İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Evet başlıkta da belirttiğim gibi çoğu oyuncu oyunun grafiklerinden şikayetçi.Ben teker teker bu konuyu irdelemektense herkesin en çok şikayetçi olduğu konuları belirleyip basit bir çözüm ışığında bunu destek ekibine iletmek.

Ya arkadaş ilk önce Eminönünden gireyim.Yemin ederim oyuna başlayacak arkadaşlarım eminönünü grafiklerini görünce bana küfrediyor oynadığın oyuna bak diye.Ben ne kadar Çemberlitaşı anlatsam, ne kadar oyun hikayesinden bahsetsem adamın ilk görüşü önemli oynamam dedimi oynamaz.İstanbul Kıyamet Vaktinin oyuncu sayısının az olmasının en büyük nedeni grafik sorunlarıdır.Ben kısaca şikayetçi olduklarımı yazayım ve devam edelim:

1)Eminönündeki tekedüze evler ve zeminin neredeyse hep aynı olması.Kaldırımlardaki keskin geçişler.Havasındaki boğuculuk( diyeceksiniz kıyamet vaktinde o kadar olur fakat en azından daha gerçekçi bir pus eklenebilir.Oyundaki sis grinin tonlarından ibaret.)

2)Karakterin hareketleri.Özellikle karakterin yürüyüşü cidden çok kötü.Hadi oturması neyse ama yatması da çok kötü.Onedir abi bi anda yere kapaklanıyor yatarken hareket yok.nerde bu adamın yatarken nefes alması.nerde bu adamın otururken nefes alması.Hadi yetenek kullanımını geçtim ki onlarda çok basit gerçekten ama en azından karakterin silah tutması ve diğer bahsettiğim hareketlerine düzeltme gelmesi lazım.

3)Karakterin vuruş stili.Özellikle savaşçıların balyoz darbeleri çok tekedüze.Ağır vuruş yeteneği cidden güzel.Fakat yetenek dışındaki vuruşlara da bazı güzel değişiklikler gerekiyor.

Evet arkadaşlar desteklediğiniz desteklemediğiniz her şeyi yazın ki oyuncuların istediği bir orta yol bulup destek ekibine iletelim.Yani ben oyun WoW gibi olsun demiyorum.Yazdıklarım cidden basit ama önemli hatalar.

-Furkan ŞENGÖZ-
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: İstanbul Kıyamet Vakti Grafik Tartışma Alanı

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Vallahi kardeşim dile dökemediğim kelimeleri yazıya dökmüşsün. Şu cümleye bu oyunu oynayan ( Yöneticiler Dahil ) kimse yalan diyemez.

Yemin ederim oyuna başlayacak arkadaşlarım eminönünü grafiklerini görünce bana küfrediyor oynadığın oyuna bak diye.Ben ne kadar Çemberlitaşı anlatsam, ne kadar oyun hikayesinden bahsetsem adamın ilk görüşü önemli oynamam dedimi oynamaz.İstanbul Kıyamet Vaktinin oyuncu sayısının az olmasının en büyük nedeni grafik sorunlarıdır.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Evet Gerçekten öyle , Arkadaşlarımı oyuna başlatmaya çalışıyorum ama bu nasıl grafik deyip başlamıyorlar , Çemberlitaşı gösteriyorum Orasının Grafiklerini bile beğenmiyorlar.Grafiklere bencede bir el atılması gerekli.Söylediklerine katılıyorum.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

oyuna en önemlisi mimiklerin gelmesi olur çoğu oyunda mimikler tam yapılmamış ama bizim oyunda tam anlamıyla mimikler yapılırsa süper olur işte türk oyununa yakışır bir yön daha mimiklerle oluşur.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

ikv nin grafikleri gerçekten berbat :) oyuna ilk başladığımda lanet olsun boşa kota gitti diyip oyunu silmiştim.oyuncuların bu oyunu oynamasının sebebi sence grafikler veya oyunmu ?
bu oyunu oynayanların çoğu dostluk sohbet için bu oyunu oynuyor.skype programı olmasa bu oyunu oynayan kimse olmaz :D :D
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

Yemin ederim oyuna başlayacak arkadaşlarım eminönünü grafiklerini görünce bana küfrediyor oynadığın oyuna bak diye.Ben ne kadar Çemberlitaşı anlatsam, ne kadar oyun hikayesinden bahsetsem adamın ilk görüşü önemli oynamam dedimi oynamaz.İstanbul Kıyamet Vaktinin oyuncu sayısının az olmasının en büyük nedeni grafik sorunlarıdır.
[/quote]

Çok iyi bir yere deginmişsinn ;)
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ElitConan yazdı:ikv nin grafikleri gerçekten berbat :) oyuna ilk başladığımda lanet olsun boşa kota gitti diyip oyunu silmiştim.oyuncuların bu oyunu oynamasının sebebi sence grafikler veya oyunmu ?
bu oyunu oynayanların çoğu dostluk sohbet için bu oyunu oynuyor.skype programı olmasa bu oyunu oynayan kimse olmaz :D :D
ama grafikleri de iyi olsa oyuncu sayısı 2 katına çıkar.
Kullanıcı avatarı
OyunHatalari
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Loncasız

Mesaj gönderen OyunHatalari »

yazıyı görünce yazayım dedim,
oyunla ilgilenen bi arkadaşım oyunu anlatsana dedi.
oturdu bilgisayarın başına bende yanındayım girdi benim hesaba bakıyor oyuna.

ben anlatıyorum oyunu böyle tıklayınca gider, bunlar yeteneğin felan derken, adam tıklıyor "hani gitmiyor?" diyor, gitmez tabi lag var oyunda :D neyse güldük geçtik, yetenekleri gösterirken o anda kritik hata aldı 183 kodlu, çocuk direk "oynadığın oyunu ..." dedi, haklısın gardaş dedim...

bir dahada ilgilenmedi.
bu şekilde binlerce kişiyi kaybetti bu oyun.
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

benimde birçok ark. grafik yüzünden oyunu bıraktı daha 8 lvl oldu ve bana bu grafikler ne dedi eğer grafikler iyi olsaydı bu oyunun oyuncu sayısı kesilnikle iki katına çıkardı ama gerçekten grafikler kötü :D :D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Eminonundeki evlerde catilardaki problemleri herkesi biliyordur heralde :)
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön