Sahip olduğumuz akıl ile ilgili düşüncelerinizi bu şekilde paylaşmak, hakaretten başka birşey değildir ki buna müsaade etmiyoruz. Forum hesabınız 30 gün uzaklaştırılmıştır.
Dikkatinize!
[GM]Erdoğan
Yanlış Kilit
-
- İskele Babası
Yanlış Kilit
En son sazobalix7 tarafından 07 May 2012 22:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yanlış Kilit
:idea:Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
-
- İskele Babası
Tartışmıyorum sadece soruyorum.
Ben tartışma içerisine girmediğim sürece benim konuma yapılan saldırılar gerekçesi ile konumu kapatmanız doğru mu?
Ben tartışma içerisine girmediğim sürece benim konuma yapılan saldırılar gerekçesi ile konumu kapatmanız doğru mu?
kesinlikle katılıyorum.sazobalix7 yazdı:Tartışmıyorum sadece soruyorum.
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
miyavvVVvvv :lol:Kedy yazdı:kesinlikle katılıyorum.sazobalix7 yazdı:Tartışmıyorum sadece soruyorum.
L.O.D.O.S
sazobalix7 yazdı:Tartışmıyorum sadece soruyorum.
Forumda konuların kitleniyorsa, oyunda ban,susturma cezası alıyorsan sebepsiz yere mi ?
Düşün senin bu tavırların ile forumda yöneticileri, oyunda bizleri rahatsız ve meşgul ediyorsun.
Artık bitir şu mantıksız konular açmayı lütfen.
Daha kayda değer konularını okumak isteriz.
Out Of Time
-
- İskele Babası
Cevap veremiyen destek ekibinin avukatı hoş geldin.