyelerı ıle bırlık ve beraberlık ve dogru hareket etmeyı amaclayarak guzel bı etkınlık yaptınız sıze soruyom arz a arz takım halınde bız nasıl savasacagız sorunun bı tarafı da bu arz lodos olsa tamam ama olmadı ıste sızın burda devreye gırıp 2 arz klan loncasını fınalde adaletlı bı sekılde savastrmanıza kalıyo yoq sa zamanında yaptıgınız klan savasları etkılınlıgıne dondureceksınız sunucularda kaosa sebep olcaksınız Gm reha arkasımız demıstı bu ıksrlerı alan ısım degstrme hakkına sahıp olur ben o savaslarda bulundum elıme bısı gecmedı her zaman kı gıbı oyundan sogutup adaletsız davranıyorsunuz duzenı kurayım derken duzenı maf edıyorsunuz ıkv yönetımını kınıyorum bu oyuna yıllarını vermıs bırı olarak her etkınlıklerınıze katıldım ama her seferınde cuvalladınız tebrıkler fazla söze gerek yoq sehran loncası baskanlarından bırıyım her ne tas korsanız onumuze ezıp gecerız dert degıl ama adaletsız ıslerede karsıyız
burdan nekadar cabalasak degısmıcegını de bılıyom kurallarınızın ama bı konuya barı acık getırın arz a arz yaptıgımız PvP olayı ıle ılgılı bı acıklama yapın nasıl olcak kuralları önceden koyun lutfen barı burda bı adaletlı olun ....
etkınlıgınızın en buyuk hatası da su lonca savasları adı ustunde sızn amacınız burda lonca takım uyelerı ıle bırlık ve beraberlık ve dogru hareket etmeyı amaclayarak guzel bı etkınlık yaptınız sıze soruyom arz a arz takım halınde bız nasıl savasacagız sorunun bı tarafı da bu arz lodos olsa tamam ama olmadı ıste sızın burda devreye gırıp 2 arz klan loncasını fınalde adaletlı bı sekılde savastrmanıza kalıyo yoq sa zamanında yaptıgınız klan savasları etkılınlıgıne dondureceksınız sunucularda kaosa sebep olcaksınız Gm reha arkasımız demıstı bu ıksrlerı alan ısım degstrme hakkına sahıp olur ben o savaslarda bulundum elıme bısı gecmedı her zaman kı gıbı oyundan sogutup adaletsız davranıyorsunuz duzenı kurayım derken duzenı maf edıyorsunuz ıkv yönetımını kınıyorum bu oyuna yıllarını vermıs bırı olarak her etkınlıklerınıze katıldım ama her seferınde cuvalladınız tebrıkler fazla söze gerek yoq sehran loncası baskanlarından bırıyım her ne tas korsanız onumuze ezıp gecerız dert degıl ama adaletsız ıslerede karsıyız
burdan nekadar cabalasak degısmıcegını de bılıyom kurallarınızın ama bı konuya barı acık getırın arz a arz yaptıgımız PvP olayı ıle ılgılı bı acıklama yapın nasıl olcak kuralları önceden koyun lutfen barı burda bı adaletlı olun ....

EfeMehmet Karademir
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Of The Kings
Yüce TÜRK milletinin büyüklerinin kanında bulunan Savaşçılık hisleri bugün bizimde kanımızda vardır.Türk devletlerinin ne zor kurulduğunu düşünerek hislerimi anlatmak istiyorum. Lonca Efsaneler olarak beni baş şifacılığa ve lonca savaşlarında as secen Orhan abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Daha düne kadar benim o seviyeye gelebileceğime inanan yoktu.Ama Taktir-i İlahi Allah'ın sevgili kuluymuşuz ki bu seviylere gelebildik.Finallerde Raiders Of Anatolia Loncasıyla karşılaşmak Benim için şereftir.Finalde bizi kendilerine rakip görmeselerde."HARP HESAP İŞİDİR"Dedemiz Yavuz'un dediği gibi inaşllah hesaplarımız tutarsa Dedemizin Yatağanına sahip çıkacağız..
Savaşları Düzenleyen yönetime Teşekkürleri bir borç bilirim ve tüm loncalara Finallerde başarılar dilerim.
Savaşları Düzenleyen yönetime Teşekkürleri bir borç bilirim ve tüm loncalara Finallerde başarılar dilerim.
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- StabDrego
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Nemesis
peki OkO mücadelesi nasıl yapılacaktır 2 gurupta aynı klanda olursa ?