Karaköy bölgesi demek yeni leveller demektir.
Çünkü karaköyde Eminönü kadar büyük ve gizem dolu bir bölge.
Onun için Daha Karaköy beklemeyin.
Yeni bir grup bölgesi gelecek gelirse görürsünüz.
Karaköy ve lag sorunu
Re: Karaköy ve lag sorunu

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
oyunun gelişimi bitmedi buna emin olabilirsiniz bu kadar karamsar olmayın beş sene boyunca ne zaman çok lağ olsa yeni bölge geldi iki üç ay sonra.Kedy yazdı:harkonen yazdı:Karaköyün söylentileri son zamanlarda giderek arttı fakat yöneticiler bu konuda açıklama yapmadı bir açıklama bekliyoruz
2.si lag sorunu (yazmaktan bıktım artık bunu) bu konudada halen bir açıklama yapılmadı en kısa süredi yapılmalı yoksa oyundaki 200 kişiden 100 ü oyunu bırakcak
1. Karaköyün geleceğini hikayelerden, datalardan sıradaki bölgenin karaköy anlıyorlar ve geleceğine inanıyorlar.
2. Lag sorununu çözmek biraz zor çözülmesi için uzun bir zaman bekleyeceksin belkide çözülmeyecek ve oyuncu diye birşey kalmayıp oyun geliştirimine son verilecek. Ki karaköyün gelmesi lazımken açıklama yapmıyorlar demek ki geliştirmeyi kestiler diye düşünüyorum. Adamlar bizle tecrübe kazandı baksana şimdi daha değişik oyunlara yönlendiler.
Beni düşüncem bu yönde bilmediğimden yanlıs ithamlarda bulunmuş olabilirim sadece tahmin ettiklerim bunlar.
Herkesin üstünü dizmesi beklenmeden çemberli geldi hatırlatırım, Hiç bir oyun geliştiricisi dur bazı üstünü dizemeyen oyuncular var onları bekleyelim onlar dizince getiririz. Onları beklerken üstünü dizmiş kişiler sıkılıp oyunu bhırakıcaklar.IIxDRaCuLaxII yazdı:Sürekli aynı konuları durup durup açmanız çok anlamsız. Daha önce bir çok arkadaşında söylediği gibi oyuncuların çoğu henüz çemberliye girip gaffar'ı kesmemişken siz karaköy açıklaması istiyorsunuz... :arrow: :idea: :?
Ayrıca dediğin kısır döngüdür her zaman yeni başlayanlar olur.
Herkese iyi ve laglı oyunlar..[/color]

LEPRECHAUN
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
gaffar kesmemiş diyosunda cok önemli değil 59 lvl olur o lvl için maxlarını düşürür adam girer keser gaffarı
karaköye girmek için ÇT görevlerini yapmalsıınız derse o zaman işleri zor gaffar kesmiyen arkadasların
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
:arrow:COMMANDER yazdı:Gaffar dede şu an gulme krizindeyim.Komik bi oldugunu sanıyorsun her konun altına miyav diye yazmayı?Şu an gülmekten oluyorum gul gul oldum.Aferim amacına ulaştın artık susarsın.
insanlar lag srunu yüzünden oyunu bırakmayacak, zaten çok sayıda insan oyunu bıraktı... geriye birkaç oyun bağımlısı kaldı, sorgulamayan, soru sormayan, baş eğmiş hiçbirşeyin farkında olmayan ....malesef...
buraya gelin ve hepbirlikte tepki verelim, bari doru bir tepki verelim...
viewtopic.php?f=46&t=91801
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
hala düzeltilmeyen lag için oyun geliştirme ekibine cevabım budur:

Kedy yazdı:Herkesin üstünü dizmesi beklenmeden çemberli geldi hatırlatırım, Hiç bir oyun geliştiricisi dur bazı üstünü dizemeyen oyuncular var onları bekleyelim onlar dizince getiririz. Onları beklerken üstünü dizmiş kişiler sıkılıp oyunu bhırakıcaklar.IIxDRaCuLaxII yazdı:Sürekli aynı konuları durup durup açmanız çok anlamsız. Daha önce bir çok arkadaşında söylediği gibi oyuncuların çoğu henüz çemberliye girip gaffar'ı kesmemişken siz karaköy açıklaması istiyorsunuz... :arrow: :idea: :?
Ayrıca dediğin kısır döngüdür her zaman yeni başlayanlar olur.
Herkese iyi ve laglı oyunlar..[/color]
Çok değerli arkadaşım ben "durun bazı üstünü dizmeyen arkadaşlar var onları bekleyelim onlar dizince getiririz" gibi bir şey ima etmeye çalışmadım anlayış tarzınıza hayran olduğumu açıkca belirtmek isterim ki henüz çemberlitaşın gizeminin tamamen çözülmemiş olmasından bahsetmek istemiştim. Ve bir şey daha eklemek isterim eğer laglı bir oyun istemiyorsan İKV'ye estek köstek yerine biraz daha destek olmalısın ki bu desteği forumda boş konulara yorumlarla yapamazsın.
Herkese iyi forumlar.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
destek oldukça lag arttı yanlız 01.04.2007 de gelen güncellemenin 6-7 ayı lag yoktu
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN