Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
timxfaster
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...

Mesaj gönderen timxfaster »

Titxdelikurt yazdı:
timxfaster yazdı:
Titxdelikurt yazdı:
timxfaster yazdı:Yaptıgım yorumlara benı tanıyanlar harıcınde herkez sacma sapan cevaplar vermekte olayda ısmı gecen lazoglu Cazgır ın yakın arkadası olması sebebıyle konusmaların sadece makaradan ıbaret oldugunu soylemek ıstıyorum ve tabıkıde konuyu acan kısının kım olduguda onemlı ısmı bu kadar cok hırsızlıga karısmıs olan bır kısının konuyu acması sasırtıcı tabıkı konusmadan ote carın ıcınde onun oldugunu ıspat edıcı resımlerı koysaydın bır sewıye derdım fakat bu hıcbırseyı acıklamıor

Koçum link leri kopyala yeni bir sayfada aç ve gör.
Bır sen bana kocum dıyecek kadar adam degılsın ıkı Lazoglu ve cazgır carım soyulduktan sonra bana yeterınce yardımcı olmuslardır ondan oncesındede ıkısınıde tanıdıgım ıcın onlar hakkında konusmana musade etmem üç eger olay s...dik yarıstırmaksa Kımıne gore kralım kımıne gore yalanım kımse kafasına takmasın adamına gore falanım fılanım edepsızlıgın basladıgı yerde edbıyat bıter!!!dört senın capın kadar benım yarı capım war beş benı gorup sınama gorebıldıgın kadarım ıkv kumarsa zarları ben atarım!!altı oncelıkle ısmındekı lekelerı temızle ondan sora gelıp burada delıkanlılık yap
Yukarıda gerekli açıklamayı yaptım koçum, adım la ilgili lekeleri say sayamazsan ve ispatlayamazsan özür dile.

Bana bak benı zıvanadan cıkarma kocum lu konusma yazdıklarımı ıyı oku nerede duracagını ıyı ogren senın ne hulyaya nede lazogluna laf atacak kadar curmun yok!
HeRŞeY! uNuTTuMdA B!R BAnA Ett!ğ!N İhAnEt!n! uNuTmAdıım
Kullanıcı avatarı
osaksu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen osaksu »

Lazoğlu Tudadidi yi, 5 aydır saygılı bir kardeş olarak tanırım, her nekadar yeraltı bölgeden veya forumdan ona cephe açmış kişiler olsada KENDİSİME GÜVENİRİM ......
AteşTarık--AteşEne

Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Resim

Arkadaşlar öncelikle herkese selam
Ataxzeki... Ataxdr... Cazgır... Benden kanıt istiyordunuz birazdan devamı gelcek...

Gördüğünüz gibi isimlerimiz eklenmiş ve sanırım bize bir cevap hakkı doğuyor

Senin delikurt olduğunu biliyorum ve sana 2 soru soracağım

1-Bu resimdeki yazıların Laz olduğunu ıspat edebilecek bir kanıtın varmı ki istediğin kişinin msn adresini alıp çakma (face) yazılar yazılabilir.

2-Sen herkese hırsız diyorsun peki ben sana şunu sorayım ******Neden lisanssız windows kullanıyorusun ******* oyundakiler item çalıyor olabilir akıllı olsunlar çaldırmasınlar . sen sütten çıkmış ak kaşıkmısın da hiç kendi hırsızlıklarını anlatmıyorsun .burda sen kendi hırsızlığını belgelemiş olmuyormusun...

3-Laz ın msn i bizdede var ve Lazkopat diye birşey yazmıyor onda çakma msn ler açıp da milleti karalama hakkın yok (nokta)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Darklord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Darklord »

bu lazoglu sızın her ne kadar sıze zararı olmamıssa ve ona cok guvenıyorsanız o sızın meselenız burda hırsızlık konusu var ve gayette cok acık sız ona guvenıyorsunuz dıe hırsız olmadıgı anlamına gelmez hersey ap acık ortada kımse tersıne bısı soylıyemez lazoglunu bnde sevedım ama s*refsızın tekı cıkmis

bak sen su Allahın işine yalancının mumu yatsıya kadarmıs lazoglu sondu artık nasılda cıktı sucu cok geçte olsa yalanı cıktı
herkez benı bılen bılır tanıyan tanı vs vs der lazogluda bole derdı ama yanlıs tanımısım bn
haYaT bosH eĞLeN Çoşs :D :)
Kullanıcı avatarı
ByZiLeLi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ByZiLeLi »

DARKLORD SEN BANA OYUNDA NİCK VER HELE BİDE SENLE Bİ ARA BÜYÜK Bİ İTEM YADA PARAYA KAPIŞAK YADA PARAN NE KADARSA VERİYİM SUS.
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .

TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ

İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

Resim
Kullanıcı avatarı
Darklord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ByZiLeLi yazdı:DARKLORD SEN BANA OYUNDA NİCK VER HELE BİDE SENLE Bİ ARA BÜYÜK Bİ İTEM YADA PARAYA KAPIŞAK YADA PARAN NE KADARSA VERİYİM SUS.
zılelı oyunu boswerr sen helebı reale gel :=?

kalırsın bole hersey oyun degıl bız ınsanız sorunları konusarakta halledebılıyoruz
Kullanıcı avatarı
ByZiLeLi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ByZiLeLi »

oo madem o kadar çok konuşabiliyon adres veremde sen gel yada sana yakınsam bn gelem yaz hele
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .

TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ

İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

Resim
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Vahit yazdı:Resim

Arkadaşlar öncelikle herkese selam
Ataxzeki... Ataxdr... Cazgır... Benden kanıt istiyordunuz birazdan devamı gelcek...

Gördüğünüz gibi isimlerimiz eklenmiş ve sanırım bize bir cevap hakkı doğuyor

Senin delikurt olduğunu biliyorum ve sana 2 soru soracağım

1-Bu resimdeki yazıların Laz olduğunu ıspat edebilecek bir kanıtın varmı ki istediğin kişinin msn adresini alıp çakma (face) yazılar yazılabilir.

2-Sen herkese hırsız diyorsun peki ben sana şunu sorayım ******Neden lisanssız windows kullanıyorusun ******* oyundakiler item çalıyor olabilir akıllı olsunlar çaldırmasınlar . sen sütten çıkmış ak kaşıkmısın da hiç kendi hırsızlıklarını anlatmıyorsun .burda sen kendi hırsızlığını belgelemiş olmuyormusun...

3-Laz ın msn i bizdede var ve Lazkopat diye birşey yazmıyor onda çakma msn ler açıp da milleti karalama hakkın yok (nokta)

Vesselam Vahit kardeşim, öncelikle Ataxdr çarının sana ait olduğunu bilmiyordum, sen beni ben seni az çok tanırız, gelelim yazdıklarına, msn görüşmesi benle yapılmadı ama hem mısır çarşısında yapılan aktarımlarına şahit oldum, hem de kskizmir adlı hırsızın forum da açmış olduğu konudan alıntı yaptım, lisanssız windovs kullanımı na gelince o msn görüşmeleri bana ait değil, kullandığım pc de orjinal windovs yüklü ama lisanssız da kullanmadım desem yalan söylerim, çünkü Allah ın bildiğini kuldan saklamam.

Vahit kardeşim, öncelikle Ataxdr çarının sana ait olduğunu bilmiyordum, sen beni ben seni az çok tanırız, gelelim yazdıklarına, msn görüşmesi benle yapılmadı ama hem mısır çarşısında yapılan aktarımlarına şahit oldum, hem de kskizmir adlı hırsızın forum da açmış olduğu konudan alıntı yaptım, lisanssız windovs kullanımı na gelince o msn görüşmeleri bana ait değil, kullandığım pc de orjinal windovs yüklü ama lisanssız da kullanmadım desem yalan söylerim, çünkü Allah ın bildiğini kuldan saklamam.

Not : Ataxilter, yani benim kuzen ona da sorabilirsin lazoğlu, class vb kişileri...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Darklord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ByZiLeLi yazdı:oo madem o kadar çok konuşabiliyon adres veremde sen gel yada sana yakınsam bn gelem yaz hele
istanbul merter lalebahçe sokak A.nafiz gürman mahallesi merter saray apartmanı 6 kat daire 16 no 17 oke ?
Kullanıcı avatarı
Cazgir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Cazgir »

Darklord sen kimsin? Ve bu konuda hiç bi fikrin bilgin olmadan körü körüne nasıl yorum yapabiliyorsun? İnsanları karalamak böle kolya degil!!! Hiç kimseye şirin gözükmeye çalışma. NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EGİLME.....
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön